Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Naujos Vilnios kompresorius ir smeliavimas: ar suderinama?
Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai
-
GERASS
- Forumietis

-
Laimius
- Forumietis

-
zil130
- Forumietis

Ten kur yra netiesa ar klaidingas manymas aš kritikuoju.Be kritikos esu davęs ir nemažai patarimų, bet jei atsimeni tik tai, daugiau nepatarinėsiu. VisoLaimius rašė:Zil tau niekas neapsimoka ,taip kaip ir su kompresoriumi ,kur dariau, tai sakiai kad viskas islaksyts y salis ,o gavosi geras daiktas be priekaistu ,zodziu turi savo pesimistiska poziury keisti ,nes kad viska ispeikti moki tai jau visi ta zinom ,kanors naujo pasistenk pasakytizil130 rašė:Vien tik filtras LF-1/2-D-midi atskirai kainuoja apie 120ltlbe PVM tai neverta ten perdarinet.Nesupyk tiesiog as taip manau .
-
GERASS
- Forumietis

-
Laimius
- Forumietis

-
Laimius
- Forumietis

Na juk negali viska tu isamanyti ,tad jai zmogus pasake savo nuomone tai reikia ir y ja atkreipti demesy , gal ji kartais ir buna teisinga . O kad patarimu esu sulaukes is taves, tai to neneigiu ,ir pripazystu kad ismanai daugely sriciu tikrai neblogai ,tad saunu kad bendrauji su visais ir nelaikai savo minciu uzgozias , kaip kad buna tokiu zmoniuzil130 rašė:Ten kur yra netiesa ar klaidingas manymas aš kritikuoju.Be kritikos esu davęs ir nemažai patarimų, bet jei atsimeni tik tai, daugiau nepatarinėsiu. VisoLaimius rašė:Zil tau niekas neapsimoka ,taip kaip ir su kompresoriumi ,kur dariau, tai sakiai kad viskas islaksyts y salis ,o gavosi geras daiktas be priekaistu ,zodziu turi savo pesimistiska poziury keisti ,nes kad viska ispeikti moki tai jau visi ta zinom ,kanors naujo pasistenk pasakytizil130 rašė:Vien tik filtras LF-1/2-D-midi atskirai kainuoja apie 120ltlbe PVM tai neverta ten perdarinet.Nesupyk tiesiog as taip manau .
-
Laimius
- Forumietis

-
dragis69
- Forumietis

-
grozas
- Forumietis

-
crbr
- Forumietis

zinau toki ukininka kuris is bankrutuojancios firmos nupirko visa pneumatine serviso yranga uz 2000lt be keltuvu.dragis69 rašė:Beje vyrukai, kas pasiryžę aukoti pinigėlių geram kompresoriui, tai paieškokit fimeliu kurios bankrotuoja ir iš jų galite nusipirkti gerus sraigtinius kompresorius uz tikrai gera kaina.