Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
Moderatoriai:tadas1991, Moderatoriai
Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
Sveiki esu is Alytaus, restauravimu visokio "plauko" tehcnika, uzsiimineju nuo paauglystes laiku, 16m. amziaus turejau pirma rimtesni egzemplioriu 401 moskviciu, kuri buvau kapitaliskai prikeles, nors ir teko pakeist 408 varikli su greiciu deze ir galinio tilto reduktoriumi,bet tais laikais buvo ir taip didelis ekstrymas.
siuo metu turiu Jaguar XJ6 Daimler 4.2L. 82m. kuriam reikia suremontuot automatine greiciu deze ir Jaguar XJ6 4.2L 78m. kuriam jau suremontavau automatine greiciu deze.
P.S. tikiuosi gero pasibendravimo ir apsikeitimo ziniomis
Jaguar XJ6 Daimler 4.2l. 82m. ir JAGUAR XJ6 4.2l. 78m
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo XJ6 14 Rgs 2008, 15:44, redaguota 9 kartą(us).
cia yra 4.2L deze kitokios neidesi, pagal skaicius, tai pas tave XJ40 ( ZF 4HP-22 Transmission Rebuilding Manual)modelio, kurio man visiskai netinka, bet koks skirtumas, va cia metu savo dezes foto, tai jei tokia pati, tada tiks, o kas liecia dezes kodo skarda, tai jos jau nebuvo, nes deze jau remontine, matyt kazkas jau pasistege ja nuplest.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo XJ6 24 Lie 2008, 05:13, redaguota 1 kartą(us).