Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
Moderatoriai:TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
TawaS rašė:Tai jus, kad ir nesidomincioms draugems, parneskit nors biski pinigu ir neiskraustys
Kaip smagu gauti gero juoko dozę
Man belieka palinkėti jum naudotis šiuo patarimu , nes draugių tokių neturiu Geriausia mano draugė- maniškis
A, tiesa, nebent Pelyte galėtų padėti- gal ji turi panašių draugių..
TawaS rašė:Tai jus, kad ir nesidomincioms draugems, parneskit nors biski pinigu ir neiskraustys
Kaip smagu gauti gero juoko dozę
Man belieka palinkėti jum naudotis šiuo patarimu , nes draugių tokių neturiu Geriausia mano draugė- maniškis
A, tiesa, nebent Pelyte galėtų padėti- gal ji turi panašių draugių..
Ach jus saunuoles merginos- tikra jus mano greitoji pagalba!
Na, ne taip senai foruman prisijungė dar viena mergina - lari. Ir kaip supratau, netgi su dvirate (trirate) t/p. Nežiopsokit kolegos ir nereikės paskui graužtis
Buick Special 1954
Chrysler Imperial 1960
Lincoln Continental Convertible 1966 http://www.retrorent.lt
Klasikinių ir retro automobilių nuoma.
Viskas tvarkoj Tiesiog galvojau, dar palauksiu pora savaiteliu, gal bus jau pilnai nudažyta ir tuomet bus ką parodyti
Žinoma, laikas prasitesė - žadėjo per 2-3 mėn... Labai ilgai vyksta paruošimo dažymui darbai, kiekvieną siūlytę, kamputį kol apeina. O dar varikliui reikėjo pagalbos Vandenukas pradėjo bėgti šen ten, tai kol išgaudom visas dziurkas
Belieka truputuką palūkėti ir prasidės smagiausia- surinkimo, dalis
Tikiuosi, kad ir daugiau bus vertinančių mūsų pastangas ir kartu pasidžiaugs Ryt jau pasiimsim iš dažytojų ir galėsim imtis surinkimo darbų. Įmesiu foto
Saule rašė:Tikiuosi, kad ir daugiau bus vertinančių mūsų pastangas ir kartu pasidžiaugs Ryt jau pasiimsim iš dažytojų ir galėsim imtis surinkimo darbų. Įmesiu foto