Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
ural m66 1976
Moderatoriai: TVR, Moderatoriai
-
type4ozone2
- Forumietis

- Miestas: Klaipėdos rajonas, Mažosios ir Didžiosios Lietuvos pasienis
-
zigmasmoto
- Forumietis

-
type4ozone2
- Forumietis

-
type4ozone2
- Forumietis

Nusmeliuotos dalys gruntuojamos pilkos spalvos "hameritte antirust primer". Laikas parodys rezultatus. Dazyti galvoju dvikomponenciais dazais, ta pacia- juoda- spalva. Tikiuosi nenuvarves
, kazkas sake reikia geros silumos...
Be to isigijau nedidele kamera "stiklavimui- smeliavimui", bus galimybe prikisti nagus prie variklio daliu. Variklis laukia japonu guoliu, visus pakeisiu, rieboksliai dauguma bus nauji rusiski ir tt.
Be to isigijau nedidele kamera "stiklavimui- smeliavimui", bus galimybe prikisti nagus prie variklio daliu. Variklis laukia japonu guoliu, visus pakeisiu, rieboksliai dauguma bus nauji rusiski ir tt.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
type4ozone2
- Forumietis

Uzteks 15barų ?
O koks talpiklos tūris pas tave? Eurogama siulo 45l - už 686lt, o 80l - už 850lt... Manau vietoje ta kaina dar būtų galima numušti gerai pasiderėjus
[/quote]
Oro baliono talpa apie 100l tai tikrai, 45 l tai smeliavimui neverta isigyti, arba reikia arbatos daug gerti, aisku, priklausomai nuo smeliasroves nasumo, bet man butu visai permazas.

Yra ir atsarginis, anksciau kazkieno minetas- naudojantis daugiau laiko ir nervu- prijungti kelis papildomus balionus arba dideli "receiveri".
Oro baliono talpa apie 100l tai tikrai, 45 l tai smeliavimui neverta isigyti, arba reikia arbatos daug gerti, aisku, priklausomai nuo smeliasroves nasumo, bet man butu visai permazas.
Yra ir atsarginis, anksciau kazkieno minetas- naudojantis daugiau laiko ir nervu- prijungti kelis papildomus balionus arba dideli "receiveri".
-
gazas69
- Forumietis

Matau kad nesupratom vienas kito, mano kompresoriaus oro talpykla ~200l, klausiu aš smeliavimo įrangos talpos dydžio...type4ozone2 rašė:
Oro baliono talpa apie 100l tai tikrai, 45 l tai smeliavimui neverta isigyti, arba reikia arbatos daug gerti, aisku, priklausomai nuo smeliasroves nasumo, bet man butu visai permazas.![]()
RENKUOSI GAZ - VAŽUOJU IR TAUPAU ! { GAZ-69A 1971m , Iž - 49+ВП - 56 }
865224077
865224077
-
type4ozone2
- Forumietis

Taip, nesupratau.
. Smeliavimui talpa kad ir 45 neblogai, nesiskundziu, nes mano tas aparatas 35 ar tai 45 l, kaip toj "eurogamoj", motociklam ir siaip nezveriskiems planams pakanka. Jei didesne talpa, tai maziau kartu papildyt reiks... Jei nenusipirkai tos is eurogamos, tai imesiu vakare nuotrauka, kad zinotum kas greitai tam aparatui "pareis".. Suzinojau jo silpnas vietas.
Pagalvojau nedesiu pakartotinai nuotraukos, tik prasitarsiu, kad kai smelio lieka 1\3, 1\4, tai talpa reikia stukteleti, o veliau "kratyti" nestipriai, kad smeli pustu nes jis sonuose lieka. Beda ta kad stipriai krestelejus ta koja be rato ilinko i vidu nes talpa is plono metalo. Kitas dalykas tai kranelis prie antgalio- palaikiau pusiau atsukta kad smarkiai nepustu- smelis padare skyle sone per pusvalandi ir kraneli teko ismesti.
Pagalvojau nedesiu pakartotinai nuotraukos, tik prasitarsiu, kad kai smelio lieka 1\3, 1\4, tai talpa reikia stukteleti, o veliau "kratyti" nestipriai, kad smeli pustu nes jis sonuose lieka. Beda ta kad stipriai krestelejus ta koja be rato ilinko i vidu nes talpa is plono metalo. Kitas dalykas tai kranelis prie antgalio- palaikiau pusiau atsukta kad smarkiai nepustu- smelis padare skyle sone per pusvalandi ir kraneli teko ismesti.
-
type4ozone2
- Forumietis

gruntas isdziuvo, siek tiek padirbejau su dazais. Siandien pajutau skirtuma tarp paprastu ir dvikomponenciu dazu... Su paprastais, pagalvojau, nebent traktoriaus priekaba ateity dazysiu... Kad taip graziai ir lengvai gultu dazas ant grunto tai dar nebuvau mates... nes dazydavau pigiausiais. Aisku, galima nunesti i smeliavimo dirbtuveles, dazykla ir nereiktu paciam teptis, bet tuomet man toks ten ir "projektas".
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
Kpect
- Forumietis

tik nedek rusisku rieboksliu i deze ir varykli ! pasigailesi
www.ignera.lt ten tik i tilta nerasi salniku
EVIL !
-
type4ozone2
- Forumietis

Dekui uz patarimus. Jeigu dar yra dar kokiu naudingu patarimu, tai "welcome". Manau netik man jie pravers.Kpect rašė:tik nedek rusisku rieboksliu i deze ir varykli ! pasigailesi![]()