esu Gediminas, miestas - Šilalė (nors dabar didesnę dalį laiko dėl mokslų praleidžiu Vilniuj)
Turiu Gaz-69A, kurį dar reikia šiek tiek tvarkyti. Domina visokie rusiški padidinto pravažumo automobiliai.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
gedizz
Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai
Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
-
- Forumietis
Re: gedizz
Į metus porą kartų ten apsilankau Traksėdyjegedizz rašė:esu Gediminas, miestas - Šilalė (nors dabar didesnę dalį laiko dėl mokslų praleidžiu Vilniuj)
Turiu Gaz-69, kurį dar reikia šiek tiek tvarkyti. Domina visokie rusiški padidinto pravažumo automobiliai.
Ten Šilalėje girdėjau yra vienas volgų prisipirkęs lyg. Gal daugiau ką nors žinai?
-
- Forumietis
Turiu to zmogaus tel. Nr. Jis pas mane priekini sparna pirko 8)Kipshas rašė:Į metus porą kartų ten apsilankau Traksėdyjegedizz rašė:esu Gediminas, miestas - Šilalė (nors dabar didesnę dalį laiko dėl mokslų praleidžiu Vilniuj)
Turiu Gaz-69, kurį dar reikia šiek tiek tvarkyti. Domina visokie rusiški padidinto pravažumo automobiliai.![]()
Ten Šilalėje girdėjau yra vienas volgų prisipirkęs lyg. Gal daugiau ką nors žinai?
-
- Forumietis
Bet aš apie jį kalbas girdėjau, kad jis tik perka bet neparduoda nieko -laukia Europos SąjungosSergejus rašė:Turiu to zmogaus tel. Nr. Jis pas mane priekini sparna pirko 8)Kipshas rašė:Į metus porą kartų ten apsilankau Traksėdyjegedizz rašė:esu Gediminas, miestas - Šilalė (nors dabar didesnę dalį laiko dėl mokslų praleidžiu Vilniuj)
Turiu Gaz-69, kurį dar reikia šiek tiek tvarkyti. Domina visokie rusiški padidinto pravažumo automobiliai.![]()

-
- Forumietis
Na apie tai as 0.Kipshas rašė:Bet aš apie jį kalbas girdėjau, kad jis tik perka bet neparduoda nieko -laukia Europos SąjungosSergejus rašė:Turiu to zmogaus tel. Nr. Jis pas mane priekini sparna pirko 8)Kipshas rašė: Į metus porą kartų ten apsilankau Traksėdyje![]()
-
- Forumietis
-
- Forumietis
Re: Yra tols kur volgas kaupia
O gal parduoda m-400 ?gedizz rašė:Bet aš jo nepažįstu, tik žinau kad iš metalinių dažniausiai nuperka.
O šiaip tai žinau viena žmogu kur m-400-401 domisi ir turi.
Aš ten vieno iš Šilalės seniau buvau prašęs surasti GAZ-21 - tai vieną dieną skambina ir sako - radau Volgą, III laidos, viskas originalas, gerai traukia, įdėtos dujos, ryja mažai degalų, su CD grotuvu - kaina tik 5000 Lt

-
- Forumietis