Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Gt/sport

Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.

Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai

Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
Gt/sport
Naujokas
Naujokas

Gt/sport

Standartinė Gt/sport »

Na ka, nutariau prisistayti ir as :-) Mano vardas Vilius, man 17 :wink: Esu ypac didelis technikos gerbejas, taigi uzsiregistravau ir siame forume :-) Siektiek ismanau apie automobilius, bet jeigu kartais paklausciau kokio klausimo, kad ir kvailoko, prasau nepykit ant manes :-)

Negaliu pasakyti jog esu labai didelis senos technikos gerbejas, bet su ja susidurti teko nekart :-) Kadangi gyvenu rajone, tai patikekit jos cia nemazai. Esu pora kart rinkes traktoriaus T-40AM motora, taip pat zinau jog tevas turejo maskviciu, kai as dar mazas buvau. Rodos 400 kazkelinta :-) Taip pat garaze stovi motociklas IZ Planeta 2.01. Kazkokia atnaujinta jau chromuotais sparnais :-) nepabegusi nuo orginalumo, ir netgi orginalios zydros spalvos :D . Gal atrasiu foto. :-)

Dabar laisvu laiku skaitau sovietine knyga "B kategorijos vairuotojo vadovas" Kurioje tikrai labai daug informacijos ir schemu apie GAZ ir UAZ automobilius. :-) Tiesiog patinka man tai, tikiuosi ateityje, dirbti kazka susijusi su auto :wink:

Esu turejes Ascona C, tokia truputi isskirtinesnes komplektacijos. Gaila buvau jaunas ir kvailas (14m) ir ja pardaviau. dabar labai gailiuosi. Siuo metu turiu Opel Calibra, ir tai pat ja tvarkau, meginsim irgi atvesti prie geros bukles :-)

Tiek siam kartui, tikiuosi priimsit :-)
Angis1
Forumietis
Forumietis

Standartinė Angis1 »

Sveikas prisistatęs. Sekmės darbuose.
Gt/sport
Naujokas
Naujokas

Standartinė Gt/sport »

dekui, jos prireiks :wink:

Gaila tai nebus dar restauracija, nes bus pakeitimu (nebijokit, ne tokiu kaip dauguma gatvei vazineja :roll: ) O kadanors jei Dievas duos meginsim prikelt sena svajone Ascona C :oops:

Radau tik viena IZ'o nuotrauka, bet gal daugiau ismanantys pasakys, koks jo tikslus modelis :-) Prie progos pasizadu padaryti daugiau nuotrauku :-)

Nuotraukas sumažinkite iki 600x450 pikselių dydžio.
Vartotojo avataras
GINTIL
Forumietis
Forumietis

Standartinė GINTIL »

Sveikas, išsamokai prisistatęs :sveikinu:
Lauksim ir teisingai šviežių nuotraukų...
1937 MB320 Pulmanlimousine
1957 M1M Minsk
1986 MB 190D
Gt/sport
Naujokas
Naujokas

Standartinė Gt/sport »

Nepagalvokit, kad as vienas is tu kuris tik pasneket moka :wink: Kolkas neturiu ko parodyti, nes dirbu su buferiais ir kitom plastmasem. Galiu tik pasakyti jog atejau i prota, buvau nupirkes Calibrai galini spoileri toki kuris +50AG prideda, bet iskeiciau ji i orginalu Calibros spoileriuka nedideli :-) Manau padariau gerai, orginalus daiktas yra orginalus :wink:

Foto nekelsiu, nes tai ne oldtimer :-) Kai tik prasils orai, prasides kebulo darbai, tada reiks jusu pagalbos. Dabar tevas gamina kompresoriu ir smeliasrove. :-) Tiek siam kartui.
Vartotojo avataras
marjaxxx
Aukcionų arbitras
Aukcionų arbitras

Standartinė marjaxxx »

Gt/sport rašė:Nepagalvokit, kad as vienas is tu kuris tik pasneket moka :wink: Kolkas neturiu ko parodyti, nes dirbu su buferiais ir kitom plastmasem. Galiu tik pasakyti jog atejau i prota, buvau nupirkes Calibrai galini spoileri toki kuris +50AG prideda, bet iskeiciau ji i orginalu Calibros spoileriuka nedideli :-) Manau padariau gerai, orginalus daiktas yra orginalus :wink:

Foto nekelsiu, nes tai ne oldtimer :-) Kai tik prasils orai, prasides kebulo darbai, tada reiks jusu pagalbos. Dabar tevas gamina kompresoriu ir smeliasrove. :-) Tiek siam kartui.
Galinis spoileris prideda 50AG? :D
Prinokes_ananasas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Prinokes_ananasas »

marjaxxx rašė:
Gt/sport rašė:Nepagalvokit, kad as vienas is tu kuris tik pasneket moka :wink: Kolkas neturiu ko parodyti, nes dirbu su buferiais ir kitom plastmasem. Galiu tik pasakyti jog atejau i prota, buvau nupirkes Calibrai galini spoileri toki kuris +50AG prideda, bet iskeiciau ji i orginalu Calibros spoileriuka nedideli :-) Manau padariau gerai, orginalus daiktas yra orginalus :wink:

Neskaitai sci fi knygu ?
Vartotojo avataras
tadas1991
moderatorius
moderatorius

Standartinė tadas1991 »

marjaxxx rašė:

Čia gal sumaišė raides, turėjo būti 50KG.
Nei vienas spoileris visoj istorijoj nėra pridėjęs nei vienos arklio galios. Na, nebent jame įmontuoti kokį turboreaktyvinį variklį.
AGspecial
moderatorius
moderatorius

Standartinė AGspecial »

O gal ten buvo propeleris? :tiuning:
Vartotojo avataras
xplodeer
Forumietis
Forumietis

Standartinė xplodeer »

nu kad jis ir 50KG norejo parasyti cia irgi nesamone - tokia mase papildoma be naudos uzkrauti :shock: neprotingai buvai padares ji isigijes bet paskui suprotavai ir ji protingai išmainei :D