Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Tula t-200m

Perdarytos senovinės technikos (hotrod) skyrelis yra skirtas diskusijoms apie senovinę techniką, kuriai yra daugiau nei 30 metų ir kuri turi esminių perdarymų.

Moderatoriai: TVR, Moderatoriai

virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

Gruntas GF geras, bet tik latviu ir baltarusiu gamybos. Tuos dazus ismesk ir daugiau niekad nepirk. jais bobutes pavasari langus ir radiatorius dazo, bet net vidaus darbams jie prasti. Apskritai, turi nemazai pavyzdziu, kaip reikia dirbt, tai kodel nusprendei issityciot is tos savo Tulos? Ar cia tokia tavo jaunatvinio maisto forma- daryt bet kaip, bet tik ne taip, kaip daro kiti, nors jie ir gerai daro?
Jei siai dienai biudzetas neleidzia padaryt gerai, pasidek geresniam laikui, ir negriauk savo, kaip galimai rimto zmogaus ir gero siu darbu zinovo reputacijos.
Vartotojo avataras
sth55
Forumietis
Forumietis

Standartinė sth55 »

Nudažysiu žiurėsiu kiek dažiau su rusiškais dažajs(Ryga kur matos šalia Ižo ir Viatka)taj jeis nenusivyliau.Aš tikraj abėjoju ar jūs bent 1 esat daže tokiais dažais kad čia viską žinot ir sakot mest laukan.Anajs laikais dažai buvo tikrai ne geresni(tik man atrodo buvo nitro emalė).
Vartotojo avataras
Viktoraz3
Forumietis
Forumietis

Standartinė Viktoraz3 »

Nepagailekit geriem dažam litų. Juk yra daug geresniu firmų dažų kurie laiko daug ilgiau. O su šitais dažais tai tik mediniam paviršiam geriausia :D
http://s728.photobucket.com/albums/ww285/Viktoraz3/ ;)
Minsk MMVZ 3.112.11 1990m.
Riga 12 1975m.
Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Standartinė spoileriz »

sth55 rašė:
spoileriz rašė::lol: Dar jeigu pirmą kartą dažysi su pulvizatorium su tokiais dažais, tai gausis šlykščiau negu su teptuku :lol: Gaila, bet man šis projektas nekvepia nei kokybe, nei rimtumu.
O tipo patd bandet kada dazyt tokiais dazais su kompresorium kad tajp sakot?Ajsku daug paprasciau nupirkt dazus uz 100lt ir atiduot viska dazytojui.Vat pac esat bent karta su sepeciais svitriniu ir pan ka nors supuvusio skust ar tik smeliuotojui viska nuvezdavot?
Pats kai pradėjau restauruot savo JAWA, man buvo 14 ar 15 metų, biudžetas buvo labai kuklus. Viską šveičiausi pats, tik dažyt patikėjau patyrusiam dažytojui, kad vėliau nereikėtų gailėtis, nes kad ir kaip ilgai stengsies paruošdamas paviršių dažymui, jeigu blogai nusidažysi, to tavo darbo nė velnio nesimatys ir keiksi save už tokią klaidą. Atsimink, skūpas moka du kartus. Jeigu įdomu, projektuose yra mano tema. Taip pat, kaip sakė, turi daug puikių pavyzdžių, taigi nėra tau reikalo išradinėt dviračio. Kaip matau iš tavo rašysenos ir mąstymo, esi jaunas žmogus, taigi savo patirtimi nieko čia tikrai nesužavėsi. Šiame forume yra daug žmonių, kurie yra kur kas vyresni už tave, turi žymiai daugiau patirties, ir yra šiuos darbus dirbę ir sovietmečiu. Taigi, nepasakok čia visiem apie laikus, kada tu pats nebuvai gimęs.
Vartotojo avataras
tadas1991
moderatorius
moderatorius

Standartinė tadas1991 »

sth55 rašė:Nudažysiu žiurėsiu kiek dažiau su rusiškais dažajs(Ryga kur matos šalia Ižo ir Viatka)taj jeis nenusivyliau.Aš tikraj abėjoju ar jūs bent 1 esat daže tokiais dažais kad čia viską žinot ir sakot mest laukan.Anajs laikais dažai buvo tikrai ne geresni(tik man atrodo buvo nitro emalė).
Patikėk, tikrai esam dažę, juk jų yra visur ir tinka viskam, kam tinka betkas. Latviški dvigubai brangesni, bet to verti.
Pats naudojau paprastą latvišką gruntą iš senukų automobilio antikorozijai (po smala tepti) ir naudočiau turbūt ir emalinius dažus motociklui dažyti, jei biudžetas tikrai prispaustų, o labai norėtųs važiuoti. Bet šie rusiški paprasčiausiai prastai dengia, reikia bent 4 sluoksnių teptuku, kad nebešviestų metalas. Arba, aišku, galima su mega-"patiokais" daryt. Yra juk senukuose ir truputį brangesnių ir kokybiškesnių dažų, nei patys pigiausi :roll:
Atsimenu kažkur skaičiau ištrauką iš 1993 metais amerikiečių baikerių kelionės po Baltijos šalis aprašo: šie vyrukai važinėja be šalmų, dažo savo motociklus buto remontui skirtais dažais ir yra galvos skausmas vietinei teisėsaugai. Betkuriuo atveju - pasirinkimas tavo, nenusivilk.
AGspecial
moderatorius
moderatorius

Standartinė AGspecial »

Tegul žmogus daro kaip jam išeina, čia juk perdaryta techika. Štai nudažys emaliniais dažais, užkabins "kalhozniką" iš savo kolekcijos vietoj faros :-)
virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

Tada geriau tapetais apklijuot, arba kreida nubaltint.
Vartotojo avataras
PaperSKY
Forumietis
Forumietis

Standartinė PaperSKY »

Ei ei. Pasimokys žmogus ir ateity jau žinos. "Bandomasis triušis" nėra labai dažnai pasitaikantis, bet tai jo nuosavybė.. :roll:
TULA 200m - 100% atremontuotas.

MINI V-501.
Vartotojo avataras
sth55
Forumietis
Forumietis

Standartinė sth55 »

Nu nežinau visvien manau laikysis o gal ne matysiu bet man ydomu tik 1 kodel sakot kad Tula bandomasis zuikis gi kad blogaj nudazysiu ji del to nesubyres.Ir dar siandien nupirkau vidurine skarda :yahooo:
pofke333
Forumietis
Forumietis

...

Standartinė pofke333 »

As jau pasimokiau, kad neverta dazyt pigiais dazais, nes nudaziau savo Jawa tai negalejau kietiklio naudot, nes sureguotu dazai ir viskas suniui ant uodegos nueitu.O lakuot dabar irgi,nes bus tas pats.Dabar sudejau jawute atgal atrodo gan padoriai,bet braizosi labai.Kolkas negaliu naudot Lietuvisku raidziu tad labai nekreipkit demesio. :roll:
VAZ 21013-1981 :)