Sveiki, gal ir nelabai tiks mano šis modelis prie oldtimer, bet negaliu nepasigyręs ir nepapasakojes šios mašinos istorijos.
Tai va, mano tevas prieš šešis metus nusipirko šį autobusiuko baisesnės būklės nei, kad jūs matot, jis jį buvo atrestoravęs. Prieš keturis metus jis jį pardavė kaimynui, po keturių metų aš va dabar jį atsipirkau atgal ir vėl einu tėvo pėdom ir jį restoruoju per nauja, nes buvo pakliuvęs ne į kokias rankas. Aš jį visą nušveičiau, suvirinau kur reikėjo daba liko nudažyti, kaip bus baigti dažymo darbai idėsiu FOTO.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Ford Transit 1985
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
extreamas
- Naujokas

Ford Transit 1985
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
ZAZ 968M
Ford Transit 1985
Peugeot 406
Rover 400
Vw Golf mk2
Opel Vectra
VW Golf mk2
Ford Transit 1985
Peugeot 406
Rover 400
Vw Golf mk2
Opel Vectra
VW Golf mk2
-
extreamas
- Naujokas

-
extreamas
- Naujokas

-
extreamas
- Naujokas

-
extreamas
- Naujokas

-
TawaS
- Forumietis

Visas grazus fordas, man tokie labai patinka
o dar mikriukas, gali prie ezeriuko su draugais lekti

Beje gal galima placiau apie forduka, koks variklis?
Beje gal galima placiau apie forduka, koks variklis?
www.motociklai.com <- sovietomanai
-
Greitizz
- Forumietis