Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Rankenėlė,orginali?

Jei Jūs turite/matėte ar į Jūsų rankas pateko nežinomas eksponatas ar dalis - kolegos iš forumo pabandys Jums padėti.

Moderatorius: Moderatoriai

Forumo taisyklės
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

TVR rašė:Pagal tokia kaikuriu logika tai gyvsidabris turetu buti kisielius....
Nu tai vat,man taip pat atrodo,kad su tokia logika tai kiaurai nusišnekama.Šisip manau čia visi taip vadina,ne vien aš...Na, bet aš nelinkęs ginčytis.
Vartotojo avataras
SMG
Forumietis
Forumietis

Standartinė SMG »

Jawistas rašė:
Nu tai vat,man taip pat atrodo,kad su tokia logika tai kiaurai nusišnekama.Šisip manau čia visi taip vadina,ne vien aš...Na, bet aš nelinkęs ginčytis.
Turbūt chemijos mokslų nedaug teko ragaut? Jei ką, tai visi elementai yra skirstomi į metalus, pusmetalius, nemetalus ir inertines dujas. Taip, kad Aliuminis ir Geležis yra metalai, bet skiriasi jų savybės (kartu ir pavadinimas) .

p.s. Kad jau vadina traktoristai, tai nebūtinai reikia priimt už teisybę.
Vartotojo avataras
Snoopy
Forumietis
Forumietis

Standartinė Snoopy »

SMG rašė:
Jawistas rašė:
Turbūt chemijos mokslų nedaug teko ragaut? Jei ką, tai visi elementai yra skirstomi į metalus, pusmetalius, nemetalus ir inertines dujas. Taip, kad Aliuminis ir Geležis yra metalai, bet skiriasi jų savybės (kartu ir pavadinimas) .

Ir tau matosi chemijos neperdaug teko ragaut nes inertines dujos priklauso nemetalų grupei
Vartotojo avataras
marjaxxx
Aukcionų arbitras
Aukcionų arbitras

Standartinė marjaxxx »

Gal grįžkim prie rankenėlių temos.
Šiaip galėjai įdėt tos geležinės foto daugiau, o ne aliumininės.
Bandyčiau spėt, kad rankenėlė galėjo būt pardavinėjama kaip atsarginė dalis. Arba ji nuo seno modelio jawų, nes nežinau kokios rankenėlės ten dėjosi.
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

marjaxxx rašė:Gal grįžkim prie rankenėlių temos.
Šiaip galėjai įdėt tos geležinės foto daugiau, o ne aliumininės.
Bandyčiau spėt, kad rankenėlė galėjo būt pardavinėjama kaip atsarginė dalis. Arba ji nuo seno modelio jawų, nes nežinau kokios rankenėlės ten dėjosi.
Pasistengsiu rytoj įdėt.
Vartotojo avataras
SMG
Forumietis
Forumietis

Standartinė SMG »

Snoopy rašė:
SMG rašė:
Jawistas rašė: Nu tai vat,man taip pat atrodo,kad su tokia logika tai kiaurai nusišnekama.Šisip manau čia visi taip vadina,ne vien aš...Na, bet aš nelinkęs ginčytis.

Ir tau matosi chemijos neperdaug teko ragaut nes inertines dujos priklauso nemetalų grupei
Vat, kad ne. Geriau pasitikrintum prieš nesąmones rašydamas ir puldamas kritikuot, išminčiau. Inertinės dujos turi savo atskirą grupę ir nėra priskiriamos prie nemetalų grupės. Jei netiki, peržiūrėk periodinę lentelę. ;)

p.s. Neįžeidinėju, tik pamokau :wink:

p.p.s Jei nori platesnio paaiškinimo kodėl inertinės dujos nepriklauso nemetalų grupei, tai prašom į pm rašyt. Visąlaik padėsiu ;) (šiaip pagrindinis argumentas yra tas, kad inetrinės dujos yra nereaktyvios, nesudaro junginių su kitais elementais ir gali skleisti šveisą (Neono), kai per jas leidžiama elektros srovė [Todėl joms ir priskiriama atskira grupė nuo nemetalų])