paskaityk cia: http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?t=635&start=0Vairuotojas rašė:ei kas nors paaiskinkit kaip taisiklingai ideti, turiu daug foto geru ir spalvotu keleta tik neiseina idet kazko normaliai
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
WH transporto foto
Moderatoriai: Shumeras, TVR, Moderatoriai
-
- Forumietis
-
- Forumietis
Nuotraukos
Netikėtas įvikis su Steyr.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
- Forumietis
-
- Forumietis
-
- moderatorius
Re: Nuotraukos
Gal pasisektu iziureti, kur vyksta veiksmas ( zr.pirma foto - autobusas) perskaitant iskabas ant namo ?Be vėjo rašė:...
-
- Forumietis
Re: Nuotraukos
Ne dovanokit, man kaip ir Jums nepasiseka įžiūrėti užrašų ant namo nei ant skelbimų (po dešine) stulpo.rcepa rašė:Gal pasisektu iziureti, kur vyksta veiksmas ( zr.pirma foto - autobusas) perskaitant iskabas ant namo ?Be vėjo rašė:...
-
- Forumietis
-
- Forumietis
Galima būtu spresti tik pagal tą neogotikinį bažnyčios bokštą, o jeigu jie būtu du tai nedvejodamas pasakyčiau, kad tai Anykščiai, bet jis matosi vienas taigi gal tai Rokiškis.Gintukas rašė:Man asmeniškai visai netikėtas vaizdelis. Jokios užuominos apie Lietuvą, bet veiksmas vyko Lietuvos teritorijoje. Taigi kuriame mieste?
-
- moderatorius
-
- Forumietis
Bravo. Pagirtina. Aš irgi manau kad tai Anykščiai...Turėjau malonumą juos šiemet aplankyti. Tad ir atkreipiau dėmesį į bažnyčios bokštą.Be vėjo rašė:Galima būtu spresti tik pagal tą neogotikinį bažnyčios bokštą, o jeigu jie būtu du tai nedvejodamas pasakyčiau, kad tai Anykščiai, bet jis matosi vienas taigi gal tai Rokiškis.Gintukas rašė:Man asmeniškai visai netikėtas vaizdelis. Jokios užuominos apie Lietuvą, bet veiksmas vyko Lietuvos teritorijoje. Taigi kuriame mieste?
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.