Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Iz-49 1956m. restauracija.

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
valdas
Forumietis
Forumietis

Standartinė valdas »

foxiuks rašė:aš taip pat įsigyjau tokį aparačiuką, tai mastau ir pradėti restauraciją. manau ne ka prasčiau ir man gausis... bet nžn ar dėsiu foto, nes ir taip daug jų šia tema jau yra.
Kai kazka padarysi, tada galesi girtis. Manau reikes labai, labai stengtis, kad kazkas bent panasaus gautusi, o nuotraukas dek, mes ivertinsim. :wink: O TVR spaudziu desine, grazu.
Vartotojo avataras
foxiuks
Forumietis
Forumietis

Standartinė foxiuks »

supratau, būtinai sukursiu savo ižo restauracijos temą.
Vartotojo avataras
Pofka1
Forumietis
Forumietis

Standartinė Pofka1 »

Smagu matyti kai viskas yra daroma taip kaip ir turi būti daroma :D Manau čia būtent tas projektas kurį galima būtų vadinti Restauracija. Sėkmės tolimesniuose darbuose :wink:
Gaz 21 US Export 1966 Pofka 8 61387227
Tarpininkavimo paslaugos. Kaunas
jawa360
Forumietis
Forumietis

Standartinė jawa360 »

štai kas yra restauracija, o ne perdažymas tik
Jawa 360
gazas69
Forumietis
Forumietis

Standartinė gazas69 »

Gražiai darbuojiesi tai tikrai. :roll: /mano mintyse sukasi irgi butent toks restauravimas, tik va kolkas trūksta informacijos galvoje, ir tam tikrų detalų garaže. Bet judame į priekį.

Gal galėtum pasakyti kokie būtų techniniai skirtumai Iž-49 1955metu laidos nuo jūsų daromos 56' laidos? Pas mane priekininių sparnų tvirtinimas kitoks, ar jis cromuojamas ar cinkuojamas?
Korboratorius koks turėtų būti? Turiu K-28B ir K-28Ž kuris tinkamas?
Beje gal kas turite kokios informacijos nuo kurių metų Iž-49 buvo gaminami su lopšiu VP-56? Nes saviškį iž komplektuoti noriu su orginaliu lopšiu. Latvijos forume skaičiau, kad nuo 1956 iki 1958metų, bet šnekama, kad buvo gaminama jau nuo 1955metų...
RENKUOSI GAZ - VAŽUOJU IR TAUPAU ! { GAZ-69A 1971m , Iž - 49+ВП - 56 }

865224077
Vartotojo avataras
Pelyte
Forumietis
Forumietis

Standartinė Pelyte »

Nu ir greitas gi tu TVR :) šaunuolis
pavargau kariaut
TVR
moderatorius
moderatorius

Standartinė TVR »

Pelyte rašė:Nu ir greitas gi tu TVR :) šaunuolis
Ačiu ačiu :labas:
TVR
moderatorius
moderatorius

Standartinė TVR »

gazas69 rašė:Gražiai darbuojiesi tai tikrai. :roll: /mano mintyse sukasi irgi butent toks restauravimas, tik va kolkas trūksta informacijos galvoje, ir tam tikrų detalų garaže. Bet judame į priekį.

Gal galėtum pasakyti kokie būtų techniniai skirtumai Iž-49 1955metu laidos nuo jūsų daromos 56' laidos? Pas mane priekininių sparnų tvirtinimas kitoks, ar jis cromuojamas ar cinkuojamas?
Korboratorius koks turėtų būti? Turiu K-28B ir K-28Ž kuris tinkamas?
Beje gal kas turite kokios informacijos nuo kurių metų Iž-49 buvo gaminami su lopšiu VP-56? Nes saviškį iž komplektuoti noriu su orginaliu lopšiu. Latvijos forume skaičiau, kad nuo 1956 iki 1958metų, bet šnekama, kad buvo gaminama jau nuo 1955metų...

Dėl priekinių sparnų tvirtinimo, tai ankščiau yra mano idėta iliustracija pirmosios Iž-49 laidos. Ten vietoje privirintų "ausų" buvo chromuotos apkabos, o priekinių amortizatorių korpusai visada buvo cinkuoti. Dėl karbiuratorių kažka drasiai pasakyt negaliu, bet kiek man teko susidurti, tai literatūroje visur minimas K-28B. Lygiai toks pats prisuktas ir prie mano variklio.
virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

Malonu buvo kiekviena karta susitikus klausyt kolegos pasakojimu apie sia restauracija, malonu ir si karta jas skaityt ir matyt vaizdus. Dar vienas puikiai pamokantis pavyzdys, kaip reikia dirbti ir kas tai yra technikos restauracija.
gazas69
Forumietis
Forumietis

Standartinė gazas69 »

TVR rašė: Dėl priekinių sparnų tvirtinimo, tai ankščiau yra mano idėta iliustracija pirmosios Iž-49 laidos. Ten vietoje privirintų "ausų" buvo chromuotos apkabos, o priekinių amortizatorių korpusai visada buvo cinkuoti. Dėl karbiuratorių kažka drasiai pasakyt negaliu, bet kiek man teko susidurti, tai literatūroje visur minimas K-28B. Lygiai toks pats prisuktas ir prie mano variklio.
Tada kitaip suformuosiu klausimą, iki kelintų metų skaitėsi senesnė laida, o kuriais metais buvo įvesti tie atnaujinimai?

Dėl karburatorių ir aš skaičiau literatūroje, kad buvo naudojami K28B, bet va esu gaves naują K28Ž, gal tas Ž indeksas dasideda dėl to kad nauja keitimui skirta dalis ir tiek...
RENKUOSI GAZ - VAŽUOJU IR TAUPAU ! { GAZ-69A 1971m , Iž - 49+ВП - 56 }

865224077