Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Koks tai automobilis?

Jei Jūs turite/matėte ar į Jūsų rankas pateko nežinomas eksponatas ar dalis - kolegos iš forumo pabandys Jums padėti.

Moderatorius: Moderatoriai

Forumo taisyklės
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
Vartotojo avataras
zaz968m
Forumietis
Forumietis

Koks tai automobilis?

Standartinė zaz968m »

Sveiki. Gal žinot koks tai automobilis?(jei galima jį taip pavadinti) :D
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Volgistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Volgistas »

Kazkoks volgos, pobiedos misinys.. :?
Angis1
Forumietis
Forumietis

Standartinė Angis1 »

[qote="Volgistas"]Kazkoks volgos, pobiedos misinys.. :?[/quote] Tikriausiai dar ir galintis plaukti. :lol:
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Dėl plaukimo sutinku- tikriausiai tai bus savos gamybos amfibija. Ko gero, gana senų sovietmečio laikų.
Bet Volgos ar Pobiedos bruožų nepastebėjau... Nebent jei turėjote omenyje važiuojančią iš paskos Volgą.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Vartotojo avataras
PASHKA31
Forumietis
Forumietis

Standartinė PASHKA31 »

Raimis rašė:Dėl plaukimo sutinku- tikriausiai tai bus savos gamybos amfibija. Ko gero, gana senų sovietmečio laikų.
Bet Volgos ar Pobiedos bruožų nepastebėjau... Nebent jei turėjote omenyje važiuojančią iš paskos Volgą.
Geriau įsižiūrėjus į priekinį stiklą ir variklio dangtį, šiek tiek matosi panašumo į Pobiedą. O dėl savos gamybos, tai labai jau išbaigtai atrodo ir daug nikelio pagražinimų. Gal tai koks ekspermentinis amfibijos modelis?
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

PASHKA31 rašė:
Raimis rašė:Dėl plaukimo sutinku- tikriausiai tai bus savos gamybos amfibija. Ko gero, gana senų sovietmečio laikų.
Geriau įsižiūrėjus į priekinį stiklą ir variklio dangtį, šiek tiek matosi panašumo į Pobiedą. O dėl savos gamybos, tai labai jau išbaigtai atrodo ir daug nikelio pagražinimų. Gal tai koks ekspermentinis amfibijos modelis?
Nė kiek nepanašu. Įdėkime Pobiedos nuotrauką tuo pačiu rakursu ir galėsim palyginti.
Vartotojo avataras
PASHKA31
Forumietis
Forumietis

Standartinė PASHKA31 »

Na aš rašiau, kad yra šiek tiek panašumo į Pobiedą, bet jeigu gerbiamas Raimis net raudonai pažymėjo šią mano mintį, tai ir aš kategoriškai pareiškiu - visiškai jokio panašumo į pobiedą nėra ir negali būti!
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Raudonai pažymėjau ne kaip įspėjimą. Tiesiog išskyriau tą vietą, į kurią atsakiau. O dėl panašumo, tai gal jis ir yra, tik aš asmeniškai jo nematau :oops: Dėl to ir pasiūliau lyginti su Pobieda. Pvz. Pobiedos priekinis stiklas iš 2 dalių, "V" formos, o čia ištisinis. Variklio dangtis taip pat priekyje daug siauresnis, negu šios amfibijos. Nors gamybos laikotarpis, ko gero panašus, taigi ir bendri bruožai, siluetas atitinka daugelį to meto modelių.
Vartotojo avataras
PASHKA31
Forumietis
Forumietis

Standartinė PASHKA31 »

Raimis rašė:Raudonai pažymėjau ne kaip įspėjimą. Tiesiog išskyriau tą vietą, į kurią atsakiau. O dėl panašumo, tai gal jis ir yra, tik aš asmeniškai jo nematau :oops: Dėl to ir pasiūliau lyginti su Pobieda. Pvz. Pobiedos priekinis stiklas iš 2 dalių, "V" formos, o čia ištisinis. Variklio dangtis taip pat priekyje daug siauresnis, negu šios amfibijos. Nors gamybos laikotarpis, ko gero panašus, taigi ir bendri bruožai, siluetas atitinka daugelį to meto modelių.
Na ir aš turėjau minty bendrus bruožus, t.y. smailėjantį kapotą ir, kaip man pasirodė, priekinio lango rėmą, bet kaip ir sakiau tai yra tik panašumas į Pobiedą, o ne konkrečiai Pobiedos dalys. Manau tai yra beprasmis ginčas, nes čia kaip ir mene: vienas mato vieną, kitas visai kitą. O dėl to ar savadarbė, ar ne tai dar pasiginčyčiau, bet tikslaus modelio nustatyti tai nepadės.
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Gali būti, kad tai Sov. Sąjungoje pagaminta tr. priemonė. Iš paskos važiuojanti Volga lyg ir patvirtintų šį spėjimą. Tada yra tikimybė, kad senuose "Za ruliom" galima būtų surasti, kas tai.