Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Garazai, dirbtuves ju iranga ir t.t.

Klausimai, informacija, patarimai apie dirbtuves, įrankius ir panašiai.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

diesel
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė diesel »

Gal kam teko gamintis vartytuva? Panasu kaip cia forume pardavinejo, bet didesni ir platesnem masinom. Vartytuvas, kuris varto masina kaip saslyka (nes ju buna ivairiu). Pvz Granada, Volga, Mersas. Kazka tokiom masinom.
Dekui.
Mob. 8 650 88 526
Kaunas
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Pasižiūrėk Black projektus. Jis ir dabar "Volvo" ant iešmo suka.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
diesel
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė diesel »

Raimis rašė:Pasižiūrėk Black projektus. Jis ir dabar "Volvo" ant iešmo suka.
Dekui
Mob. 8 650 88 526
Kaunas
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Truputį paaiškinsiu.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

:arrow: Mano pasigaminto vartytuvo pagrindinė sija 80mm skersmens, plonasienė. Didesniems kėbulams, kaip Pobeda, manau, reikėtų daryti iš 100mm storio ir, galbūt, storasienės, kad mažiau linguotųsi. Šakės - 40mm skersmens.
npn
Forumietis
Forumietis

Standartinė npn »

diesel rašė:Gal kam teko gamintis vartytuva? Panasu kaip cia forume pardavinejo, bet didesni ir platesnem masinom. Vartytuvas, kuris varto masina kaip saslyka (nes ju buna ivairiu). Pvz Granada, Volga, Mersas. Kazka tokiom masinom.
Dekui.
Gamintis neteko, bet gal teks (beje mersui), nes žymiai viską palengvintų. Tai angliškai dar vadinama "rotisserie" (nors pagrindinė reikšmė prietaisas mėsos kepimui ant iešmo) ir internete galima nemažai rasti nemažai tokių gaminių nuotraukų, brėžinių. Pvz
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Netas žodis, npn, kaip tas daiktas palengvina viską :-) . Aš pirmas dienas vaikščiojau krūtinę išpūtęs (pasikėlęs 88888) ) apie tą savo įrengimą :lol: . Be abejo, aš dariau viską, kiek įmanoma paprasčiau, nors darbo buvo apsčiai ir prie to. Ateičiai reiks pamąstyti apie ratukų primontavimą transportavimui (vietiniam).
Paskutinį kartą redagavo Black 04 Lie 2009, 00:04, redaguota 1 kartą(us).
npn
Forumietis
Forumietis

Standartinė npn »

Black rašė:Netas žodis, npn, kaip tas daiktas palengvina viską :-) . Aš pirmas dienas vaikščiojau kūtinę išpūtęs (pasikėlęs 88888) ) apie tą savo įrengimą :lol: . Be abejo, aš dariau viską, kiek įmanoma paprasčiau, nors darbo buvo apsčiai ir prie to. Ateičiai reiks pamąstyti apie ratukų primontavimą transportavimui (vietiniam).
Aš manau :-) Baltai pavydžiu, nes palyginus duobė yra labai nepatogu, tenka landžioti pirmyn atgal, darbas arba susirietus arba iškėlus rankas virš galvos ir t.t. :? O čia fantastika. Man tik įdomu kiek kėbulas gali sverti, ir kokie profiliai tinkami, kad saugiai dirbti ar nepaleisti automobilio stogu žemyn į grindis :-) Dėl patogumo galima ir hidraulinius cilindrus panaudoti kaip ir tame brėžinuke (kranų varikliams iškelti) tik, kad papildomai + ~200lt/vnt.
suinteresuotas
Forumietis
Forumietis

Standartinė suinteresuotas »

Tuščias kėbulas jei dar be durų ir kapotų tai pvz. kokio M-412 bus kokie 400kg nes kai reikejo perpjauti tai supykes vienas apverciau :D Šiaip visai geri tie rusiški vartytuvai, kur automobilis tvirtinasi už bamperio tvirtinimų.
npn
Forumietis
Forumietis

Standartinė npn »

suinteresuotas rašė:Tuščias kėbulas jei dar be durų ir kapotų tai pvz. kokio M-412 bus kokie 400kg nes kai reikejo perpjauti tai supykes vienas apverciau :D Šiaip visai geri tie rusiški vartytuvai, kur automobilis tvirtinasi už bamperio tvirtinimų.
Bet kai automobilis, tarkim mersas yra gerų 5m ilgio, beveik 1,9m pločio (reikia aukščiau kelti) ir sveriantis beveik kaip 2 moskvičiai tai nežinau ar su tuo rusišku viskas būtų ok. Mano parodytas taip pat taip tvirtinasi, nors iš esmės įvairiai galima sukonstruot...