Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Dvi babynos wietoj wienos? (Dnepr)
Moderatoriai: TVR, Moderatoriai
-
dauksas
- Forumietis

Sudėjau tranzistorinį degimą į savo dneprą, kolkas priekaištų neturiu, dirba variklis lygiai ir gražiai, vedasi ir šiltas ir šaltas iš pirmo pamynimo. Panaudojau dvi "žigulines" babinas, kibirkštis daug galingesnė, negu buvo su originaliu degimu. Viskas kuo puikiausiai telpa po baku. Teko netyčia pajaust kibirkšties galingumą
. Tik vat nesuprantu vieno dalyko, ankščiau, su originaliu degimu, reguliuojant reikėdavo sukt paskirstytoją kol užsidegs kontrolinė lemputė, o dabar kaip besukočiau lemputė vistiek nedega. Ar taip turi būt? Įdedu keletą nuotraukų, kaip viskas atrodo.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
kirklius
- Forumietis

sveiki pas mane dniepre stovi 2 babinos dadar noriu ideti kamutatoriu tk102a bet man neaisku kaip tai sujungti nes ta shema kur yra ydeta tai tik nuo vieno pertraukejo bet yra gi 2 tai kaip juos sujungti i viena
ir dar daug kur paskaiciau kad tas komutatorius nera labai gerai nes daug elektros sueikvoja tipo generatorius gali neatlaikyti 0 labai dekingas buciau uz pagalba 
-
dauksas
- Forumietis

Visų pirma nemaišyk dnepro su yžukirklius rašė:sveiki pas mane dniepre stovi 2 babinos dadar noriu ideti kamutatoriu tk102a bet man neaisku kaip tai sujungti nes ta shema kur yra ydeta tai tik nuo vieno pertraukejo bet yra gi 2 tai kaip juos sujungti i viena![]()
ir dar daug kur paskaiciau kad tas komutatorius nera labai gerai nes daug elektros sueikvoja tipo generatorius gali neatlaikyti 0 labai dekingas buciau uz pagalba
Dnepr MT10-36 1982
Viatka Elektron 1979
Viatka Elektron 1979
-
milzinas
- Forumietis

-
minde
- Forumietis

Tai gal pabandyk matuot ne ritės kontaktą, o skirstytuvo? T.y., prieš komutatorių. Komutatorius tikrai nelaiko ritės pastoviai įjungtos, duoda kelis impulsus ir viskas, lemputė mirktelt nesuspėja.dauksas rašė:Tik vat nesuprantu vieno dalyko, ankščiau, su originaliu degimu, reguliuojant reikėdavo sukt paskirstytoją kol užsidegs kontrolinė lemputė, o dabar kaip besukočiau lemputė vistiek nedega.
-
kirklius
- Forumietis

-
kirklius
- Forumietis

-
Guolis
- Forumietis

-
AGspecial
- moderatorius

-
kirklius
- Forumietis

skriejikas ovalo formos ,siaip kuriasi labai gerai tiek siltas tiek saltas .dar ko norejau paklausti kiek kuro valgo be kaleskes karbai k-301 stovi tas sake kad 7 litru panasiai uztenka bet man nepatiko kad karbai labai prisukti nes atrodytu kai dar begetusi bet dusti pradeda ,o jo charekteristikoje raso kat 21 litra suryja tai kaip yra istikruju