Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

kiek gali buti verta moto priekaba

Jei Jūs turite/matėte ar į Jūsų rankas pateko nežinomas eksponatas ar dalis - kolegos iš forumo pabandys Jums padėti.

Moderatorius: Moderatoriai

Forumo taisyklės
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

arwis rašė:
Narkoze rašė:
___ rašė: Jei pasiūlytumėt Iz 56 už 200lt, gal ir susigundyčiau ;)
Dėja,nepasiūlyčiau :D ,bet už 200lt izh'a 56 buvau nusipirkes.Tiesa ne auksinės būklės,bet važiuoti galėjo...
manau niekam neidomu uz kiek kas yra gaves. Manau ne vienam yra taip pasiseke pigiai gera daikta nusipirkt is kokio senuko ar pan,bet tai visiskai nepasako tikrosios daikto kainos
Taip,būtent.Daug aš irgi esu nupirkęs papigiai.Bet pavyzdžiui šito lopšio kaina manau nemažiau 200lt,nes jis puikiai išsilaikęs ir jau šiuo metu tokį antrą būtų rast sunku.Ir manau jei kasnors turėtumėt tokio pačio stovio vargu ar ir už tuos 200lt atiduotumėt.
Vartotojo avataras
Narkoze
Forumietis
Forumietis

Standartinė Narkoze »

GERASS rašė:
Narkoze rašė:
___ rašė: Jei pasiūlytumėt Iz 56 už 200lt, gal ir susigundyčiau ;)
Dėja,nepasiūlyčiau :D ,bet už 200lt izh'a 56 buvau nusipirkes.Tiesa ne auksinės būklės,bet važiuoti galėjo...
Galėjo,bet niekas neleido? :lol: .Tokia priekaba tikrai verta dėmesio ir kaina nesikandžioja,atsižvelgiant i tai,kad lopšys itin gero stovio.
Kaip suprast tą neleido :?:
Vartotojo avataras
GERASS
Forumietis
Forumietis

Standartinė GERASS »

Narkoze rašė:
GERASS rašė:
Narkoze rašė: Dėja,nepasiūlyčiau :D ,bet už 200lt izh'a 56 buvau nusipirkes.Tiesa ne auksinės būklės,bet važiuoti galėjo...
Galėjo,bet niekas neleido? :lol: .Tokia priekaba tikrai verta dėmesio ir kaina nesikandžioja,atsižvelgiant i tai,kad lopšys itin gero stovio.
Kaip suprast tą neleido :?:
Tiesiog gerai nuskambėjo "važiuoti galėjo",nenorėjau įžeisti ar piktybiškai to pareikšti.