Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Gintukas

Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.

Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai

Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
Vartotojo avataras
WANDERER
Forumietis
Forumietis

Standartinė WANDERER »

Gintukas rašė::labas: Ačiū visiems sveikintojams ir palaikantiems...
:susigedes:
Maža pastabėlė: pagal VIN plokštelę būtent šiandien mano automobilis užgimė...1958 Spalio 29 dieną buvo baigtas surinkti ir iškeliavo pas savo naują šeimininką...Ir kas galėjo pagalvot kad po 50 metų jie atkeliaus už "Geležinės uždangos"... Taigi sveikinu savo automobilį su garbingu jubiliejumi :D :sveikinu:
po gimimo,ar vieninteli seimininka turejo sis "grazuolis"?
Vartotojo avataras
Gintukas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Gintukas »

Va šito man nepavyko sužinot, tik pagal registracijos dokumentus paskutinis šeimininkas jį turėjo nuo 1996. Nors šiaip tai žinau kur kreiptis dėl automobilio šeimininkų istorijos bet pakolkas pinigėliu gaila tam reikalui.
1959 Edsel Corsair 2d. HT 361 CID
Vartotojo avataras
WANDERER
Forumietis
Forumietis

Standartinė WANDERER »

Gintukas rašė:Va šito man nepavyko sužinot, tik pagal registracijos dokumentus paskutinis šeimininkas jį turėjo nuo 1996. Nors šiaip tai žinau kur kreiptis dėl automobilio šeimininkų istorijos bet pakolkas pinigėliu gaila tam reikalui.
,na tai gal atbuline eiga - pradek ieskoti per paskutini savininka...
Vartotojo avataras
Gintukas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Gintukas »

Na tai kad bandžiau klaust o jisai tyli kaip Marytė Melnikaitė :) Atseit nepamenu jo savininkų, kitaip tariant iš serijos ar tau reikia automobilio ar istorijos ir taškas.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Pribloškei , Gintautai, mane :D . Galvojau, kad kas nors kelių metų senumo prisistatymą prikėlė :lol: . Sveikinu, linkiu ir džiaugiuosi. :sveikinu: :bravo: :proga:
Vartotojo avataras
Gintukas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Gintukas »

Na man šiandien tik belieka :plepeti: :galvoti: :girtas:
Vartotojo avataras
Gintukas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Gintukas »

Pagaliau atkeliavo ir priedas - pagalbininkas prie automobilio :-) Nereiks galvos laužyt kas kur ir kaip...
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
LaurynasC
moderatorius
moderatorius

Standartinė LaurynasC »

Geras daiktas. Ir svarbiausia, laiku. Nes manasis atkeliavo tada, kai auto jau buvo 90% gatava :ddg: Kelios vietos, kur sugaišau krūvas laiko, buvo paprastos kaip 2x2, kai perskaitai paaiškinimą :skaitau:
Buick Special 1954
Chrysler Imperial 1960
Lincoln Continental Convertible 1966
http://www.retrorent.lt
Klasikinių ir retro automobilių nuoma.
Vartotojo avataras
mariussta
Forumietis
Forumietis

Standartinė mariussta »

Kaip sekasi tolimesnė pažintis su Edseliu? Mano Kadilakas tik iš išorės gražus,o kai pradėjau artimiau"bendrauti" išlindo daug visokių niuansų.
Mėgstu remontuoti automobilius, senus automobilius
Vartotojo avataras
Gintukas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Gintukas »

mariussta rašė:Kaip sekasi tolimesnė pažintis su Edseliu? Mano Kadilakas tik iš išorės gražus,o kai pradėjau artimiau"bendrauti" išlindo daug visokių niuansų.
Tokia ta ir pažintis, važiuoja maniškis tvarkingai. Patikrinau automobilį tech. apžiūroje praeitą savaitę, suprantama apžiūros stotyje - Šiauliuose darbas buvo laikinai "suparaližuotas". Laukia išorės tvarkymo darbai.