Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Kokį karbiuratorių reiktų montuoti i GAZ 24 dėl ekonomikos
Moderatoriai: TVR, Moderatoriai
-
Batareykius
- Forumietis

Kokį karbiuratorių reiktų montuoti i GAZ 24 dėl ekonomikos
Sveiki, kažkada čia skaitynėdamas buvau radęs, kad kažkas keitė karbiuratorių volgai bet neberandu. Mat norėčiau pakeist karbiuratorių dėl ekonomiškumo. Gal kas iš žinovų yra susidūręs su šiuo dalyku? ka galėtumėt patart? 
-
kitoks
- Forumietis

Re: Kokį karbiuratorių reiktų montuoti i GAZ 24 dėl ekonomik
Anskciau keisdavo ziklorius (hm, jeigu teisingai atsimenu ir jeigu taip jie Lietuviu kalba vadinasi) i kazkokius nuo VAZ'o (modeliai iki 2109) gamyklos produkcijos. Ekonomija iki 2l 100km kelio.Batareykius rašė:Sveiki, kažkada čia skaitynėdamas buvau radęs, kad kažkas keitė karbiuratorių volgai bet neberandu. Mat norėčiau pakeist karbiuratorių dėl ekonomiškumo. Gal kas iš žinovų yra susidūręs su šiuo dalyku? ka galėtumėt patart?
-
Batareykius
- Forumietis

na jo, su žikleriais esu bandęs žaist. Tikrai veiksmingas būdas, bet keiciant visa karbiuratoriu i pazangesnį galima gaut dar geresniu rezultatu. Pvz seniau esu keitęs 1983 metų Moskviciaus 2140 karbiuratorių į žigulio. tai man automobilis tapo žymiai galingesnis ir taupesnis. tai norėčiau ir dabar kažka banyt su volga.
-
arunas_307
- Forumietis

Žinau, kad Volgai dėdavo žigulinius, nuo 2103. Nesigilinau į prijungimo subtilybes, gal yra ir geriau tinkančių.
A.
A.
Batareykius rašė:na jo, su žikleriais esu bandęs žaist. Tikrai veiksmingas būdas, bet keiciant visa karbiuratoriu i pazangesnį galima gaut dar geresniu rezultatu. Pvz seniau esu keitęs 1983 metų Moskviciaus 2140 karbiuratorių į žigulio. tai man automobilis tapo žymiai galingesnis ir taupesnis. tai norėčiau ir dabar kažka banyt su volga.
-
Laurynas
- Forumietis

-
npn
- Forumietis

Elektroninis įpurškimas daugiau nei prieš 30 metų yra pasirodęs automobiliuose, mechaniniai dar seniau, o siūlai ieškoti šiuolaikinio variklio su karbiuratoriumLaurynas rašė:Jei jau dėti neorginalų tai manau reik ieškoti ką nors iš šiuolaikinių panašios kubatūros variklių. Nekaži kas bus jei įdėsi kitą, bet beveik tokiom pat technologijom pagaminta.
-
2105
- Forumietis

-
vycka
- Forumo rėmėjas

-
Batareykius
- Forumietis

-
nerijus69
- Forumietis

Daug slangeliu, bet jos po pati karbiuratoriu vaiksto, o toliau iseinanti tai bene dvi- i stabdziu stiprintuva ir i tramplioriuvycka rašė:Ant pierburg2E daug slangeliu,geriau 1E(vienkameris)2105 rašė:Nori ekonomijos dek nuo audi 80 karbiuratoriu pierburg, jei nori traukos ieskok ka nors is serijos zenith karbiuratoriu su dviem pludem. Beja zigulinio karbiuratoriaus nepatarciau det nes jie graziai nesusireguliuoja ant laisvu apsuku.