Turiu izh jupiter 3, kuris buvo su lopšeliu ir šonine kojele. ant lentelė yra k raidė išmušta.[/quote]Nerijus666 rašė:Ta ausis būna ir ant nelopšelinių Ižų. O jūs žmonės nors vienas paturėkit tiek Ižų kiek aš paturėjęs, tada kalbėkit. Lopšeliniams Ižams nėra šoninės kojelės tvirtinimo, taipogi ir jos spyruoklės tvirtinimo ( kuris tą kojelę padeda užlenkt ). Dar kaip kažkuris minėjo, ant lentelės prie motociklo pavadinimo būna užrašyta K raidė. Pats turiu 5 Ižus, kurie yra belopšeliniai, visiems ant lentelių nėra K raidės, visi su šoninėm kojelėm. Belopšeliniams Ižams dar komplektacijoje būna dedami kamšteliai į angą per kurią kišasi štangelė su lopšio tvirtinimo kilpele lopšeliniams Ižams. O, kad dzivilis atsivežė tą lopšį prie Ižo, tai nereiškia, kad jis yra originalusJeigu dar kas sugalvos ginčytis, pasistengsiu, kad neliktų dėl ko
TAIKA !
Įmušta, o ne išmušta.
Nesuprantu , ką tu tuo nori pasakyti, kad tik tu teisus? pas mane lygiai tas pats kaip pas temos autorių. ir buvo pirktas su lopšiu motociklas, tik kojelė buvo ištraukta iš sriegio, bet motociklas sutvarkytas, gali paskaityt mano temą motociklai.com. Viskas ten pas jį gerai. Juk buvo paskaičiuota, kad motociklas gali būt eksplotuojamas ir be lopšio, todėl kojelę ir dėjo.[/quote]
Tai tada pasakyk man kodėl ant mano lopšinių ižų nesideda tos kojelės šoninės?