Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Karas keliuose

Čia rasite viską, kas netelpa į kitas temas, tačiau žinutės turi būti susiję su transporto priemonėmis.

Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai

KROTT
Forumietis
Forumietis

Karas keliuose

Standartinė KROTT »

Nuotrauka daryta lenkijoje.Avarijoje zuvo lietuvis.

tema aktuali Lietuvai, bet kaip ir nesusijusi su sio forumo tematika, todel - uzdaroma. laikykites forume galiojancios tvarkos.
moderatorius (kitoks)

kita tema ( http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?t=11341 ) paskaiciau ir persigalvojau. kazkam gi tokie dalykai yra juokingi... tema atidaroma, gal bent kazkas supras, kad tai ka cia matome visai nera juokinga.
moderatorius (kitoks)
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Dejau,dedu ir desiu visas pastangas ant jusu problemos.
Vaidotas73
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė Vaidotas73 »

Oooo, visgi sarkazmas nors ir netaip suprastas dave vaisiu :wink: Tikrai nemanau, kad mano pateiktose foto yra nors krislas juoko. Buvau labai nustebes, kai tikrai aktuali tema buvo uzrakinta. Esame samoningi pilieciai, privalome prisideti prie saugaus eismo propagavimo. Juolab siame puslapyje lankosi ir tikrai jauni asmenys, kuriems pats laikas ikalt i galva si ta naudingo.
Ta proga pateikiu nuoroda apie nesaugaus vairavimo pasekmes.
Perspeju :!: Vaizdai tikrai ziaurus :!:
Nors mano nuomone tokie vaizdai turetu but salia kiekvieno greicio ribojimo zenklo.
nuoroda pasalinta.
moderatorius (kitoks)
Automobilių ir motociklų restauracija, konsultacija.
Stipinuotų ratų remontas
Smėliavimas ir stiklavimas
Tel.868239189
vaidotas.sakalauskas@yahoo.com
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

Vaidotas73 rašė:Oooo, visgi sarkazmas nors ir netaip suprastas dave vaisiu :wink: Tikrai nemanau, kad mano pateiktose foto yra nors krislas juoko. Buvau labai nustebes, kai tikrai aktuali tema buvo uzrakinta. Esame samoningi pilieciai, privalome prisideti prie saugaus eismo propagavimo. Juolab siame puslapyje lankosi ir tikrai jauni asmenys, kuriems pats laikas ikalt i galva si ta naudingo.
Ta proga pateikiu nuoroda apie nesaugaus vairavimo pasekmes.
Perspeju :!: Vaizdai tikrai ziaurus :!:
Nors mano nuomone tokie vaizdai turetu but salia kiekvieno greicio ribojimo zenklo.
nuoroda pasalinta.
moderatorius (kitoks)
esate ispetas (zr., ispejimu skyreli). prasau skirti, kokia informacija talpinate forume. man su nervais viskas gerai, bet zinote, si foruma skaito ir jauni zmones... nereikia viso to, kas yra blogiausia internete suprasti tiesiogiai :!:
babasas
Forumietis
Forumietis

Standartinė babasas »

:dviratis:

[color=red]nuoroda pasalinta. ziurekite ispejimu skyriu: http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?t=1266&start=105
moderatorius (kitoks)[/color]
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

gerbiami forumieciai:
nejaugi galvojate, kad talpindami su zmogiska etika prasilenkaincius vaizdus elgiates protingai? nejau galvojate, kad viska, kas blogiausia internete turi atsirasti cia, siame forume? nejau galvojate, kad tokio pobudzio informacija pakeis gatves chuliganu mastysena? jeigu Jums asmeniskai patinka ziureti tokius vaizdus, tai Jusu bedos - kreipkites i psichiatra, jis turetu padeti. primenu, kad nesilaikantiems forume galiojancios tvarkos gali buti uzblokuotas patekimas i si foruma.
Vartotojo avataras
Myka
Forumietis
Forumietis

Standartinė Myka »

Aš galiu tik pridėti. Tokios žiaurios nuotraukos neatbaido greičio ar pavojingo vairavimo mėgėjų. Jie vistiek galvoja kad man taip nebus. Nuotrakos gali tik įvaryti šoką sveikam žmogui. Nėra iš to naudos. Laikykime aukštesnį lygį.
Vartotojo avataras
Kipshas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Kipshas »

baigiam diskusijas
apie šią temą galima diskutuot delfyje