Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Jawa 350 634-8

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
titanas
Forumietis
Forumietis

Standartinė titanas »

dainius.m rašė:Kurių metų tavo jawa?
1977 metų
Vartotojo avataras
dainius.m
Forumietis
Forumietis

Standartinė dainius.m »

Jau tikrai išsiaiškinai kuris modelis tavo jawos, nes gali būti jawa 634/5/6/8
Vartotojo avataras
Jstas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jstas »

dainius.m rašė:Jau tikrai išsiaiškinai kuris modelis tavo jawos, nes gali būti jawa 634/5/6/8
Kuo jos skyresi?
Mototarka
Forumietis
Forumietis

Standartinė Mototarka »

titanas rašė:Norėčiau paklausti apie dažų rišiklį ir jo įtaką dažams. Dabar aš kelias motociklo dalis ištepiau dažų rišikliu. Po paros, reikia, anot instrukcijos, suvilgyti vandeniu. Aš po paros radau, kad kaip ir gumine plėvele pasidengė mano dalis. Tai aš tą guminę plėvelę nuvaliau su šepečiu ir vandeniu. Atrodo ta dalis pasidarė lygesnė, švelnesnė ištepus tuo rišikliu. Tačiau ant dalies atsirado visokių dėmių. Didžioji dalis dėmių yra balšvos spalvos. Dar vietomis atsirado gelsvos dėmės. Nesuprantu, kas čia yra, ar taip turi būti, ar gal blogas rišiklis :lol: .Po tokios procedūros, kilo klausimas ar man gerai nusidažys, ar lips dažai. :cry: Gal kad pagelbės su šitom chemijom. Būt geriausia smėliavimas, o čia kai prasidedi, tai gero nelauk :)
man rodos tamsta sumaišei pavadinimą su rudžių surišėju??? Pagal instrukciją reikia nuvalyti viską prieš dažant...
Vartotojo avataras
titanas
Forumietis
Forumietis

Standartinė titanas »

Mototarka rašė:
titanas rašė:Norėčiau paklausti apie dažų rišiklį ir jo įtaką dažams. Dabar aš kelias motociklo dalis ištepiau dažų rišikliu. Po paros, reikia, anot instrukcijos, suvilgyti vandeniu. Aš po paros radau, kad kaip ir gumine plėvele pasidengė mano dalis. Tai aš tą guminę plėvelę nuvaliau su šepečiu ir vandeniu. Atrodo ta dalis pasidarė lygesnė, švelnesnė ištepus tuo rišikliu. Tačiau ant dalies atsirado visokių dėmių. Didžioji dalis dėmių yra balšvos spalvos. Dar vietomis atsirado gelsvos dėmės. Nesuprantu, kas čia yra, ar taip turi būti, ar gal blogas rišiklis :lol: .Po tokios procedūros, kilo klausimas ar man gerai nusidažys, ar lips dažai. :cry: Gal kad pagelbės su šitom chemijom. Būt geriausia smėliavimas, o čia kai prasidedi, tai gero nelauk :)
man rodos tamsta sumaišei pavadinimą su rudžių surišėju??? Pagal instrukciją reikia nuvalyti viską prieš dažant...
Na taip taip, ten rūdžių surišėjas. Bet kodėl kai nuplaunu šaltu vandeniu, vietomis išmėto gelsvais plėmais, kaip rūdys. Nusipirkau ir kitos firmos surišėją vistiek tas pats. Nesuprantu, ar aš ilgai plaunu, ar kas. Šiaip tai, kai valau tai su vandeniu ir dar šepečiu prabraukiu, nes gerai nenuplauna vanduo, to surišėjo sluoksnio.
TadasK-RDYS
Forumietis
Forumietis

Standartinė TadasK-RDYS »

Tai kažkas panašaus ir turi būti, tik nežinau iškur ta gelsva spalva.
Nutepus paviršiu surišėju, rudys sutraukia į vieną vietą ir jos įgauna cinko spalvą, o likęs paviršius atrodo kaip padengtas pelėsiu.....
Made in Chezhoslovakia
Vartotojo avataras
titanas
Forumietis
Forumietis

Standartinė titanas »

Ta gelsva spalva pasirodo, kai nudžiūsta dalys po plovimo. Vietom blankesnė gelsva spalva, vietom kaip rūdys atrodo.