Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
lingiu lankstymas
Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai
Forumo taisyklės
I dalis. Bendrosios nuostatos
1) Forume būtina laikytis Lietuvos Respublikos įstatymų, bei bendrų etikos normų: neįžeidinėti diskusijų dalyvių, jų pomėgių ar transporto priemonių, būti sąžiningiems. Pagarbos pašnekovui laikymasis – esminis kultūringo bendravimo forume bruožas. Forumas yra skirtas išsilavinusiems ir kultūringiems žmonėms.
2) Forume netoleruojamas betikslis žinučių rašymas. Į tai įeina ir rašymas ne tam skirtose temose, tų pačių žinučių kartojimas, emocijų reiškimas, dviejų vartotojų viešas susirašinėjimas. Bet kokias pastabas dėl forumo taisyklių laikymosi turi teisę pateikti tik forumo moderatoriai.
3) Forumas yra skirtas senovinių transporto priemonių gerbėjams. Forume senovine laikoma tokia transporto priemonė, kuriai žinutės parašymo dieną yra suėję 30 ir daugiau metų. Diskusijos apie jaunesnes transporto priemones draudžiamos.
5) Iš kiekvienos naujai sukurtos temos pavadinimo turi būti suprantama temos (diskusijos, klausimo) esmė. (Teisingas temos pavadinimas – „GAZ 69 priekinis tiltas“, neteisingas temos pavadinimas – „Priekinis tiltas“.).
6) Visos forume pateikiamos nuotraukos turi būti pateikiamos naudojant failų prisegimą. Draudžiama įdėti nuotraukas, kurios užsikrauna iš kitų puslapių (funkcija "img").
7) Kiekvienas vartotojas, savo žinutėje prisegdamas failą, kartu patvirtina bei prisiima iš to išplaukiančią atsakomybę, kad failas pateikiamas nepažeidžiant kitų asmenų autorinių teisių. Visi ginčai dėl autorinių teisių yra sprendžiami teisme tarp autoriaus ir tariamai jo teises pažeidusio asmens. Forumas nėra teismas ir autorinių ginčų nenagrinėja.
9) Forume skatinamas bendravimas taisyklinga lietuvių kalba. Kitos tautybės forumiečiams leidžiami daliniai nukrypimai.
Plačiau: Visos taisyklės
I dalis. Bendrosios nuostatos
1) Forume būtina laikytis Lietuvos Respublikos įstatymų, bei bendrų etikos normų: neįžeidinėti diskusijų dalyvių, jų pomėgių ar transporto priemonių, būti sąžiningiems. Pagarbos pašnekovui laikymasis – esminis kultūringo bendravimo forume bruožas. Forumas yra skirtas išsilavinusiems ir kultūringiems žmonėms.
2) Forume netoleruojamas betikslis žinučių rašymas. Į tai įeina ir rašymas ne tam skirtose temose, tų pačių žinučių kartojimas, emocijų reiškimas, dviejų vartotojų viešas susirašinėjimas. Bet kokias pastabas dėl forumo taisyklių laikymosi turi teisę pateikti tik forumo moderatoriai.
3) Forumas yra skirtas senovinių transporto priemonių gerbėjams. Forume senovine laikoma tokia transporto priemonė, kuriai žinutės parašymo dieną yra suėję 30 ir daugiau metų. Diskusijos apie jaunesnes transporto priemones draudžiamos.
5) Iš kiekvienos naujai sukurtos temos pavadinimo turi būti suprantama temos (diskusijos, klausimo) esmė. (Teisingas temos pavadinimas – „GAZ 69 priekinis tiltas“, neteisingas temos pavadinimas – „Priekinis tiltas“.).
6) Visos forume pateikiamos nuotraukos turi būti pateikiamos naudojant failų prisegimą. Draudžiama įdėti nuotraukas, kurios užsikrauna iš kitų puslapių (funkcija "img").
7) Kiekvienas vartotojas, savo žinutėje prisegdamas failą, kartu patvirtina bei prisiima iš to išplaukiančią atsakomybę, kad failas pateikiamas nepažeidžiant kitų asmenų autorinių teisių. Visi ginčai dėl autorinių teisių yra sprendžiami teisme tarp autoriaus ir tariamai jo teises pažeidusio asmens. Forumas nėra teismas ir autorinių ginčų nenagrinėja.
9) Forume skatinamas bendravimas taisyklinga lietuvių kalba. Kitos tautybės forumiečiams leidžiami daliniai nukrypimai.
Plačiau: Visos taisyklės
-
- Forumietis
lingiu lankstymas
sveiki, esu girdejes, kad saltu budu, nekaitinant, kalant kiekviena linges lapa ji islenkiama iki reikiamo lygio, gal kas su tuo susidure, ar toks kalimas ilgaamzis, ar greit vel suseda. Planuoju i savo gaz 69 prieki det uaz linges, kurios truputi ilgesnes tai tuo paciu butu klausimas ar uztektu jas truputi islenkti, kad nereiketu keist tvirtinimo tasku reme, ar reikes ir juos paslinkt.
-
- Forumietis
Kadaise plakiau linges savo Moskvitukui.Truputi persistengęs buvau,nes atgalios vos besugrūdau.Pirmiausia kali pagrindinį lapą,po to pagal jį taikai likusius.Po tokių darbų vakare šaukštą prie burnos prinešt sunku būna,nes pamosikuot puskūju tenka iš paties.Laikui bėgant šiek tiek sėdimas juntamas,bet tai vėlgi priklauso nuo vežamų krovinių svorio..
Mes,visi maži vaikučiai,norim augti dideli, bet pasenę suvaikėjam,ir vėl tampame ...maži.
-
- Forumietis
Kai įsigyjau savo GAZ-ą, lingės buvo sėdusios "iki dugno".
Ardžiau ir kiekvieną lapą rankomis lanksčiau vis po keletą cm paslinkdamas turimame masyviame geležiniame stove, kuriame yra plyšys kaip tik lingės lapui įkišti.Surinkus lingę vos sugebėjau pritraukti ją prie tvirtinimo taškų.
Lingės tarnauja jau kokius keturis metus(na aišku ,kažkiek sėdo).
Naudodamas šį savo atrastą metodą, iš karto galėjau defektuoti lapus:
pavargę lapai , lenkiami sučeža/sutreška ir atgal jau tiek pat negryžta.
Lygiai taip pat esu susitvarkęs ir savo priekabos linges(moskvičiaus)
Ardžiau ir kiekvieną lapą rankomis lanksčiau vis po keletą cm paslinkdamas turimame masyviame geležiniame stove, kuriame yra plyšys kaip tik lingės lapui įkišti.Surinkus lingę vos sugebėjau pritraukti ją prie tvirtinimo taškų.
Lingės tarnauja jau kokius keturis metus(na aišku ,kažkiek sėdo).
Naudodamas šį savo atrastą metodą, iš karto galėjau defektuoti lapus:
pavargę lapai , lenkiami sučeža/sutreška ir atgal jau tiek pat negryžta.
Lygiai taip pat esu susitvarkęs ir savo priekabos linges(moskvičiaus)
-
- Forumietis
-
- Forumietis
-
- Forumietis
-
- Forumietis
Esu ir aš lenkęs. Kūju, ant gelžkelio bėgio šono - pasidedi ant dviejų briaunų ir "trinkt". Tą galą, kur laikai rankoje, reikia apsukti storai su skuduru ir tuomet nedaužo rankos. Kitu atveju gali ne tik šaukšto prie burnos nebepakelti...
. Lapų poras geriausia vis pasimatuoti, kad abiejų pusių išlenkimas gautųsi vienodas. Surenkant man taip pat persivertė svirtys, bet aš perverčiau jas montiruotės pagalba ir atgal nebegrįžo.

-
- Forumietis
-
- Forumietis
-
- Forumietis
Kai iskaliau m-412 linges tai kazkur tris menesius bagazineje du maisus zvyro veziojausi ir dar tris menesius viena maisa (kad lempos bent kiek i virsu sviestu)
Bet reiktu pamatyti tikrintojo veida per technikine kai tuos du maisus bagazineje pamate
Tiesa, as dar buvau idejes papildoma linges lapa, atrodo, is m- 408 lingiu, kas mano atveju visai pasiteisino, nes 0,5 t krovinys budavo neriba
Kas del pacio iskalimo tai emiau, atrodo, 2kg plaktuka ir siauruoju galu kaliau lakstus ant priekalo nuo vidurio i krastus ir lyginau islinkimu vienoduma abieju pusiu tu paciu lakstu. Kai reikejo surinkti viska po automobiliu tai atidares bagazine i jos grindis iremiau buoma kurio kita gala iremiau i garazo lubas ir naudodamas domkratus po lingemis surinkau visa galine pakaba