Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

VOLVO 244

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
pakales
Forumietis
Forumietis

Standartinė pakales »

Raudonos rankenos tai čia visiškai ne į temą... Nesižiūri su ta ruda jos nors tu ką...
BMW 520 E28 '85
romanis
Forumietis
Forumietis

Standartinė romanis »

Žmogus galbūt derina prie automobilio spalvos, be to, automobilis jo ir jam taip patinka. Dėl skonio nesiginčijama. :wink:
Audris
Forumietis
Forumietis

Standartinė Audris »

romanis rašė:Žmogus galbūt derina prie automobilio spalvos, be to, automobilis jo ir jam taip patinka. Dėl skonio nesiginčijama. :wink:
Paiginčysiu :)
Niekas netrukdo skonio formuoti; nesiderina blyn tikrai. Prie išorės spalvos priderinta bendra salono spalva, o raudoni "akcentai" per ryškūs - jie per daug iškrenta iš konteksto.
SAAB 900 aero '84
SAAB 99 '82
Vartotojo avataras
vipas
Forumietis
Forumietis

Standartinė vipas »

Audris rašė:
romanis rašė:Žmogus galbūt derina prie automobilio spalvos, be to, automobilis jo ir jam taip patinka. Dėl skonio nesiginčijama. :wink:
Paiginčysiu :)
Niekas netrukdo skonio formuoti; nesiderina blyn tikrai. Prie išorės spalvos priderinta bendra salono spalva, o raudoni "akcentai" per ryškūs - jie per daug iškrenta iš konteksto.
Neskubeciau taip teigti. manau reiktu pamatyti visa bendra salono vaizda.
npn
Forumietis
Forumietis

Standartinė npn »

Aš irgi pritarčiau nuomonei, kad raudonos nelabai... Nėra sunku įsivaizduot saloną su jomis. Ir tai krenta į akis, akivaizdu, kad automobilio gamintojas taip nedarė. Na bet yra kaip yra, rankenos nėra nepakeičiamas dalykas.
Vartotojo avataras
robertino
Forumietis
Forumietis

Standartinė robertino »

pakales rašė:Raudonos rankenos tai čia visiškai ne į temą... Nesižiūri su ta ruda jos nors tu ką...
Matau tai tavo tik antras pranesimas ir turbut daugiau neturi ka pasakyti, ar pats esi daug ka nors nuveikes?
Mano tikslas ir buvo akcentas, kad bordine spalva(blykste tik paryskina) atkreiptu demesi. Tikslas pasiektas, dekoju :D
Su Volvo 15 metu. Aciu
pakales
Forumietis
Forumietis

Standartinė pakales »

robertino rašė:
pakales rašė:Raudonos rankenos tai čia visiškai ne į temą... Nesižiūri su ta ruda jos nors tu ką...
Matau tai tavo tik antras pranesimas ir turbut daugiau neturi ka pasakyti, ar pats esi daug ka nors nuveikes?
Mano tikslas ir buvo akcentas, kad bordine spalva(blykste tik paryskina) atkreiptu demesi. Tikslas pasiektas, dekoju :D
Ne pranešimuose esmė... Nuo daugybės beprasmiškų pranešimų nei protingesnis nepasidarysi, nei autoritetą teigiamą įgysi... Ir pranešimų skaičius neatspindi nuveiktų darbų skaičiaus...

Šitame forume aš stengiuosi daugiau skaityti, stebėti kitų darbus negu juos komentuoti, bet kai kuriems dalykams esu jautrus ir negaliu susilaikyt neleptelėjęs kokios nors replikos...

Ir jeigu man tavo automobilyje nepatiko tik rankenėlių spalva, tai dar nereiškia, kad visas jis yra niekam tikęs... Priešingai, man labai patinka to meto automobiliai...

O dėl nuveiktų darbų, tai jaunas esu, laiko veiksmams dar turiu ;)

Tamsiai rudos ar juodos rankenos nekristų į akis taip, bet nuo apmušimo išsiskirtų...

O šiaip galėtum paplanuoti ateity visą saloną tokios spalvos pasisiūti, va tada tai tikrai derėtų :shock:

Sėkmės ;)
BMW 520 E28 '85
Vartotojo avataras
robertino
Forumietis
Forumietis

Standartinė robertino »

pakales rašė:
robertino rašė:
Ne pranešimuose esmė... Nuo daugybės beprasmiškų pranešimų nei protingesnis nepasidarysi, nei autoritetą teigiamą įgysi... Ir pranešimų skaičius neatspindi nuveiktų darbų skaičiaus...

Šitame forume aš stengiuosi daugiau skaityti, stebėti kitų darbus negu juos komentuoti, bet kai kuriems dalykams esu jautrus ir negaliu susilaikyt neleptelėjęs kokios nors replikos...

Ir jeigu man tavo automobilyje nepatiko tik rankenėlių spalva, tai dar nereiškia, kad visas jis yra niekam tikęs... Priešingai, man labai patinka to meto automobiliai...

O dėl nuveiktų darbų, tai jaunas esu, laiko veiksmams dar turiu ;)

Tamsiai rudos ar juodos rankenos nekristų į akis taip, bet nuo apmušimo išsiskirtų...

O šiaip galėtum paplanuoti ateity visą saloną tokios spalvos pasisiūti, va tada tai tikrai derėtų :shock:

Sėkmės ;)[/quote
:wink:
Paskutinį kartą redagavo robertino 21 Sau 2010, 08:23, redaguota 1 kartą(us).
Su Volvo 15 metu. Aciu
npn
Forumietis
Forumietis

Standartinė npn »

Tik nereikia taip jautriai reaguoti, su purvais juk nekas nemaišo, kas gi čia tokio. Jei jau daliniesi pasiekimais ir rodai darbus ką esi nuveikęs tai mažų mažiausiai neišmintinga laukti tik komplimentų ir pritarimo. Tai glosto širdį, bet tik tiek. O tobulėti skatina teisėtos ir logiškos pastabos, kurių be priežasties nebūna. Aplinkiniai būdami nešališki ir nesuinteresuoti kai kuriuos dalykus pamato geriau (juolab čia specializuotas forumas), todėl protinga būtų nepykti ir nekaltinti kitų pavydu. Suprasčiau jei restauruojant būtų siūloma nusižengti restauravimo principams ir siūlomas labai prieštaringas sprendimas tada galima būti ir kategoriškam, bet šiuo atveju pasirinkai kompromisinį kelią, kuris yra labiau diskutuotinas. Akcento argumentas visiškai neįtikinantis, dėmesio atkreipimas būtų aktualus ar net būtinas jei taip žymėtum lektuvo evakuacines duris. Žinoma tai tik nuomonė, niekas neverčia plėšti lauk ir pikto nelinki.
pakales
Forumietis
Forumietis

Standartinė pakales »

robertino rašė:Atsakysiu tik tiek, blevyzgos.
Matau neidemiai skaitete, kad tai pirmasis mano darbas link automobilio sutvarkimo, tai ne Čipo Fuzo(USA) tiuningas ir toli grazu iki Black atliekamu darbu, ka sugebejau daryti pats ir eksperimentuoti ir pasidalinti su jumis savo darbu ir kokiu budu galima daryti visa tai, nepykite, bet pirma padaryk pats ka nors ir tada komentuok kaip profas, yra daug mokanciu kalbeti, bet kai reikia padaryti - nulis.
Tai ne automobilio rinkimai, dazniausiai tokie pasisakymai isreiskia uzslepta zmogaus pavydo jausma arba yra genami taip pasielgti, del daugelio priezasciu, pateisindami savo tam tikras .....
Jeigu jautrus kritikai esi, tai neberodyk tada tų savo darbų, nes be konfliktų su tokiu charakteriu toli nenueisi ;)

Nei aš pavydžiu to tavo Volvo, nei tų tavo rankenėlių, turiu savo du automobilius ir man jų pakanka... Paprasčiausiai buvo išreikšta nuomonė ir tiek... Kritiką reikia priimti visokią, o ar ja reikia vadovautis čia jau kitas klausimas...

npn, viską labai gražiai reziumavo... Tai šiuo pranešimu ir baikime visas bereikalingas kalbas ;)
BMW 520 E28 '85