Odnako reikia pripažinti - polėkis ir geneali gyslelė visgi egzistuoja, taip ir toliau laikyk Dariau . Šaunuolis
Norėčiau sau į kolekciją ką nors panašaus
Šaunu Tik mano subjektyvia nuomone daugelis objektų dar geriau atrodytu nedažyti (kaip pavyzdžiui paukštis) ar jei dažymas nekristų į akis (matinis gal). Jei tai įvairios senos detalės tai tegul ir matosi tai - tikras metalas, tikros rūdys, gal kai kur tikras šlifuotas poliruotas paviršius ir panašiai. Tai yra gyva tikra ir gražu. Pvz surūdijęs ar juodintas (ne dažais) plienas su bronzos, vario, aliuminio ar pan. akcentais. O blizgantis dažas duoda kažkokį per didelį plastikinį sterilumą, fabrikinio gaminio įvaizdį kas tarsi prieštarauja pačiai idėjai. Kam patinka tokie objektai kogero neieško lengvai valomo praktiško ir patogaus daikto.
O šiaip sėkmės
Ramzis rašė:Odnako reikia pripažinti - polėkis ir geneali gyslelė visgi egzistuoja, taip ir toliau laikyk Dariau . Šaunuolis
Norėčiau sau į kolekciją ką nors panašaus
Dėkui už gerus žodžius. Tamstai reiktų sulibdyti GAZ-MM
npn rašė:Šaunu Tik mano subjektyvia nuomone daugelis objektų dar geriau atrodytu nedažyti (kaip pavyzdžiui paukštis) ar jei dažymas nekristų į akis (matinis gal). Jei tai įvairios senos detalės tai tegul ir matosi tai - tikras metalas, tikros rūdys, gal kai kur tikras šlifuotas poliruotas paviršius ir panašiai. Tai yra gyva tikra ir gražu. Pvz surūdijęs ar juodintas (ne dažais) plienas su bronzos, vario, aliuminio ar pan. akcentais. O blizgantis dažas duoda kažkokį per didelį plastikinį sterilumą, fabrikinio gaminio įvaizdį kas tarsi prieštarauja pačiai idėjai. Kam patinka tokie objektai kogero neieško lengvai valomo praktiško ir patogaus daikto.
O šiaip sėkmės
Sutinku, man taip pat patinka kai motociklai ar kiti daiktai yra natūralūs. Bet žmonės labai skirtingi, o jų skoniai dar įvairesni.
Vieni nori, kad nudažytai kiti nori surūdijusio ir t.t
Šis motociklas - gaisrinė bus dažomas raudonai nes tokia žmogaus valia.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
npn rašė:Šaunu Tik mano subjektyvia nuomone daugelis objektų dar geriau atrodytu nedažyti (kaip pavyzdžiui paukštis) ar jei dažymas nekristų į akis (matinis gal). Jei tai įvairios senos detalės tai tegul ir matosi tai - tikras metalas, tikros rūdys, gal kai kur tikras šlifuotas poliruotas paviršius ir panašiai. Tai yra gyva tikra ir gražu. Pvz surūdijęs ar juodintas (ne dažais) plienas su bronzos, vario, aliuminio ar pan. akcentais. O blizgantis dažas duoda kažkokį per didelį plastikinį sterilumą, fabrikinio gaminio įvaizdį kas tarsi prieštarauja pačiai idėjai. Kam patinka tokie objektai kogero neieško lengvai valomo praktiško ir patogaus daikto.
O šiaip sėkmės
Sutinku, man taip pat patinka kai motociklai ar kiti daiktai yra natūralūs. Bet žmonės labai skirtingi, o jų skoniai dar įvairesni.
Vieni nori, kad nudažytai kiti nori surūdijusio ir t.t
Šis motociklas - gaisrinė bus dažomas raudonai nes tokia žmogaus valia.
Pristatau nudažyta motociklą
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.