Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

M-72H 1958m.

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
zipis
Forumietis
Forumietis

.

Standartinė zipis »

dėkui
Vartotojo avataras
Wital
Forumietis
Forumietis

M-72H

Standartinė Wital »

:arrow:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
Wital
Forumietis
Forumietis

M-72H

Standartinė Wital »

Yra problemėlė - viena svirtinės šakės dalis sulūžusi, galbūt kas nors galėtų pasiūlyti arba yra pasiūlymų kaip suvirinti, tik manau suvirinus greitai nulūš, nes ji atlaiko didelį krūvį.
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė milzinas »

Nera tik virsutinio varzto su poverzle,sitos dalys eina apacioj,sudetos eisles tvarka.Jai kas neaisku rasyk.
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
Vartotojo avataras
Wital
Forumietis
Forumietis

M-72H

Standartinė Wital »

Vat šitų medinių (mano iž-49 panašios sudėtos) man greičiausiai ir trūksta, jei jas uždėčiau, apačioje būtų tvarka, tik...... tada man demferio stripo ilgio neužtenka :lol: gal kada nupjautas buvo, bet čia jau kaip nors pasiderinsiu, dėkui :-)
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Re: M-72H

Standartinė milzinas »

Wital rašė:Vat šitų medinių (mano iž-49 panašios sudėtos) man greičiausiai ir trūksta, jei jas uždėčiau, apačioje būtų tvarka, tik...... tada man demferio stripo ilgio neužtenka :lol: gal kada nupjautas buvo, bet čia jau kaip nors pasiderinsiu, dėkui :-)
Cia neparasiau yra nuo K750m bet principas panasus,tau truksta tu "mediniu"ir dar vienos detales.Tai gali pasiziureti i kataloga.
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
Vartotojo avataras
Wital
Forumietis
Forumietis

M-72H

Standartinė Wital »

Sveiki,

gal kas žinos, ar fino g. būtų kamerų R19 3,75? Buvau mitas-moto servise, kainą pasakė 30lt už vienetą (labai jau brangu). Ar čia tokios kainos ir yra?

Kartu dar paklausiu, kur galėčiau Vliniuje nusipirkti paranito (medžiaga tarpinėms gamintis)? Arba kokio analogo (turbūt kanceliarinėse prekėse) :-)
Vartotojo avataras
marjaxxx
Aukcionų arbitras
Aukcionų arbitras

Standartinė marjaxxx »

20-30lt normali kaina
Vartotojo avataras
Wital
Forumietis
Forumietis

M-72H

Standartinė Wital »

Na nieko sau. Pasiskambijau į fino g. tai 28lt už vnt. Gal turguje būtų pigiau. Apgavo, kaip pirkau padanga, sakė viduj ir kameros yra supakuotos...... ex :?
Vartotojo avataras
Wital
Forumietis
Forumietis

Standartinė Wital »

Sveiki, klausimėlis - kaip dažyti juosteles and sparnų/bako gal yra kokie briežiniai? :roll:
Prisegu nuotrauką vieno panašaus ekponato, ar čia originaliai pieštos juostelės, kampai atrodo lyg yra suapvalinti ar tokie turėtų būti :?: