Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Jawa 360

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Dėl žibinto grožio neprieštarauju, tik kaip dėl jo tinkamumo būtent šitam motociklui (autentiškumo požiūriu)? :roll:
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

Raimis rašė:Dėl žibinto grožio neprieštarauju, tik kaip dėl jo tinkamumo būtent šitam motociklui (autentiškumo požiūriu)? :roll:
Na orginaliai jis nebuvo,bet turiu as ir orginalų,jei reikės parduoti,uždėsiu kitą. :-)
Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Standartinė spoileriz »

Ot velnias, statai į vietą mane :D Reikės pasistengt :D Planuoju savo per žiemą irgi išrinkt, kai ką padažyt, sutvarkyt :)
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

spoileriz rašė:Ot velnias, statai į vietą mane :D Reikės pasistengt :D Planuoju savo per žiemą irgi išrinkt, kai ką padažyt, sutvarkyt :)
Nu kai nori tai viskas einasi greitai,svarbiausia kad yra visos dalys kai renki,tada problemu nekyla :-)
Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Standartinė spoileriz »

Na taip... Mano jawikės darbai irgi stovėjo ilgą laiką vietoj vien dėl to, kad neturėjau dalių.
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

spoileriz rašė:Na taip... Mano jawikės darbai irgi stovėjo ilgą laiką vietoj vien dėl to, kad neturėjau dalių.
O pas mane visos dalys buvo.tik su dažymu truputį buvau sustojas :-)
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

Surinktas priekis :-)
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
HeeRe
Forumietis
Forumietis

Standartinė HeeRe »

Jo, tokio aparato surinkinejimas daug dziaugsmo turetu suteikti :-)
Idomiausia dalis surinkineti is daliu ir ziureti, kaip akyse dygsta naujas motociklas 88888) Kadangi siais metai jau nebespersiu nieko pradeti restauruoti, tai belieka spausti desine uz puiku darba ir pavydeti :twisted: Saunuolis!
Vartotojo avataras
auris344
Forumietis
Forumietis

Standartinė auris344 »

O juostelių nepieši? :roll:
K-750, IŽ-49.
DomuXs
Forumietis
Forumietis

Standartinė DomuXs »

ko tik viena guma tokia idejai?
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.