Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai
juk moki teisingai parašyti, tai kodėl temos pavadinimas su klaidomis? (žmonės - ne benDzinas, o benzinas, jau kokį 100 kartų norėjau tai parašyti, nepykit, paprasčiausiai nekenčiu žodžio bendzinas lygiai kaip ir žodžio gaistrinė)edgariuxxx rašė:Sveiki, man kaip ir daugeliui iškilo problema del bendzino, tad norejau paklausti gal kasnors žinote kokius tepalus reikia pilti ir kiek (5l 95 benzino) kad per daug nekaitintų variklio ir kitaip jo negadintų, kad butų normaliai sutepama ir kad neliktų daug nuosėdų.![]()
Na bet sitas zmogus rase grynai lietuviskai-su nosinemis bei varnelemis..Stengesi...Ne taip kaip as-nelietuviskai...kxe kxe kxeAGspecial rašė:juk moki teisingai parašyti, tai kodėl temos pavadinimas su klaidomis? (žmonės - ne benDzinas, o benzinas, jau kokį 100 kartų norėjau tai parašyti, nepykit, paprasčiausiai nekenčiu žodžio bendzinas lygiai kaip ir žodžio gaistrinė)edgariuxxx rašė:Sveiki, man kaip ir daugeliui iškilo problema del bendzino, tad norejau paklausti gal kasnors žinote kokius tepalus reikia pilti ir kiek (5l 95 benzino) kad per daug nekaitintų variklio ir kitaip jo negadintų, kad butų normaliai sutepama ir kad neliktų daug nuosėdų.![]()
Aš išvis linkęs visus tokius santykius ir net darbus daryti, kiek tai įmanoma labiau, pagal knygas ir instrukcijas. Ten galbūt paliekamas rezervas, tačiau su žmonių patarimais yra toks dalykas, kad visų pirma dažnai negali tiksliai pasikliauti žmogaus patirtim, visų antra jei patirtis tikra, atsiranda toks dalykas kad vienas akuratnai patyręs sovietų sąjungos moto čempionas sako kad pilk vieną santykį, kitas čempionas sako kitokį santykį. Ir kaip rinktis?TadasK-RDYS rašė:Bent aš pilu tokiu santykiu, koks parašytas motociklo katalogo instrukcijose(kalbant JAWA mocus). Nejaučiu jokio pašalinio poveikio ir man gerai. Taip pylė ir mano tėtė ir senelis, ir motociklai eksplotuojami dar šiandien
.