Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Jawa 354 1959m

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Standartinė spoileriz »

O skylės praėstos ??? Šiaip su veltiniu galioma paslėpt. Mano veidrodis buvo išvis nepanašus, jog buvęs chromuotas, papoliravau ir dabar gražus :)
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

spoileriz rašė:O skylės praėstos ??? Šiaip su veltiniu galioma paslėpt. Mano veidrodis buvo išvis nepanašus, jog buvęs chromuotas, papoliravau ir dabar gražus :)
Skyles nepraestos...ten isvis labai mazi taškiukai.bet bijau kad ju jau neis paslėpt,...
Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Standartinė spoileriz »

Pabandyk bent jau su cocacola o jei ne tai sakau, su veltioniu arba yra dabar dar ir kitų priemonių nuvalyt.
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

spoileriz rašė:Pabandyk bent jau su cocacola o jei ne tai sakau, su veltioniu arba yra dabar dar ir kitų priemonių nuvalyt.
Bikau kad jau ten neis nuvalyt...tada kogero reikės nikeliuot... :?
Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Standartinė spoileriz »

O bent jau bandei ?? :D Aš išvis suzuki dalis su greitploviu iš norfos nusivaliau ir gerai atrodo :D
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

spoileriz rašė:O bent jau bandei ?? :D Aš išvis suzuki dalis su greitploviu iš norfos nusivaliau ir gerai atrodo :D
Dar nebandziau :-) bet pabandysiu rytoj...
Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Standartinė spoileriz »

Jeigu nedaug ten rūdžių tai nieko baisaus, o man tai bėda, suzuki blėkų vidinėse pusėse tai kalnai rūdžių, smėliuot nesinori, o su vieliniu irgi nieko gero.... nežinau ką daryt....
Vartotojo avataras
tadas1991
moderatorius
moderatorius

Standartinė tadas1991 »

spoileriz rašė:Jeigu nedaug ten rūdžių tai nieko baisaus, o man tai bėda, suzuki blėkų vidinėse pusėse tai kalnai rūdžių, smėliuot nesinori, o su vieliniu irgi nieko gero.... nežinau ką daryt....
Lieka švitrinis. Arba "tiesiai ant rūdžių" :D
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

Jawa išardyta,rėmas po truputį gruntuojamas ir špakliuojamas,keletas foto.Ratai išardyti.Stebulės išvalytos,tereikia tik stipinų.Ir dar vieno ratlankio naujo :oops: Gal kas turite nauju?
Paskutinį kartą redagavo Jawistas 20 Bal 2014, 13:20, redaguota 1 kartą(us).
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

Variklis išardytas,maniau stovis bus žymiai prastesnis,tačiau neradau nieko blogo,pakeisiu guolius,šakutes ir velenėlius naujus,nes turiu atliekamus ir manau greit bėdų nebus.Alkūninis idielus.Taip, kad atkrinta nemažas darbas.
Dar keletas naujų dalių foto.
Paskutinį kartą redagavo Jawistas 20 Bal 2014, 13:20, redaguota 1 kartą(us).