Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

RetroCarsLT M-21I II laidos 1959 metų restauravimas

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
Andrius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Andrius »

Ech,aš labai noreciau bent jau kitais metais nusidažyti kebula,o kaip gausis nežnau,manau po 2 metuku automobilis bus paruoštas pilnai.
Gaz-69A
+37061620070
Vartotojo avataras
Ledūklis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Ledūklis »

Tai Volga bus ne juoda? Kodėl spidometras iš pradžių buvo juodas?
mersas
Forumietis
Forumietis

Standartinė mersas »

puiku masina bus kaip reikalas :shock: daugiau tokiu projektu :bravo:
Vartotojo avataras
Andrius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Andrius »

Ledūklis rašė:Tai Volga bus ne juoda? Kodėl spidometras iš pradžių buvo juodas?
Automobilis bus juodas kaip ir priklauso.Išpradžiu buvau suklaidintas del salono spalvos,todel neišsiaskines visu smulkmenu, buvau nudažes juoda spalva.Dabar pažystu 5 žmonės,pas kurios yra tokios pačios Volgos,ir pas visas toks pats salonas pilkas.
Paskutinį kartą redagavo Andrius 06 Vas 2007, 10:19, redaguota 1 kartą(us).
Gaz-69A
+37061620070
Vartotojo avataras
Algis
Diskusijų Dievas
Diskusijų Dievas

Standartinė Algis »

Po juodais dažais rasi orginalius, čia gal Gagarino ar spec užsakymas, kad pusė lupta,pusė skusta ir dar tik iš keliolikos pagamintų tūkstančių tik penkios,gal žinios vėl iš anapus :lol:
Vartotojo avataras
Andrius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Andrius »

Algis rašė:Po juodais dažais rasi orginalius, čia gal Gagarino ar spec užsakymas, kad pusė lupta,pusė skusta ir dar tik iš keliolikos pagamintų tūkstančių tik penkios,gal žinios vėl iš anapus :lol:
Jei rimtai ,tai man tokios replikos,sukelia pikta juoka ...
Galiu išvardinti žmones kurie turi tokius pacius automobilius.Raimis manau juos pažysta,ir pateiks kaip nepriklausomas žmogus šiuos faktus,ir labai noreciau viena karta užbaigti diskusija apie toki specifini dažymo būdą.
1.Sputcomsk
2.Dan
3 Динамит 21
4.Recoil 21
5.Fregat
Paskutinį kartą redagavo Andrius 22 Spa 2006, 22:14, redaguota 2 kartą(us).
Gaz-69A
+37061620070
Vartotojo avataras
Algis
Diskusijų Dievas
Diskusijų Dievas

Standartinė Algis »

Andrius rašė:
Algis rašė:Po juodais dažais rasi orginalius, čia gal Gagarino ar spec užsakymas, kad pusė lupta,pusė skusta ir dar tik iš keliolikos pagamintų tūkstančių tik penkios,gal žinios vėl iš anapus :lol:
:wink:
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Andrius rašė:
Galiu išvardinti žmones kurie turi tokius pacius automobilius.Raimis manau juos pažysta,ir pateiks kaip nepriklausomas žmogus šiuos faktus,ir labai noreciau viena karta užbaigti diskusija apie toki specifini dažymo būdą.
1.Sputcomsk
2.Dan
3 Динамит 21
4.Recoil 21
5.Fregat
Pažįstu (neakivaizdžiai, per internetą) visus, išskyrus Nr.4. Rimti žmonės, jų pateiktomis žiniomis neabejočiau.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Vartotojo avataras
Andrius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Andrius »

Dekoju Raimi.
Gaz-69A
+37061620070
Vartotojo avataras
Andrius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Andrius »

Noreciau sužinoti jūsų nuomone.
Ar stipriai bartumet mane, jei savo Volgai vietoj originaliu padangu,isigyciau tokias.
Išmatavimai atitinka 670-15
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo Andrius 23 Spa 2006, 21:57, redaguota 1 kartą(us).
Gaz-69A
+37061620070