Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Naujos Vilnios kompresorius ir smeliavimas: ar suderinama?
Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai
-
Laimius
- Forumietis

-
Laimius
- Forumietis

-
grozas
- Forumietis

-
Laimius
- Forumietis

-
Laimius
- Forumietis

-
Laimius
- Forumietis

Stai mano senasis kompresorius ,nors variklis stovejo 2kW, bet puikiai be problemu suko ir ziliny ir tarybine kompresoriaus galva ,pamegink ir tu kaska padaryti panasaus Grozas ,ir sutaupysi truputy elektros ,ji juk jau nepigi 
Paskutinį kartą redagavo Laimius 06 Lap 2012, 14:37, redaguota 1 kartą(us).
-
npn
- Forumietis

Deja yra nenugalima fizikos taisyklė teigianti, kad energija iš niekur neatsiranda ir niekur nedingsta. Gali ir visus kompresorius sukabinti ant vieno tarkim 4kw variklio, bet taip jį tesiog perkrausi. Gali ką nori daryt, bet galios poreikis vistiek liks toks pats, jei nori atlikti tą patį darbą.Laimius rašė: O jaigu kaskury kompresoriu uzmaitytum nuo N.V variklio dirzine pavara ,tarkim ta zilo komresoriu,tai sutaupytai 2 kW
Yra tik viena galimybė, kuri galbūt leistų sutaupyti tai vienas galingas kompresorius, kas turėtų būti efektyviau nei keli maži. (Panašu kaip su elektros lempom pvz. 2x100w švies silpniau nei viena analogiška 200w).
-
npn
- Forumietis

-
Laimius
- Forumietis

Ant N.V stovi 4 Kw variklis ,ir sakyk kaip nori ,bet jai jam uzmestum sukti tuo paciu ir ziliny, tai tikrai suks ir nejaus tokios apkrovos kaip tu ysivaizduoji ,esu isbandes tai praktikoje , N.V kompresoriui tie 4 Kw tik startui reikalingi ,jis be problemu ysisukes sukasi sekmingai su 3kW
O jai prikabintas butu kaip minejau zilinis kompresoriukas nuo to pacio 4kW variklio, tai jis tikrai nesuvartotu daugiau kaip 6kW energijos .
O jai prikabintas butu kaip minejau zilinis kompresoriukas nuo to pacio 4kW variklio, tai jis tikrai nesuvartotu daugiau kaip 6kW energijos .
-
grozas
- Forumietis

man per didelis monoblokas gautusi,Laimi. man kompaktiskiau yra isstumdyti tris,nei tampytis su kazkuo dideliu. tarkim man pagrindinis reikalingas tik N.V. kuris stovi stacionariai. kiti du mobilus. ir tai mane kol kas tenkina. dar turiu sraigtini is kazkokio tanko,bet mazai as ji naudoju kol kas. bet jei bus poreikiu,tai ir ta pritaikysiu 
as nepardavineju paslaugu... as parduodu rezultata...