Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Atsakyta:

Pabandykite pasitikrinti savo žinias ir atspėti kokia istorinė transporto priemonė yra nuotraukoje

Moderatorius: Moderatoriai

Forumo taisyklės
V dalis. Skyrelis „Auto/moto mįslės“
1) Leidžiama talpinti tik tokias mįsles, kurių autorius tiksliai žino atsakymą.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti: mįslės numeris, vartotojo vardas, transporto priemonės tipas [motociklas / autobusas / sunkvežimis / kita]. Jei mįslės objektas yra automobilis – temos pavadinime to nurodyti nereikia. Kiekvienas vartotojas dėdamas savo mįsles pats kontroliuoja savo mįslių numerius. Mįslės numeruojamos įprasta tvarka.
3) Pateikiant atsakymą į mįslę autorius turi nurodyti atsakymo šaltinį ir pateikti kiek įmanoma daugiau mįslėje buvusios transporto priemonės aprašymo ir (ar) charakteristikos. (Išimtis - nesant jokios literatūros ar šaltinių ta tema. Šiuo atveju autorius turi pagrįsti savo atsakymą).
4) Kai mįslė atspėjama, temos pavadinimas turi būti pakeičiamas, paliekant tik metus (pageidautina), transporto priemonės pavadinimą ir tipą (jei tai ne automobilis).

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
Gintukas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Gintukas »

Taip tai labai panašu ir artima bet netinka. Nesugalvoju ir aš. Ištikrinau visus amerikoniškus kapoto ornamentus. Nėr minčių.
Bet aš tikriausiai čia praleidau mintį, kad tas kairėj pusėj tai yra sunkvežimis, o ne lengvasis automobilis.
sv32
Forumietis
Forumietis

Auto/moto mįslės

Standartinė sv32 »

Įsiterpdamas į diskusiją, tą "smailianosį" taip pat pavadinčiau Chevrolet-u, gal šiek tiek jaunesniu 1940 m. JC, o tas likęs vidurinis nepaminėtasis tokių Itališkų linijų - gal Lancia?, bet jeigu į viską žiūrėti bendrai, tai gaunasi toks "internacionalas" - įdomu ką pasakys autorius.
Vartotojo avataras
tadas1991
moderatorius
moderatorius

Standartinė tadas1991 »

viduriniojo linijos man primena citroena
AWD
Forumietis
Forumietis

Standartinė AWD »

tadas1991 rašė:viduriniojo linijos man primena citroena
Viduryje - sunkvežimis, bet tai ne Citroen ir ne koks nors "amerikonas". Ir tikrai ne "Lancia"...
Krašte kairėje - trofėjinis automobilis, greičiausia paimtas kur nors Belgijoje ar Olandijoje.
Vartotojo avataras
Gintukas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Gintukas »

Ar tik tas iš kairės nebus visureigis - bendras DAF'o ir Chevrolet'o kurinys model KD?
Aš atsiprašau Wanderer'io, aš ginčijausi tik dėl lengv. automobilio išvaizdos.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
AWD
Forumietis
Forumietis

Standartinė AWD »

[quote="Gintukas"]Ar tik tas iš kairės nebus visureigis - bendras DAF'o ir Chevrolet'o kurinys model KD?

Sutinku, kad ta "nosis" apsilaupiusiais dažais - tai 1940 m. modelio "Chevrolet". Bet tai tikrai ne karinis "DAF/Chevrolet KD", nes slepiamasis nudažymas "užvarytas" ant chromuoto falšradiatoriaus. Reiškia, automobilis civilinis, rekvizuotas. Na, o kaip ten su viduriniu? Juk toks charakteringas priekis... Dar pasakysiu - jis buvo triašis...
sv32
Forumietis
Forumietis

Auto/moto mįslės

Standartinė sv32 »

Tai turėtu būti Tatra 92 ar 93?, bet vis vien sakau, kad tai "internacionalas" (ta prasme, kad visi iš skirtingų šalių).
AWD
Forumietis
Forumietis

Re: Auto/moto mįslės

Standartinė AWD »

sv32 rašė:Tai turėtu būti Tatra 92 ar 93?, bet vis vien sakau, kad tai "internacionalas" (ta prasme, kad visi iš skirtingų šalių).
Tatra 93, 6x6, buvęs Čekoslovakijos armijos turtas.