Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

IŽ-350?

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
TVR
moderatorius
moderatorius

Re: IŽ-350?

Standartinė TVR »

Chromuota pompa, stabdžių lėkštė, stabdžių traukė ir t.t. daug pasako apie šio motociklo "orginalumą". Juostelių ant ratų man neteko matyti jokioje dokumentacijoje. Manau, kad jų neturi būti.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Aš dar atkreipiau dėmesį į stabdžių svirtelės padėtį - svirtelė "žiūri" į apačią :-).
wilkas
Forumietis
Forumietis

Standartinė wilkas »

Gal čia į tėmą bus...Ar galėjo būti иж-350 su chromuotais ratų kraštais?
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Perku viską kas susije su Lietuvos MOTOCIKLIZMO JUDĖJIMU TARPUKARYJE (ženkliukai,nuotraukos,medaliai, pažymėjimai ir t.t.)
tel.nr. 862564562
TVR
moderatorius
moderatorius

Standartinė TVR »

Black rašė:Aš dar atkreipiau dėmesį į stabdžių svirtelės padėtį - svirtelė "žiūri" į apačią :-).
Nežinau kaip Iž-350, bet normaliomis sąlygomis Iž-49 svirtelė turi "žiūrėti" žemyn. Nes kai sudildavo stabdžių kaladėlės, dėl ilgesnės traukės eigos svirtelę apversdavo į viršų.
TVR
moderatorius
moderatorius

Standartinė TVR »

wilkas rašė:Gal čia į tėmą bus...Ar galėjo būti иж-350 su chromuotais ratų kraštais?
Labai čia jau panašu į šių laikų "restauraciją"... Štai mano turimos gamyklinės nuotraukos fragmentas. Jokių juostelių nėra... Gal bus dar kokių argumentų.
sumskas2
Forumietis
Forumietis

Standartinė sumskas2 »

TVR rašė:
Black rašė:Aš dar atkreipiau dėmesį į stabdžių svirtelės padėtį - svirtelė "žiūri" į apačią :-).
Nežinau kaip Iž-350, bet normaliomis sąlygomis Iž-49 svirtelė turi "žiūrėti" žemyn. Nes kai sudildavo stabdžių kaladėlės, dėl ilgesnės traukės eigos svirtelę apversdavo į viršų.
Asmeniskai man kaskaip nepatinka sita vieta. Nes duslintuvo tvirtinimas ir kojales skile uzdenkta. Manau, kad turi stoveti virsui.
wilkas
Forumietis
Forumietis

Standartinė wilkas »

TVR rašė:
wilkas rašė:Gal čia į tėmą bus...Ar galėjo būti иж-350 su chromuotais ratų kraštais?
Labai čia jau panašu į šių laikų "restauraciją"... Štai mano turimos gamyklinės nuotraukos fragmentas. Jokių juostelių nėra... Gal bus dar kokių argumentų.

Na ir aš nematęs , gamykliškai kad būtų juosteles ant ratų...Tik žiūriu,kad būvo dvėjopai ir cinkuotais stipinais ir dažytais.
Perku viską kas susije su Lietuvos MOTOCIKLIZMO JUDĖJIMU TARPUKARYJE (ženkliukai,nuotraukos,medaliai, pažymėjimai ir t.t.)
tel.nr. 862564562
Vartotojo avataras
sth55
Forumietis
Forumietis

Standartinė sth55 »

wilkas rašė:
TVR rašė:

Na ir aš nematęs , gamykliškai kad būtų juosteles ant ratų...Tik žiūriu,kad būvo dvėjopai ir cinkuotais stipinais ir dažytais.
Negalibut kad ten kur dazyti,tai jie yra nucinkuoti o poto kartu su visu ratu nudazyti?
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Kokie dar gali būti klausimai :lol: - jei ratlankis dažytas, o stipinai cinkuot tai, be abejo, ratlankis dažomas atskirai, paskui stipinuojamas. Jei stipinai dažyti - ratas dažomas surinktas. Pats taip dariau. Neįsivaizduoju, kad kas dažytų stipinus atskirai... kaip surinkti į ratlankį nesugadinus dažų :-)?

Ką gi, užbaigiau grandinės apsaugų "gamybą". Klaustukų dar yra, bet iš esmės abi apsaugos jau savo vietose. Viso šito kaina - sugadintas galinis sparnas :( . Laiku nepasižiūrėjau, kad pompai reikia vietos, ko pasekoje teko pjaustyti jau nudažytą sparną... Sako, kad protingi mokosi iš svetimų klaidų - aš gi, eilinį kartą, iš savų...
Vartotojo avataras
sth55
Forumietis
Forumietis

Standartinė sth55 »

Black rašė:Kokie dar gali būti klausimai :lol: - jei ratlankis dažytas, o stipinai cinkuot tai, be abejo, ratlankis dažomas atskirai, paskui stipinuojamas. Jei stipinai dažyti - ratas dažomas surinktas. Pats taip dariau. Neįsivaizduoju, kad kas dažytų stipinus atskirai... kaip surinkti į ratlankį nesugadinus dažų :-)?

Ką gi, užbaigiau grandinės apsaugų "gamybą". Klaustukų dar yra, bet iš esmės abi apsaugos jau savo vietose. Viso šito kaina - sugadintas galinis sparnas :( . Laiku nepasižiūrėjau, kad pompai reikia vietos, ko pasekoje teko pjaustyti jau nudažytą sparną... Sako, kad protingi mokosi iš svetimų klaidų - aš gi, eilinį kartą, iš savų...
Nu tai as ir sakau kad su visu ratu nudazyti.Del sparno tai nieko tokio,visiem visko buna,beto is svetimu klaidu niekada gerai neismoksi.