beje idomu, ar anukas rimtai technika domisi ar šiaip koks piemengalys, naudos šitą mašinėlę kasdieną?
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
siandien Kauno gatvese
Moderatoriai: TVR, Shumeras, Moderatoriai
-
Djorge
- Forumietis

-
egiss
- Forumietis

Djorge rašė:graži volgute, kad taip mano senelis pakrutėtų, aš jam ir volgutę užfundyčiau, vis ne ka veikia
beje idomu, ar anukas rimtai technika domisi ar šiaip koks piemengalys, naudos šitą mašinėlę kasdieną?
na senelis turejo 21 ir ja pardave. Poto nusipirko 24 ir labai buvo nustebes kai pamate pas anuka 21... tad nusprende jam padeti, taip isijaute, kad zada dar viena tokia pasidaryti sau
Už parduotus daiktus gauti pinigai bus skiriami kelionei Moskvich'iumi į Nordkapp'ą
-
saulenas
- Forumietis

-
BIGNAS
- Forumietis

-
Ramzis
- moderatorius

-
egiss
- Forumietis

Na, kad ne ... jeigu nori apziureti naturoje, galiu suorganizuoti ... galvoju ir as savo volga pas tuos dazytojus dazyti...Ramzis rašė:geras senelis, graži volgutė. Pavydžiu anūkėliui...![]()
Egi, o čia kartais ne iš Aleksoto?
Už parduotus daiktus gauti pinigai bus skiriami kelionei Moskvich'iumi į Nordkapp'ą
-
Raims
- Forumietis

-
egisxxx
- Forumietis

siandien kauno gatvese
Graziai sutvarkyta volgute.Seneliui
Tik man iskilo klausimas del stogo ar originaliu irgi buvo kitos spalvos stogu?Man tai gan graziai atrodo ir niekas cia nesugadinta.Nenudazyta gi kokia fioletinia spalva ,o viskas suderinta.
Tik man iskilo klausimas del stogo ar originaliu irgi buvo kitos spalvos stogu?Man tai gan graziai atrodo ir niekas cia nesugadinta.Nenudazyta gi kokia fioletinia spalva ,o viskas suderinta.
-
Raims
- Forumietis

Kiek atsimenu, važinėjo Volgos su kita spalva nudažytu stogu, bet kiek kitaip. Kitos spalvos buvo stogas, dalis galinių (ne priekinės ir ne vidurinės) stogo "stoikių", dalis galinių sparnų ir dalis galinių durelių (pagal išlenkimo linijas). Nuotrauką dabar taip perdažytos I Volgos pridedu, taip pat nudažytą II Volgą galima pamatyti ir istoriniame filme "Saugokis automobilio".
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
Raims
- Forumietis