Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Baigtas projektas Jawa 354/04 1961m. restauracija
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
Justas Urbonas
- Forumietis

-
Jawistas
- Forumietis

Nesuprantu,pavydas jus ima ar kaip,kad iš naujų detalių renku jawasJustas Urbonas rašė:nedaug kas supranta restauracija, o čia tikra, tvarkomos senos detalės, o nerenkamas motociklas iš naujų detalių
-
zydrunas
- Forumietis

-
TVR
- moderatorius

-
milzinas
- Forumietis

-
Ledūklis
- Forumietis

Ir taip ir taip gerai, nereikia vieniem ant kitų stumtJawistas rašė:Nesuprantu,pavydas jus ima ar kaip,kad iš naujų detalių renku jawasJustas Urbonas rašė:nedaug kas supranta restauracija, o čia tikra, tvarkomos senos detalės, o nerenkamas motociklas iš naujų detaliųbeje,aš nededu jokių kinietiškų detalių,dedu visas detales orginalias.Taip išeina,kad jei dedi naują detalę tai jau motociklas skaitosi ne restauruotas,taspats kas dėčiau kokį nors tiuningą.
-
Jawistas
- Forumietis

Tas tai taip,bet nauja orginali detalė turi daug didesnę vertęnegu sena atrestauruota.Dėl to galima net nesigincint.Bet jei tą motociklą nusiperki ir tu su juo nei važinėjas nei ką,tai manau neturi reikšmėsLedūklis rašė:Ir taip ir taip gerai, nereikia vieniem ant kitų stumtJawistas rašė:Nesuprantu,pavydas jus ima ar kaip,kad iš naujų detalių renku jawasJustas Urbonas rašė:nedaug kas supranta restauracija, o čia tikra, tvarkomos senos detalės, o nerenkamas motociklas iš naujų detaliųbeje,aš nededu jokių kinietiškų detalių,dedu visas detales orginalias.Taip išeina,kad jei dedi naują detalę tai jau motociklas skaitosi ne restauruotas,taspats kas dėčiau kokį nors tiuningą.
O to paties motociklo dalis geriau tik tuo, kad suteikia daugiau autentiškumo. Dalys vienodos, ir niekas nežinos ar to paties ar kito, kol pats nepasakysi. Taigi originalumo, materialia prasme, nieko neprarasi. Malonu tai žinot ir kitiem pasakyt, tame ir yra pliusas, be to dalis buvo ant to matociklo jei buvo visą gyvenimą ir sakykim buvo visur su juo nuvažiuota, visko patirta, prisiminimai ir tt.. o pakeitus daugelį dalių motociklas tampa toks, bet nebe tas. Čia kaip ir dvasinė problema... Man dažnai kyla abejonės kaip pasielgt, tai kiekvienam nulemia galimybės, nes seną dalį tvarkyt dažnai būna sunkiau ir brangiau, užima daugiau laiko nei dėt naują.
-
marjaxxx
- Aukcionų arbitras

-
Jawistas
- Forumietis

Bet jei ji labai jau prasto stovio,manau neverta dėt,Geriau ją pakeist tvarkinga arba nauja.Mano asmeninė nuomonė tokia,aš nepripažistu pvz blekas kaip sušpakliuoja 1cm vos ne špakliaus sluoksniu ir sako,kad geriau dėt seną detalę nei naują,nu būkim biedni,bet teisingi,ir manau manęs smerkt nereikia,nes visi puikiai žino,kad nauja dalis yra nauja dalis.Be pykčiomarjaxxx rašė:Aš pats tai visada siekiu sutvarkyt senąją detalę, kad nesimėtytų nereikalinga po to
-
marjaxxx
- Aukcionų arbitras

Aš dėčiau špaklių, jei geresnės būklės detalės neturėčiauJawistas rašė:Bet jei ji labai jau prasto stovio,manau neverta dėt,Geriau ją pakeist tvarkinga arba nauja.Mano asmeninė nuomonė tokia,aš nepripažistu pvz blekas kaip sušpakliuoja 1cm vos ne špakliaus sluoksniu ir sako,kad geriau dėt seną detalę nei naują,nu būkim biedni,bet teisingi,ir manau manęs smerkt nereikia,nes visi puikiai žino,kad nauja dalis yra nauja dalis.Be pykčiomarjaxxx rašė:Aš pats tai visada siekiu sutvarkyt senąją detalę, kad nesimėtytų nereikalinga po to