Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
Moderatoriai:TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Andrius rašė:Darbai tęsiasi, vožtuvų dangtelis, buvo nusmėliuotas po to nudažytas milteliniu būdu.
O ar tas chromuotas dangtelis originalus ?
Taip dangtelis originalus,tiktai nechromuotas o nucinkuotas.Tai dangtelis senosios konstrukcijos,buvo naudojamas prie uždaros karterio ventiliacijos.
Pateiksiu katalogini varianta.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Andrius rašė:Darbai tęsiasi, vožtuvų dangtelis, buvo nusmėliuotas po to nudažytas milteliniu būdu.
dangtelis ne chromuotas, o cinkuotas, o panele ne surudijusi, o ten likes paralonas. as ne seimininkas ir nemaciau tu daliu gyvai, bet galvoju, kad... seimininkas aisku viska papasakos...
dangtelis ne chromuotas, o cinkuotas, o panele ne surudijusi, o ten likes paralonas. as ne seimininkas ir nemaciau tu daliu gyvai, bet galvoju, kad... seimininkas aisku viska papasakos...
Pofka teisus,panele buvo pakankamai surudijus,rudys teko valyti smeliasroves pagalba,kad išvalyti visus kampucius.Svarbiausiai kad šiuo metu panele atrodo it nauja
Pofka1 rašė:
Pofka teisus,panele buvo pakankamai surudijus,rudys teko valyti smeliasroves pagalba,kad išvalyti visus kampucius.Svarbiausiai kad šiuo metu panele atrodo it nauja
Atvirai kalbant, ten viskas jau buvo nesandaru. Kaip pirkau priekines durys neužsidarinėdavo, tai dėl tokiu laikymo sąlygų, kokiu buvo laikoma Volga, nenuostabu kad taip ir surūdijo. Akys bijo, rankos daro ,kad visur butu tik tokios rūdys, tai aš bučiau tik laimingesnis
P.S šios dienos mano darbas..
Andrius rašė:Atvirai kalbant, ten viskas jau buvo nesandaru. Kaip pirkau priekines durys neužsidarinėdavo, tai dėl tokiu laikymo sąlygų, kokiu buvo laikoma Volga, nenuostabu kad taip ir surūdijo. Akys bijo, rankos daro ,kad visur butu tik tokios rūdys, tai aš bučiau tik laimingesnis
Na gražu žiūrėt kokiais tempais vyksta darbai. Gal kur turit (arba žinot kas turi-parduoda) tą "U" formos plastamsinę detalę ?
Gaz 21 US Export 1966 Pofka 8 61387227
Tarpininkavimo paslaugos. Kaunas
Andrius rašė:Atvirai kalbant, ten viskas jau buvo nesandaru. Kaip pirkau priekines durys neužsidarinėdavo, tai dėl tokiu laikymo sąlygų, kokiu buvo laikoma Volga, nenuostabu kad taip ir surūdijo. Akys bijo, rankos daro ,kad visur butu tik tokios rūdys, tai aš bučiau tik laimingesnis
pagal tokius tempus tai ant kaledu volgute baikta turetu but
tel 864140582 senienų reikalais galima skambint betkuriuo paros metu
mail: gabrisx@gmail.com