Vienas tūlas Lietuvos pilietis prasikrapštes tris metelius garaže išleido į gatves tokį aparatą - "Monster" vadinasi (C). Dabar jei norite gyva pamatyt, tai jį parodoj infobalto galite pamatyt kuri (šiuo metu vyksta Vilniuje). Ten kažkokį stendą puošia.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
ogogo o kas donorai tai buvo a?
neiseina atpazinyti nieko, isskyrus sieros arba exkorto dureles ;-)
Ir motoras ka galima spresti is uzraso EFI japoniskas gal Mitsubishi?
ir kas cia ispudingo.........na nebent tik galas grazesnis ir kas man is tiesu patinka tai siauri soniniai stiklai, bet ir tai kam tas vamzdis gale kaip dzipe.
na nežinau man tai tik galas nepatinka, rytoj zadu buti Vilniuje jei pavyks papulti i Infobalt'a buitinai parasysiu įspudzius apie sita monstra.
Siaip manau reikia gerbti zmogaus 3 metu darba.
Djorge rašė:na nežinau man tai tik galas nepatinka, rytoj zadu buti Vilniuje jei pavyks papulti i Infobalt'a buitinai parasysiu įspudzius apie sita monstra.
Siaip manau reikia gerbti zmogaus 3 metu darba.
Tai mes ir gerbiam. Bet mano dizaineris būtų prieš gaminat ją sufotošopines ir iš karto būtų matyti koks dizainas gavosi. Dabar panašu, kad pasibraižė tik priekį ir galą o šonis pavarė kaip išeina.
Na ne visi zmones apie koki tai fotoschopa girdeji yra .
beje tas zmogelis gal uzmanyma i "mad cabin" turejo ;-)
beje priekis tai gana panasus i tu kit karu, pagal Lotus 7 ,kur siulo ta kaunieciu firmele, kur ir Lietuviskas kobras gamina, vion zo yra tos ju produkcijos Autoplius puslapyje.