Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Jawa 350/360 restauracija

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

spoileriz rašė:Ant galvu is antros puses uzrasyti skaiciai 354. Ka jie ten veikia?? :roll:
Keistoka :roll:
Sprendžiant pagal šonines briaunas, turėtų būti 360...
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Vartotojo avataras
Vismantas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Vismantas »

O ka siūlitum daryti. Nes po pirmo vandens patekimo ant detalės atsiranda rudžių žymės. Ir vėl tenka valyti - poliruoti kad blizgėtų.
Superku viską kas susiję su siauruoju geležinkeliu mob. 8611 27827.
Plačiau: http://forumas.sgk.lt/viewtopic.php?f=9&t=441
Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Standartinė spoileriz »

Del galvu tas pats kas ir su skardom: oro filtro skardos niekuo nesiskiria, tik uzrasais. Amortizatorius gavau kitus su labai geri islaikytu chromu, tad lakuoti nebereikes :) Esu karta lakaves izh priekine sake, ir rezultatas buvo puikus :) Niekas nesilupo.
Vartotojo avataras
oldrin
Forumietis
Forumietis

Standartinė oldrin »

Buvau siandien Oslo turguje, nikeliuotas jawos bakas naujas 300 euru. Va tokios kainos...
Perku NSU dalis +37065461592
Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Standartinė spoileriz »

Ot kainikes.....
DomuXs
Forumietis
Forumietis

Standartinė DomuXs »

oldrin rašė:Buvau siandien Oslo turguje, nikeliuotas jawos bakas naujas 300 euru. Va tokios kainos...
Latvijoj gerai islaikyta pernai maciau pardavinejo uz 30Ls (150Lt)
Vartotojo avataras
Julijonas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Julijonas »

Kas dėl bakų lyginimo, girdėjau, kad galima į baką įpilt žirnių ir užpilt vandeniu. Jie bringsta ir išlygina įlenkimus. Pats nemėginau, todėl negarantuoju :) Kas liečia vairo apsaugą, arba faros viršutinį skydelį, tai jis pas tave, man rodos, nuo 350, o ne 250. Nes aš dabar mėginu restauruot 250, tai ten viskas originale. Kai daeis rankos - nufotografuosiu ir įdėsiu :)
Julijonas
Iž 49, Java 250 Kivaczka, Iž Jupiter 2 restauruojama
Dnepr K 650 keliaujama
Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Standartinė spoileriz »

As tik abejojau ar pas mane oro filtro gaubtai ar nuo 250 ar nuo 350o visa kita malyk orginalu ;)
VITALIJUS
Forumietis
Forumietis

Standartinė VITALIJUS »

ant jawos skardu filtro visada rasoma 250
Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Standartinė spoileriz »

Tai gerai tada :D man nereiks kitu skardu sveist :D