Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Еdvardas3 IZH-JUPITER K 1966M RESTAURACIJA
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
duccati2007
- Forumietis

-
sth55
- Forumietis

-
milzinas
- Forumietis

Siaip pasikartosiu kad neturiu planu,dirbu kolkas savo malonumui.Gali but kad isvykliu i darba ir planai baigsis.Kolkas krize sedziu namuose dirbu garaze.Tikiuos isvaziuti vel i europa su autoveziu.sth55 rašė:Kada planuojamas virinimo darbų startas?
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
-
Black
- Forumietis

-
milzinas
- Forumietis

Black ziurejau tavo darbus ispudingai viskas atrodo,darbai verti demesio,daug kantrybes turi,ir gera poziuri i darba,ir aisku su tavo tempais,galima buvo ir finisuoti,o liko lopsys,lopsio sparnas ir sedyne is virinimo darbu.O gal gal galetum isduoti smelesroves paslapti parodyti "paskersta",kaip susideda,ten tavo temoje ziurejau kur senaja pakeitei i nauja ir zadejai pos savaites aprasyti kaip veikia naujoji.bet taip ir neradau atsakymo.As restauratorius nesu,visalaika dirbau garaze vienas tai naudojau sitokia,efektivumas nekoks http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?t ... c&start=45 .Cia aptikau ta foruma nusipirkes Iza tai tikrai yra ko pasimokyti.Black rašė:Tai gal "finišas"?sth55 rašė:Kada planuojamas virinimo darbų startas?"Startas", manau, jau seniai yra.
-
GERASS
- Forumietis

Re: pradedama izh - jupiter k 1966 m restauracija
Balionėlius pardavinėja atskirai.duccati2007 rašė:O tie propano balioneliai pildomi ar reik atskirai pirkti ?
-
Black
- Forumietis

Milžine, aš esu lygiai toks pat garažinis meistras kaip ir tamsta ir žiūrint į tavo darbus atrodo, kad lyg čia aš pats nagus prikišęs būčiau... na, paprasčiausiai randu, kad mūsų mąstymai ir išėjimai iš padėties labai similiarūs. Skirtumas tarp mūsų tik toks, kad tau visa tai hobis, o aš iš to dar ir gyvenu. Sėkmės tau.
Apie smėliasrovę. Turiu savadarbę ir "Biltemos" - kažkur forume jau esu įdėjęs nuotraukas. Parašyk į pm e-mail adresą - atsiųsiu konkrečiai nuotraukas ir matmenis, kaip pasidaryti.
Apie smėliasrovę. Turiu savadarbę ir "Biltemos" - kažkur forume jau esu įdėjęs nuotraukas. Parašyk į pm e-mail adresą - atsiųsiu konkrečiai nuotraukas ir matmenis, kaip pasidaryti.
-
milzinas
- Forumietis

As cia tavo temas esu praziurejas,ar tai ta?Black rašė:Milžine, aš esu lygiai toks pat garažinis meistras kaip ir tamsta ir žiūrint į tavo darbus atrodo, kad lyg čia aš pats nagus prikišęs būčiau... na, paprasčiausiai randu, kad mūsų mąstymai ir išėjimai iš padėties labai similiarūs. Skirtumas tarp mūsų tik toks, kad tau visa tai hobis, o aš iš to dar ir gyvenu. Sėkmės tau.![]()
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
Black
- Forumietis

Taip, šita. Korpuse kiaurymių diametrus, manau, sugaudysi - pagal snapo ir oro padavimo "žiklerį". Šiame įrankyje vienintelė susidėvinti detalė tai pats purkštuko "snapas". Dar vienas minusas - nėra "gaiduko" arba krano oro padavimui uždaryti. Bet tą irgi galima išspręsti.
Tą patį variantą esu pasidaręs su didesnėmis skylėmis - oro padavimas 6mm, o snapo 10mm. Bet tuomet jau Naujosios Vilnios kompresorius pasidaro neįgalus. Buvau sujungęs į vieną balioną du tokius kompresorius - rezultatas gavosi truputį geresnis. Geresniam efektui išgauti, manau, reikėjo įmontuoti atbulinius vožtuvus.
Tą patį variantą esu pasidaręs su didesnėmis skylėmis - oro padavimas 6mm, o snapo 10mm. Bet tuomet jau Naujosios Vilnios kompresorius pasidaro neįgalus. Buvau sujungęs į vieną balioną du tokius kompresorius - rezultatas gavosi truputį geresnis. Geresniam efektui išgauti, manau, reikėjo įmontuoti atbulinius vožtuvus.
-
milzinas
- Forumietis

Na reiks pabandyti,buvau pasidares su gaiduku savaja,tai efektas prastesnis.Uzspaudi slanga ir visas gaidukasBlack rašė:Taip, šita. Korpuse kiaurymių diametrus, manau, sugaudysi - pagal snapo ir oro padavimo "žiklerį". Šiame įrankyje vienintelė susidėvinti detalė tai pats purkštuko "snapas". Dar vienas minusas - nėra "gaiduko" arba krano oro padavimui uždaryti. Bet tą irgi galima išspręsti.