Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

MOSKVICH 407

Naudingų internetinių puslapių adresai ir vartotojų pateikta naudinga literatūra apie transporto priemones. Turite ko čia nėra? Kreipkitės į moderatorių

Moderatorius: Moderatoriai

kitoks
Forumietis
Forumietis

MOSKVICH 407

Standartinė kitoks »

labai neblogas adresiuskas MOSKVICH gerbejams ir ipatingai asmenims, nesusidurusiems su sena rusu technika :) yra nuotrauku (jau pateikiau viena ju kitoje diskusijoje), literatura (kas netingi parsiusti viska ?), ir kas man labai patiko - autoriaus MOSKVICH istorija (pateikiu citata). gaila, bet autorius lyg ir nebetesia pradeti darbo, o MOSKVICH pardave... neiskente: :DDDD

http://sauto.viking.spb.ru/moskvich/default.asp

citata:

10 августа - 10 сентября - Каждые выходные катался на дачу. После того как заменил свечи, двигатель стал работать гораздо ровнее, хотя пока не нагреется, трясет его сильно, видимо, одна свеча плохо работает на холодном двигателе. Стала плохо закрываться левая задняя дверь - надо отрегулировать. Сломалась пружинка, наклоняющая запор капота - снял с брошенного Москвича у нас в гаражах. Масло из КПП продолжает подтекать, из двигателя тоже стало литься больше.
Vartotojo avataras
Kipshas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Kipshas »

Aš sudėjęs iš šio puslapio visą literatūrą į "dokumentus"
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

Kipshas rašė:Aš sudėjęs iš šio puslapio visą literatūrą į "dokumentus"
aha, tiksliai - jau yra. cia vis per mano nemeile moskvich produkcijai neapsiziurejau :)