http://www.oldtimergarage.eu/store/inde ... =3a&page=3
Gal kas nors esate pirkę prekes iš šios internetinės parduotuvės? Norėčiau sužinoti kiek kainuoja parsiuntimas į Lietuvą.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
IŽ-350?
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
- moderatorius
Re: IŽ-350?
Jei siunčiama Lenkijos paštu, žiūrėk čia: http://www.poczta-polska.pl/cennik.htmBlack rašė:http://www.oldtimergarage.eu/store/inde ... =3a&page=3
Gal kas nors esate pirkę prekes iš šios internetinės parduotuvės? Norėčiau sužinoti kiek kainuoja parsiuntimas į Lietuvą.
Perku viską kas su karine technika 1940 -1945 m. ,,made in usa,, ....
-
- moderatorius
Esu pirkęs iš jų, bet sutarėm, kad detalės bus atsiųstos į netoli Lietuvos sienos esantį miestelį, o iš ten pasiėmiau pats. Sumokėti reikėjo pašte, kuriame atsiėmiau. Siuntimo kaina buvo simbolinė, nes Lenkijos viduje, o ir mokėjimas nieko nekainavo.
O dėl tiesioginio siuntimo į Lietuvą, tai užsakius detales tame puslapyje, el. paštu gausite galutinę kainą ir prašymą patvirtinti pirkimą. Jeigu siuntimo kaina netinka, galima atsisakyti pirkti. O kiek kainuos pinigų pervedimas į Lenkiją, galima sužinoti banke.
O dėl tiesioginio siuntimo į Lietuvą, tai užsakius detales tame puslapyje, el. paštu gausite galutinę kainą ir prašymą patvirtinti pirkimą. Jeigu siuntimo kaina netinka, galima atsisakyti pirkti. O kiek kainuos pinigų pervedimas į Lenkiją, galima sužinoti banke.
-
- ekspertas
Ar adresatas (gavėjas) buvote Jūs, ar teko ieškoti kokio vietinio gyventojo pagalbos?AGspecial rašė:Esu pirkęs iš jų, bet sutarėm, kad detalės bus atsiųstos į netoli Lietuvos sienos esantį miestelį, o iš ten pasiėmiau pats. Sumokėti reikėjo pašte, kuriame atsiėmiau. Siuntimo kaina buvo simbolinė, nes Lenkijos viduje, o ir mokėjimas nieko nekainavo.
Forume rašome lietuviškai.
!!!

-
- Forumietis
Daug kartų esu su jais siuntinejęsis, atlikes dalių mainus, kažkada buvau nuvaževęs ir pas juos pačius. Pardavėjai patikimi, visad išsiunčia ko reikia, vieną kart net daugiau įdėjo. Siuntimas nuo svorio priklauso. Vakar siuntė siuntinį man iš vokietijos, 40kg 36eur.Black rašė:http://www.oldtimergarage.eu/store/index.php?cPath=57_59&sort=3a&page=3
-
- moderatorius
Gavėjas buvau aš. Reikėjo pateikti pasą, sumokėti į kasą pinigus ir siuntinys atiduodamas. Siuntinį iš pašto reikia pasiimti per 2 savaites.Raimis rašė: Ar adresatas (gavėjas) buvote Jūs, ar teko ieškoti kokio vietinio gyventojo pagalbos?
-
- Forumietis
Ačių, bičiuliai, dabar turėsiu bendrą supratimą apie siuntimo kaštus.
-
- Forumietis
Kas galėtų pamatuoti tikros apsaugos aukštį rodyklėmis parodytose vietose?
Taip pat norėčiau paklausti ar yra koks papildomas laikiklis toje vietoje, kur apsauga įsikiša tarp bloko ir dangčio?
Taip pat norėčiau paklausti ar yra koks papildomas laikiklis toje vietoje, kur apsauga įsikiša tarp bloko ir dangčio?
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
- moderatorius
Štai, kaip ta vieta atrodo.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
- Forumietis
TVR, labai informatyvi nuotrauka - ačiū. Apsaugos tvirtinimas matosi prie bloko. Tiesa, juostelės ant rato...
Ar tik neteks ir man jas piešti
?