Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Aidas: Plymouth Coupe 50
Moderatoriai: TVR, Moderatoriai
-
Aidas Plymouth 1950
- Forumietis

reiktu patarimu
sveiki , turiu ir as viena toki automobili , kurio laukia atnaujinimas , reiks dar daug ko pas jus pasiklausti turbut . pirkau amerikoje siek tiek musta Plymouth Coupe 50 metu ,
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
LaurynasC
- moderatorius

Kadangi su mano tema tai siejasi tik automobilių kilmės šalimi, išskyriau į atskirą temą.
Sveikinu su puikiu pirkiniu. Man ši auto labai matyta. Pirkai Copart'e? Jei taip, tai berods panašiu laiku kaip ir aš - prieš nepilnus metus.
Sveikinu su puikiu pirkiniu. Man ši auto labai matyta. Pirkai Copart'e? Jei taip, tai berods panašiu laiku kaip ir aš - prieš nepilnus metus.
Buick Special 1954
Chrysler Imperial 1960
Lincoln Continental Convertible 1966
http://www.retrorent.lt
Klasikinių ir retro automobilių nuoma.
Chrysler Imperial 1960
-
dainius.m
- Forumietis

-
Šūra
- Forumietis

-
Aidas Plymouth 1950
- Forumietis

plymouth
jo , pirkau Copart aukcione birzelio 22 diena , teko tris kartus ja pirkti kas savaite , nes neatiduodavo uz ta kaina kuria duodavau , bet kadangi trecia savaite niekas daugiau taip ir nepasiule , o ir as nebuvau nusiteikes pinigais taskytis , tai ilgai pagalvoje patvirtino pirkima. http://www.usaintercargo.com/guestview.aspx?lot=8832087
automobilis tikrai panasus i Pobieda , bet tik is priekio , bet tame dar daugiau intrigos zmonems , kai jie nesupranta ka mato
. masiniukas jau beveik du menesiai pas mane kieme , tik laiko nelabai uztenka prie jjo pasikrapstyti . kebulas labai geros bukles , neskaitant sudauzytos dalies , supuve tik slenksciai is vidaus , ir dugnas priekije , kur tvirtinasi kebulas prie remo . visos durys , bagazine , ir kita tikrai gero stovio , spalva melina metalikas , nežinau ar galejo tokia buti originali , ar jau buvo perdazyta , bet isskyrus ruda grunta po dazais nieko neradau .
automobilis tikrai panasus i Pobieda , bet tik is priekio , bet tame dar daugiau intrigos zmonems , kai jie nesupranta ka mato
-
Aidas Plymouth 1950
- Forumietis

plymouth
automobilis yra 6 cilindru , isilginis motoras 6 voltu , ir pliusas i korpusa , del to iskyla nemazai problemu . laidai tikrai prastos bukles , juos pajudinus , nutrupa izoliacine medziaga , todel supykau , ir visus laidus nukarpiau , ir ismeciau . dabar teks viska konstruoti is naujo . noriu perdaryti i 12 voltu , ir pakeisti pliusa su minusu , . viskas butu kaip ir neproblematiska , tik su starteriu nežinau kaip bus , kai jam paduosiu maitinima sukeistais poliais . Gal kas jau yra bandes daryti toki pakeitima ? . varikliui jau buvo idetas el. benzino siurbliukas . nes benzino pompa buvo sudauzyta . kazin ar eina pritaikyti koki nors karbiuratoriu .... . ir dar , kazkas minejote , kad galit uzsakyti dalis , tai galvoju , gal butu gerai nauja sake uzsakyti , nes buvo luzusi , ir teko ja virinti . vieno posukio reikia , keleivio duru stiklas isdauztas , bet ta tikriausiai teks gamintis , nors jis buvo sloksniuotas , kaip priekinis ,
-
Raimis
- ekspertas

-
Aidas Plymouth 1950
- Forumietis

plymouth
labai jau nepatogu kai poliariskumas ne toks kaip iprasta , nieko nepajungsi kas turi minusa korpuse , nei audio aparaturos , ir siaip norisi truputi susiuolaikinti . palikti forma , isore tokia kokia buvo , o salona , el dali patobulinti , kad paciam butu maloniau vazineti .
-
LaurynasC
- moderatorius

Kas link stiklo, mano šoninis irgi buvo skilęs (triplex). Taip pat buvo išsisluoksniavęs mažas orlaidės stikliukas. "Stikora" pagamino abu už 130 Lt (tiesa grūdintus ir truputį plonesnius).
Buick Special 1954
Chrysler Imperial 1960
Chrysler Imperial 1960
-
laurynas400
- Forumietis

O kas link detalių tai ebay'jus yra super daiktas, tik radęs kokias nors detales būtinai žiūrėk dar "View seller's other items", nes nemažai detalių yra bendro naudojimo, t.y. unifikuotos ir pagal savo modelį tu jų gyvenime nerasi o pagal aprašymą bus tarp kelių modelių įrašyta ir tavo mašinikė, na pasedėsi pusmetį gerą įkirsi kas kaip.... sekmės ir su amerikono restauracija bėdos neturėtų būt, visas elektros schemas nesunkiai rasi ir detalių katalogus (gal net už dyką), tiek žinių...LaurynasC rašė:Kas link stiklo, mano šoninis irgi buvo skilęs (triplex). Taip pat buvo išsisluoksniavęs mažas orlaidės stikliukas. "Stikora" pagamino abu už 130 Lt (tiesa grūdintus ir truputį plonesnius).