Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
VOLVO 244
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
- Forumietis
-
- Forumietis
-
- Forumietis
Paiginčysiuromanis rašė:Žmogus galbūt derina prie automobilio spalvos, be to, automobilis jo ir jam taip patinka. Dėl skonio nesiginčijama.

Niekas netrukdo skonio formuoti; nesiderina blyn tikrai. Prie išorės spalvos priderinta bendra salono spalva, o raudoni "akcentai" per ryškūs - jie per daug iškrenta iš konteksto.
SAAB 900 aero '84
SAAB 99 '82
SAAB 99 '82
-
- Forumietis
Neskubeciau taip teigti. manau reiktu pamatyti visa bendra salono vaizda.Audris rašė:Paiginčysiuromanis rašė:Žmogus galbūt derina prie automobilio spalvos, be to, automobilis jo ir jam taip patinka. Dėl skonio nesiginčijama.
Niekas netrukdo skonio formuoti; nesiderina blyn tikrai. Prie išorės spalvos priderinta bendra salono spalva, o raudoni "akcentai" per ryškūs - jie per daug iškrenta iš konteksto.
-
- Forumietis
-
- Forumietis
Matau tai tavo tik antras pranesimas ir turbut daugiau neturi ka pasakyti, ar pats esi daug ka nors nuveikes?pakales rašė:Raudonos rankenos tai čia visiškai ne į temą... Nesižiūri su ta ruda jos nors tu ką...
Mano tikslas ir buvo akcentas, kad bordine spalva(blykste tik paryskina) atkreiptu demesi. Tikslas pasiektas, dekoju

Su Volvo 15 metu. Aciu
-
- Forumietis
Ne pranešimuose esmė... Nuo daugybės beprasmiškų pranešimų nei protingesnis nepasidarysi, nei autoritetą teigiamą įgysi... Ir pranešimų skaičius neatspindi nuveiktų darbų skaičiaus...robertino rašė:Matau tai tavo tik antras pranesimas ir turbut daugiau neturi ka pasakyti, ar pats esi daug ka nors nuveikes?pakales rašė:Raudonos rankenos tai čia visiškai ne į temą... Nesižiūri su ta ruda jos nors tu ką...
Mano tikslas ir buvo akcentas, kad bordine spalva(blykste tik paryskina) atkreiptu demesi. Tikslas pasiektas, dekoju
Šitame forume aš stengiuosi daugiau skaityti, stebėti kitų darbus negu juos komentuoti, bet kai kuriems dalykams esu jautrus ir negaliu susilaikyt neleptelėjęs kokios nors replikos...
Ir jeigu man tavo automobilyje nepatiko tik rankenėlių spalva, tai dar nereiškia, kad visas jis yra niekam tikęs... Priešingai, man labai patinka to meto automobiliai...
O dėl nuveiktų darbų, tai jaunas esu, laiko veiksmams dar turiu

Tamsiai rudos ar juodos rankenos nekristų į akis taip, bet nuo apmušimo išsiskirtų...
O šiaip galėtum paplanuoti ateity visą saloną tokios spalvos pasisiūti, va tada tai tikrai derėtų

Sėkmės

BMW 520 E28 '85
-
- Forumietis
Ne pranešimuose esmė... Nuo daugybės beprasmiškų pranešimų nei protingesnis nepasidarysi, nei autoritetą teigiamą įgysi... Ir pranešimų skaičius neatspindi nuveiktų darbų skaičiaus...pakales rašė:robertino rašė:Matau tai tavo tik antras pranesimas ir turbut daugiau neturi ka pasakyti, ar pats esi daug ka nors nuveikes?pakales rašė:Raudonos rankenos tai čia visiškai ne į temą... Nesižiūri su ta ruda jos nors tu ką...
Šitame forume aš stengiuosi daugiau skaityti, stebėti kitų darbus negu juos komentuoti, bet kai kuriems dalykams esu jautrus ir negaliu susilaikyt neleptelėjęs kokios nors replikos...
Ir jeigu man tavo automobilyje nepatiko tik rankenėlių spalva, tai dar nereiškia, kad visas jis yra niekam tikęs... Priešingai, man labai patinka to meto automobiliai...
O dėl nuveiktų darbų, tai jaunas esu, laiko veiksmams dar turiu

Tamsiai rudos ar juodos rankenos nekristų į akis taip, bet nuo apmušimo išsiskirtų...
O šiaip galėtum paplanuoti ateity visą saloną tokios spalvos pasisiūti, va tada tai tikrai derėtų

Sėkmės

Paskutinį kartą redagavo robertino 21 Sau 2010, 08:23, redaguota 1 kartą(us).
Su Volvo 15 metu. Aciu
-
- Forumietis
Tik nereikia taip jautriai reaguoti, su purvais juk nekas nemaišo, kas gi čia tokio. Jei jau daliniesi pasiekimais ir rodai darbus ką esi nuveikęs tai mažų mažiausiai neišmintinga laukti tik komplimentų ir pritarimo. Tai glosto širdį, bet tik tiek. O tobulėti skatina teisėtos ir logiškos pastabos, kurių be priežasties nebūna. Aplinkiniai būdami nešališki ir nesuinteresuoti kai kuriuos dalykus pamato geriau (juolab čia specializuotas forumas), todėl protinga būtų nepykti ir nekaltinti kitų pavydu. Suprasčiau jei restauruojant būtų siūloma nusižengti restauravimo principams ir siūlomas labai prieštaringas sprendimas tada galima būti ir kategoriškam, bet šiuo atveju pasirinkai kompromisinį kelią, kuris yra labiau diskutuotinas. Akcento argumentas visiškai neįtikinantis, dėmesio atkreipimas būtų aktualus ar net būtinas jei taip žymėtum lektuvo evakuacines duris. Žinoma tai tik nuomonė, niekas neverčia plėšti lauk ir pikto nelinki.
-
- Forumietis
Jeigu jautrus kritikai esi, tai neberodyk tada tų savo darbų, nes be konfliktų su tokiu charakteriu toli nenueisirobertino rašė:Atsakysiu tik tiek, blevyzgos.
Matau neidemiai skaitete, kad tai pirmasis mano darbas link automobilio sutvarkimo, tai ne Čipo Fuzo(USA) tiuningas ir toli grazu iki Black atliekamu darbu, ka sugebejau daryti pats ir eksperimentuoti ir pasidalinti su jumis savo darbu ir kokiu budu galima daryti visa tai, nepykite, bet pirma padaryk pats ka nors ir tada komentuok kaip profas, yra daug mokanciu kalbeti, bet kai reikia padaryti - nulis.
Tai ne automobilio rinkimai, dazniausiai tokie pasisakymai isreiskia uzslepta zmogaus pavydo jausma arba yra genami taip pasielgti, del daugelio priezasciu, pateisindami savo tam tikras .....

Nei aš pavydžiu to tavo Volvo, nei tų tavo rankenėlių, turiu savo du automobilius ir man jų pakanka... Paprasčiausiai buvo išreikšta nuomonė ir tiek... Kritiką reikia priimti visokią, o ar ja reikia vadovautis čia jau kitas klausimas...
npn, viską labai gražiai reziumavo... Tai šiuo pranešimu ir baikime visas bereikalingas kalbas

BMW 520 E28 '85