Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
kokio transporto
Moderatorius: Moderatoriai
Forumo taisyklės
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
-
zigmasmoto
- Forumietis

Re: ..
Tarybinių moto tiek įvairovės ir neatitikimų, kad galima ir susipainioti. Rašydamas apie stipinų storį rėmiausi literatūra 3,5 mm., garaže pamatavau savo moto ir kitus stipinus, kuriuos turiu, pasirodo pats stipinas yra 3,8 mm., o sriegis 4 mm. Į nuotrauką žiūrint, apgaulinga, bet aš įsitikinęs, kad jūsų ratas yra galinis Iž-49. Štai nuotrauka paderinimui.lari rašė:zigmasmoto, ar tikrai galinis ratas?
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
neskubėk ir būsi pirmas
Iž-49 1954, Iž-planeta 1963
-
genka
- Forumietis

-
zigmasmoto
- Forumietis

Nesutinku, į Iž-49 ratus nelabai pritaikysi kitus stipinus, tik jawos galvutės tinka, o 4 ilgių stipinai eina. Tik pagalvok, kokia uralo rato stebulė, o kokia Iž-49. O kad liaudies meistrų gali būti pagaminta, tai aš tos galimybės neatmetu.genka rašė:Galini rata rasti su originaliais stipinais labai sunku, nes nukritus grandinei puse jų nupjaudavo . Pats turiu du ratus su auksarankiu pagamintais stipinais greičiausiai uralo.
neskubėk ir būsi pirmas
-
profas
- Forumietis

49
Rato stebulė tikrai 49, galima net neabėjoti . Stipinai gali būti ir padaryti arba pritaikyti nuo kokio kito motociklo.Jeigu uždėti storesni , greičiausiai stebulė bus sugadinta kaip ir rato lankas , didinant skyles.
-
genka
- Forumietis

Čia Lari tekinis pažiurėk Babhai pardavinėjo viena su storais stipinais , pas mane du tokie . jie yra sugadinti nes skylės išdidintos , o stipinai bent pas mane pagal stori ir ilgi gal ne uralo , bet tikrai opozito.zigmasmoto rašė:Nesutinku, į Iž-49 ratus nelabai pritaikysi kitus stipinus, tik jawos galvutės tinka, o 4 ilgių stipinai eina. Tik pagalvok, kokia uralo rato stebulė, o kokia Iž-49. O kad liaudies meistrų gali būti pagaminta, tai aš tos galimybės neatmetu.genka rašė:Galini rata rasti su originaliais stipinais labai sunku, nes nukritus grandinei puse jų nupjaudavo . Pats turiu du ratus su auksarankiu pagamintais stipinais greičiausiai uralo.
eugenijus