Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Izh-56 1960m

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
marjaxxx
Aukcionų arbitras
Aukcionų arbitras

Standartinė marjaxxx »

Ižas jau mano nuosavybė :D Pirmoji mano vardu registruota transporto priemonė :D Dokumentuose jis tapo 253kg svorio :twisted: Tik va draudimo brokerė sunervino. Aš jai du kartus pasakiau kad ižo darbinis tūris yra 350 kubinių centimetrų, o ji taigė jog supranta, bet grįžęs namo polise pamačiau jog ižas tapo 3,5 litro montsras.... Štai dėl ko man draudimas nepigus gavo. Per jos žioplumą kentėjo mano kišenė...
Vartotojo avataras
lari
Forumietis
Forumietis

..

Standartinė lari »

vaziuok vel i draudima ir turi istaisiti savo klaida bei grazinti pinigu skirtuma.
Vartotojo avataras
laurynas400
Forumietis
Forumietis

Re: ..

Standartinė laurynas400 »

lari rašė:vaziuok vel i draudima ir turi istaisiti savo klaida bei grazinti pinigu skirtuma.
Vienareiksminskai tave isdure del ko dabar turi atsakyti tiksliau perrasyti polisa is naujo ir grazinti pinigus uz skirtuma.
Vartotojo avataras
tadas1991
moderatorius
moderatorius

Standartinė tadas1991 »

Nenoriu pykdyti administratorių, bet gal bent galite paaiškinti kodėl ištrynėte mano žinutę, o kai paklausiau kodėl, buvo ištrinta ir ta žinutė. Tinka atsakymas į pm. Ačiū.
Vartotojo avataras
marjaxxx
Aukcionų arbitras
Aukcionų arbitras

Standartinė marjaxxx »

Einant remontui į pabaigą, susirūpinau motociklo saugumu. Ar įmanoma čia kokį vairo užraktą ar dar ką įdėt, nes kažkaip nelabai smagu man būtų jį palikt prie parduotuvės be apsaugos. Kaip Jūs juos apsaugojat? O gal rizikuojat?
DomuXs
Forumietis
Forumietis

Standartinė DomuXs »

Vartotojo avataras
tadas1991
moderatorius
moderatorius

Standartinė tadas1991 »

Dėl rakinimo būdo. Pats esant galimybei rakinu už rato prie kažko. Nesant, tiesiog sukabinu spyna ratą su rėmu. Tinka bet kokia rimta moto/velo spyna. Patarčiau ne trosą, o storą rimtą grūdintą grandinę. Trosas nusikerpa nesunkiai bet kokiomis šiek tiek rimtesnėmis kusačkėmis. Nelabai ką gudresnio sugalvosi. Galima dar kokį slapuką pritaikyt tumbleriuką pastačius slaptoje vietoje, atjungiantį masę ar degimą.
Na ir nežinau net, toks motociklas, tai su juo kasdieną važinėsi ar kaip, kad ilgam ir daug palikinėt reikėtų be priežiūros?
Vartotojo avataras
marjaxxx
Aukcionų arbitras
Aukcionų arbitras

Standartinė marjaxxx »

Na nežadu kasdien važinėt, bet būtų visai smagu į miestą tokiu aparatu nulėkt. DomuXs pasiūlytas užraktas visai patiko, nes kažkaip nesinori "lenciūgų" kabint
Vartotojo avataras
tadas1991
moderatorius
moderatorius

Standartinė tadas1991 »

marjaxxx rašė:Na nežadu kasdien važinėt, bet būtų visai smagu į miestą tokiu aparatu nulėkt. DomuXs pasiūlytas užraktas visai patiko, nes kažkaip nesinori "lenciūgų" kabint
Ten ir yra lenciūgas, tik jis gražiai įpakuotas medžiaginiame apvalkale ir padaryta specialiai jam spynelė.
pesyONE
JUODA ZONA
JUODA ZONA

Standartinė pesyONE »

Gražus izas išėjo, beje, smalsu, kaip pavyko išspręsti problemą su nepastovia kibirkštimi? :)
JAWA