Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Baigtas projektas Jawa 354/04 1961m. restauracija

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Justas Urbonas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Justas Urbonas »

nedaug kas supranta restauracija, o čia tikra, tvarkomos senos detalės, o nerenkamas motociklas iš naujų detalių :wink:
Jawa perak 350
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

Justas Urbonas rašė:nedaug kas supranta restauracija, o čia tikra, tvarkomos senos detalės, o nerenkamas motociklas iš naujų detalių :wink:
Nesuprantu,pavydas jus ima ar kaip,kad iš naujų detalių renku jawas :? beje,aš nededu jokių kinietiškų detalių,dedu visas detales orginalias.Taip išeina,kad jei dedi naują detalę tai jau motociklas skaitosi ne restauruotas,taspats kas dėčiau kokį nors tiuningą.
zydrunas
Forumietis
Forumietis

Standartinė zydrunas »

Gražiai dirbi, sėkmes ir toliau, tik vairas ar nuotraukoj taip atrodo, ar kreivokas (žiūrint į darbus nesinori tikėt).
TVR
moderatorius
moderatorius

Standartinė TVR »

Ne su juo viskas gerai. Tiesiog nuotraukoje taip atrodo.
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė milzinas »

:puiku: :labas:
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
Vartotojo avataras
Ledūklis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Ledūklis »

Jawistas rašė:
Justas Urbonas rašė:nedaug kas supranta restauracija, o čia tikra, tvarkomos senos detalės, o nerenkamas motociklas iš naujų detalių :wink:
Nesuprantu,pavydas jus ima ar kaip,kad iš naujų detalių renku jawas :? beje,aš nededu jokių kinietiškų detalių,dedu visas detales orginalias.Taip išeina,kad jei dedi naują detalę tai jau motociklas skaitosi ne restauruotas,taspats kas dėčiau kokį nors tiuningą.
Ir taip ir taip gerai, nereikia vieniem ant kitų stumt :wink: O to paties motociklo dalis geriau tik tuo, kad suteikia daugiau autentiškumo. Dalys vienodos, ir niekas nežinos ar to paties ar kito, kol pats nepasakysi. Taigi originalumo, materialia prasme, nieko neprarasi. Malonu tai žinot ir kitiem pasakyt, tame ir yra pliusas, be to dalis buvo ant to matociklo jei buvo visą gyvenimą ir sakykim buvo visur su juo nuvažiuota, visko patirta, prisiminimai ir tt.. o pakeitus daugelį dalių motociklas tampa toks, bet nebe tas. Čia kaip ir dvasinė problema... Man dažnai kyla abejonės kaip pasielgt, tai kiekvienam nulemia galimybės, nes seną dalį tvarkyt dažnai būna sunkiau ir brangiau, užima daugiau laiko nei dėt naują.
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

Ledūklis rašė:
Jawistas rašė:
Ir taip ir taip gerai, nereikia vieniem ant kitų stumt :wink: O to paties motociklo dalis geriau tik tuo, kad suteikia daugiau autentiškumo. Dalys vienodos, ir niekas nežinos ar to paties ar kito, kol pats nepasakysi. Taigi originalumo, materialia prasme, nieko neprarasi. Malonu tai žinot ir kitiem pasakyt, tame ir yra pliusas, be to dalis buvo ant to matociklo jei buvo visą gyvenimą ir sakykim buvo visur su juo nuvažiuota, visko patirta, prisiminimai ir tt.. o pakeitus daugelį dalių motociklas tampa toks, bet nebe tas. Čia kaip ir dvasinė problema... Man dažnai kyla abejonės kaip pasielgt, tai kiekvienam nulemia galimybės, nes seną dalį tvarkyt dažnai būna sunkiau ir brangiau, užima daugiau laiko nei dėt naują.
Tas tai taip,bet nauja orginali detalė turi daug didesnę vertęnegu sena atrestauruota.Dėl to galima net nesigincint.Bet jei tą motociklą nusiperki ir tu su juo nei važinėjas nei ką,tai manau neturi reikšmės :wink:
Vartotojo avataras
marjaxxx
Aukcionų arbitras
Aukcionų arbitras

Standartinė marjaxxx »

Aš pats tai visada siekiu sutvarkyt senąją detalę, kad nesimėtytų nereikalinga po to :-)
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

marjaxxx rašė:Aš pats tai visada siekiu sutvarkyt senąją detalę, kad nesimėtytų nereikalinga po to :-)
Bet jei ji labai jau prasto stovio,manau neverta dėt,Geriau ją pakeist tvarkinga arba nauja.Mano asmeninė nuomonė tokia,aš nepripažistu pvz blekas kaip sušpakliuoja 1cm vos ne špakliaus sluoksniu ir sako,kad geriau dėt seną detalę nei naują,nu būkim biedni,bet teisingi,ir manau manęs smerkt nereikia,nes visi puikiai žino,kad nauja dalis yra nauja dalis.Be pykčio :wink:
Vartotojo avataras
marjaxxx
Aukcionų arbitras
Aukcionų arbitras

Standartinė marjaxxx »

Jawistas rašė:
marjaxxx rašė:Aš pats tai visada siekiu sutvarkyt senąją detalę, kad nesimėtytų nereikalinga po to :-)
Bet jei ji labai jau prasto stovio,manau neverta dėt,Geriau ją pakeist tvarkinga arba nauja.Mano asmeninė nuomonė tokia,aš nepripažistu pvz blekas kaip sušpakliuoja 1cm vos ne špakliaus sluoksniu ir sako,kad geriau dėt seną detalę nei naują,nu būkim biedni,bet teisingi,ir manau manęs smerkt nereikia,nes visi puikiai žino,kad nauja dalis yra nauja dalis.Be pykčio :wink:
Aš dėčiau špaklių, jei geresnės būklės detalės neturėčiau :D aišku reiktų patiesint ir nereiktų kilogramų špakliaus. Specialiai tikrai nepirkčiau, jei dar ji sutvarkoma.