Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Dvi babynos wietoj wienos? (Dnepr)

Perdarytos senovinės technikos (hotrod) skyrelis yra skirtas diskusijoms apie senovinę techniką, kuriai yra daugiau nei 30 metų ir kuri turi esminių perdarymų.

Moderatoriai: TVR, Moderatoriai

Vartotojo avataras
dauksas
Forumietis
Forumietis

Standartinė dauksas »

Sudėjau tranzistorinį degimą į savo dneprą, kolkas priekaištų neturiu, dirba variklis lygiai ir gražiai, vedasi ir šiltas ir šaltas iš pirmo pamynimo. Panaudojau dvi "žigulines" babinas, kibirkštis daug galingesnė, negu buvo su originaliu degimu. Viskas kuo puikiausiai telpa po baku. Teko netyčia pajaust kibirkšties galingumą :lol: . Tik vat nesuprantu vieno dalyko, ankščiau, su originaliu degimu, reguliuojant reikėdavo sukt paskirstytoją kol užsidegs kontrolinė lemputė, o dabar kaip besukočiau lemputė vistiek nedega. Ar taip turi būt? Įdedu keletą nuotraukų, kaip viskas atrodo.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
kirklius
Forumietis
Forumietis

Standartinė kirklius »

sveiki pas mane dniepre stovi 2 babinos dadar noriu ideti kamutatoriu tk102a bet man neaisku kaip tai sujungti nes ta shema kur yra ydeta tai tik nuo vieno pertraukejo bet yra gi 2 tai kaip juos sujungti i viena :? :?: ir dar daug kur paskaiciau kad tas komutatorius nera labai gerai nes daug elektros sueikvoja tipo generatorius gali neatlaikyti 0 labai dekingas buciau uz pagalba :D
Vartotojo avataras
dauksas
Forumietis
Forumietis

Standartinė dauksas »

kirklius rašė:sveiki pas mane dniepre stovi 2 babinos dadar noriu ideti kamutatoriu tk102a bet man neaisku kaip tai sujungti nes ta shema kur yra ydeta tai tik nuo vieno pertraukejo bet yra gi 2 tai kaip juos sujungti i viena :? :?: ir dar daug kur paskaiciau kad tas komutatorius nera labai gerai nes daug elektros sueikvoja tipo generatorius gali neatlaikyti 0 labai dekingas buciau uz pagalba :D
Visų pirma nemaišyk dnepro su yžu :D , jam stovi tik vienas pertraukejas. Bent jau kai pas mane buvo sudėta, tai generatorius normaliai pavežė ir niekas ten nesudegė, bet šviesos ištikrųjų silpniau šviečia, negu be komutatoriaus.
Dnepr MT10-36 1982
Viatka Elektron 1979
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė milzinas »

Aš priėjau išvados,kad niekam nereikalingos dvi degimo,ritės,jai viskas gerai sureguliuota bet koks opozitas dirba ir kuriasi gerai.Elektroninis degimas tai tikrai pliusas.
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
minde
Forumietis
Forumietis

Standartinė minde »

dauksas rašė:Tik vat nesuprantu vieno dalyko, ankščiau, su originaliu degimu, reguliuojant reikėdavo sukt paskirstytoją kol užsidegs kontrolinė lemputė, o dabar kaip besukočiau lemputė vistiek nedega.
Tai gal pabandyk matuot ne ritės kontaktą, o skirstytuvo? T.y., prieš komutatorių. Komutatorius tikrai nelaiko ritės pastoviai įjungtos, duoda kelis impulsus ir viskas, lemputė mirktelt nesuspėja.
kirklius
Forumietis
Forumietis

Standartinė kirklius »

pas mane tikrai du pertraukejai o yza :D irgi turejau ir buvau pajunges pagal ta shema tai uzsikure viskas kaip ir gerai bet kita ryta jau nebe tai vel pajungiau kaip buvo ir viskas ok taip ir nesupratau kas netaip
kirklius
Forumietis
Forumietis

Standartinė kirklius »

idedu foto kad irodyciau kad nenusikalbu kad pas mane du pertraukejai taip jau buvo kai pirkau ji opozitas man sis pirmas tai sitame reikale naujokas ,
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
Guolis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Guolis »

eee o skriejiko foto idek, idomu ar du kumsteliai palikti ar vienas
AGspecial
moderatorius
moderatorius

Standartinė AGspecial »

Turėtų būti vienas kumštelis.. Tada kiekvienas cilindras gautų kibirkštį tik tada kada reikia.
kirklius
Forumietis
Forumietis

Standartinė kirklius »

skriejikas ovalo formos ,siaip kuriasi labai gerai tiek siltas tiek saltas .dar ko norejau paklausti kiek kuro valgo be kaleskes karbai k-301 stovi tas sake kad 7 litru panasiai uztenka bet man nepatiko kad karbai labai prisukti nes atrodytu kai dar begetusi bet dusti pradeda ,o jo charekteristikoje raso kat 21 litra suryja tai kaip yra istikruju