Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

alveas

Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.

Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai

Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
alveas
Forumietis
Forumietis

alveas

Standartinė alveas »

sveiki forumieciai,perziurejau susipazinkime skilti,ir pamaciau kad busiu vienas is jaunesniu :-)
vardas:Alvydas
tel:867846827 jai kam manes reiks :)
turejau iz 49 motocikla deja neisei pamatyti foto ir suzinoti metu nes nebuvo dokumentu,esu nusipirkes trirati muravei,manau jum zinomas modelis,ir perdareu kad galima butu ideti yzo varikli,istatyta gale plati grandine net nežinau nuo kokio motociklo,istatytas antras reduktorius (zvaigzdukine) reiks kaip bus laiko uzsiimti vizualiai uzsiimti tvarkyti,ir nusipirkau dar yaz planeta 5.
Pradzioi pries kokius metus uzsiiminejau radio bangomis modeliais,bet laikui begant kazkaip kazko norisi daugiau,uzsiiminejant modelevimu,pirmas motociklas buvo kawasaki GPZ750 reikejo daug darbo ideti keisti zedus,indeklus,ir t.t. tai buvo pirmas savom rankom ir triusu suremontuotas motociklas,turiu 2 pelkinius keturacius YAMAHA GRYZZLY ir honda 650,vasara sodyboi tvarkau motorolerius,motociklus,ir keturacius,automobiliam kosmetini remonta darau,ir kiek teko dirbti pas tikrus dazytojus tai vis gyre kad tokiam darbui turiu rankas ir tikrai labai gerai padarau.nu trumpai sakamnt megejas pasikrapstyti,paremontuoti.tecnika labai mane traukia kazkaip net nežinau pats kuom tiesiog labai patinka,ir dabar noriu sau atsirestoruoti ir susitvarkyti savo yz planeta 3 ,ir sukursiu tema kur klausinesiu jusu nuomones ir rodysiu kaip judu i prieki ir sakisit savo nuomones :-) tai va toks trumpas aprasymas apie mane :-)
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Sveikas atvykęs. Žmonės su teisingomis rankomis čia reikalingi. Dėk savo projektus ir pulsim kritikuoti :wink: (patarinėti).
Manau, kad nesunku surasti klaviatūroje didžiąsias raides.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
alveas
Forumietis
Forumietis

Standartinė alveas »

Raimis rašė: Manau, kad nesunku surasti klaviatūroje didžiąsias raides.
del to labai atsiprasau,ir del gramatiniu klaidu atsiprasau,kita karta stengsiuos nekartoti klaidu :wink:
markis
Forumietis
Forumietis

iz p3

Standartinė markis »

Sveikas, sveikinu prisijungus, skaičiau kad užsiėmei remontuoti iz planeta trys aš savaji parduoidu gal reiktu kaip donoro?