Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

BMW 3,0 CSi

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

:arrow:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

:arrow:
Vartotojo avataras
LaurynasC
moderatorius
moderatorius

Standartinė LaurynasC »

Ech, norėčiau dabar būti šeimininko kailyje. Laiks nuo laiko prisijungti prie forumo, ir stebėti, kaip vyksta metamorfozė :myliu:
Buick Special 1954
Chrysler Imperial 1960
Lincoln Continental Convertible 1966
http://www.retrorent.lt
Klasikinių ir retro automobilių nuoma.
myndawqiux
Naujokas
Naujokas

Standartinė myndawqiux »

Norejėčiau paklaust, ar rudžiu surišėjas su cinku netinka tokiam nušveistam metalui, nutepus juo ir poto nuplovus vandeniu rudžiu sluoksnis jau nebepasidengia taip greit. Esi auksarankis, iškur tiek kantrybes ir ryžto taip lopyt ? :shock:
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

myndawqiux rašė:Norejėčiau paklaust, ar rudžiu surišėjas su cinku netinka tokiam nušveistam metalui, nutepus juo ir poto nuplovus vandeniu rudžiu sluoksnis jau nebepasidengia taip greit. Esi auksarankis, iškur tiek kantrybes ir ryžto taip lopyt ? :shock:
Naudoju Wurth'o surišėją, bet tik ten, kur nėra galimybės nušveisti rūdis. Su cinku nebandžiau, bet, kad reikia su vandeniu plauti tai man nelabai patinka - nereikalinga drėgmė be abejo pakliūs į visokius plyšelius, kur ir taip rūdžių yra, o dar sušlapinus...
myndawqiux
Naujokas
Naujokas

Standartinė myndawqiux »

Matai man su motociklo skardom taip buvo, tik nusveiti ir aprudija kita diena, tai nusipirkau rudžiu surišeja su cinku jo instrukcijoja parasyta po nutepimo po valandos nuplaut vandeniu, taip ir padariau, žinok rezultatas tikrai neblogas jau nuo vasaros guli garaže bliekos nusveistos iki metalo, ir išvis nebrudija :roll: tai manau cinkas nepakenkia nei dažam nei metalaui, vat šita noriu išsiaiškinti, gal kas bandėte?
Vartotojo avataras
Gabris
Forumietis
Forumietis

Standartinė Gabris »

myndawqiux rašė:Matai man su motociklo skardom taip buvo, tik nusveiti ir aprudija kita diena, tai nusipirkau rudžiu surišeja su cinku jo instrukcijoja parasyta po nutepimo po valandos nuplaut vandeniu, taip ir padariau, žinok rezultatas tikrai neblogas jau nuo vasaros guli garaže bliekos nusveistos iki metalo, ir išvis nebrudija :roll: tai manau cinkas nepakenkia nei dažam nei metalaui, vat šita noriu išsiaiškinti, gal kas bandėte?
ta pati ir as galiu paliudyti, turiu keleta militaristiniu gelzgaliu, nuplautu su dr. rugstimi, poto isvirtu sodos tirpale, ir nuteptu tokiu daiktu, metai guli garaze, kaip palikau taip ir atrodo
tel 864140582 senienų reikalais galima skambint betkuriuo paros metu :wink:
mail: gabrisx@gmail.com
lauris
Forumietis
Forumietis

Standartinė lauris »

LaurynasC rašė:Ech, norėčiau dabar būti šeimininko kailyje. Laiks nuo laiko prisijungti prie forumo, ir stebėti, kaip vyksta metamorfozė :myliu:
Aha... :) jau kokį 12 kartą peržiūriu visą temą (šiandien)... širdis džiaugiasi, šypsena veide netelpa.... :D

na ką aš galiu pasakyti... fantastiška. :!: :!:
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Gabris rašė:
myndawqiux rašė:Matai man su motociklo skardom taip buvo, tik nusveiti ir aprudija kita diena, tai nusipirkau rudžiu surišeja su cinku jo instrukcijoja parasyta po nutepimo po valandos nuplaut vandeniu, taip ir padariau, žinok rezultatas tikrai neblogas jau nuo vasaros guli garaže bliekos nusveistos iki metalo, ir išvis nebrudija :roll: tai manau cinkas nepakenkia nei dažam nei metalaui, vat šita noriu išsiaiškinti, gal kas bandėte?
ta pati ir as galiu paliudyti, turiu keleta militaristiniu gelzgaliu, nuplautu su dr. rugstimi, poto isvirtu sodos tirpale, ir nuteptu tokiu daiktu, metai guli garaze, kaip palikau taip ir atrodo
Aš tikrai nenorėjau pasakyti, kad jūsų pateiktos priemonės ir metodai yra netikę - priešingai, stengiuosi užfiksuoti viską ką gero randu forumo diskusijose. Šiuo atveju jūsų metodas man netinka dėl tos priežasties, kad kėbulas yra visiškai išdžiūvęs nuo drėgmės, stovi sausame ir pakankamai šiltame garaže ir aš paprasčiausiai nenoriu, kad į plyšelius patekęs vanduo sudarytų sąlygas rūdims progresuoti.
O čia šios dienos darbas...
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Pritaikytas dugnelis durims. Paskutinėje foto - paruoštas implantas durų apačios išorinei daliai.