Tik idomu sau ir po restauracijos liks Lietuvoje,ar uzsakyma vykdoramas71 rašė:Ačiū Dievui, dar ne viską į metalo laužą pridavė....šios dienos foto, vieta: Kaunas. Jau vyrai tokį trečią garvežį restauruoja......
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Garvežiai, traukiniai, siaurukas
Moderatoriai: Shumeras, TVR, Moderatoriai
-
- Forumietis
-
- moderatorius
-
- Forumietis
Ne, darbas atliekamas patriotiniais sumetimais: liks Lietuvoje. Vienas jau stovi LG vaikų stovykloje Ignalinoje, antras man rodos yra (gal bus) Vilniuje, o šis keliaus į Klaipėdą.
Šiaip atrestauruoja tik išorinį vaizdą, kadangi pilnai funkcionuojantis labai brangiai kainuotų, tačiau jei būtų užsakymas, jokių problemų - padarytų (likusius įrengimus užkonservuoja, gal kam prireiks ateityje....).
Šiaip atrestauruoja tik išorinį vaizdą, kadangi pilnai funkcionuojantis labai brangiai kainuotų, tačiau jei būtų užsakymas, jokių problemų - padarytų (likusius įrengimus užkonservuoja, gal kam prireiks ateityje....).
-
- Forumietis
Vienas jau stovi LG vaikų stovykloje Ignalinoje,man atrodo kad jis ten stovi jau seniairamas71 rašė:Ne, darbas atliekamas patriotiniais sumetimais: liks Lietuvoje. Vienas jau stovi LG vaikų stovykloje Ignalinoje, antras man rodos yra (gal bus) Vilniuje, o šis keliaus į Klaipėdą.
Šiaip atrestauruoja tik išorinį vaizdą, kadangi pilnai funkcionuojantis labai brangiai kainuotų, tačiau jei būtų užsakymas, jokių problemų - padarytsius įrengimus užkonservuoja, gal kam prireiks ateityje....).
-
- Forumietis
Wanderer rašo:
prieš pora metų taip pat teko Kauno ceche matyti vieną remontuojamą panašų garvežį (gal tą kur Vilniui skirtas).
Gal ir seniai, nesiginčysiu (nemačiau), papraščiausiai tokią informaciją man suteikė lokomotyvų depo viršininkas, kuris vadovauja šiai veiklai....Vienas jau stovi LG vaikų stovykloje Ignalinoje,man atrodo kad jis ten stovi jau seniai
prieš pora metų taip pat teko Kauno ceche matyti vieną remontuojamą panašų garvežį (gal tą kur Vilniui skirtas).
-
- Forumietis
pakruojo rajone petrasiunu miesteli yra siauruko muziejus ir dar nemaza atkarpa neisardytu siauru begiuramas71 rašė:Wanderer rašo:Gal ir seniai, nesiginčysiu (nemačiau), papraščiausiai tokią informaciją man suteikė lokomotyvų depo viršininkas, kuris vadovauja šiai veiklai....Vienas jau stovi LG vaikų stovykloje Ignalinoje,man atrodo kad jis ten stovi jau seniai

-
- Forumietis
Dar radau pora nuotrauku su Vingio parko Siauruku gelezinkeliu
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
- Forumietis
Pireš pirmą pasaulinį karą vokiečiai sukūrė platų siaurojo geležinkelio tinklą (1000 mm), kuris jungė Klaipėdą su Pėžaičiais, Bajorais, Laukgaliais, Plikiais. Šis geležinkelio tinklas mieste jungėsi su miesto tramvajaus linijomis, todėl atvežami vagonai galėjo būti išvežiojami specialiu elektrovežiu po visą miestą.....
-
- Forumietis
Re: Garvežiai, traukiniai, siaurukas
dar viena nuotraukaWANDERER rašė:Dar radau pora nuotrauku su Vingio parko Siauruku gelezinkeliu
-
- Forumietis
Re: Garvežiai, traukiniai, siaurukas
dar viena idomi nuotrauka is Vingio parkoWANDERER rašė:dar viena nuotraukaWANDERER rašė:Dar radau pora nuotrauku su Vingio parko Siauruku gelezinkeliu