Andrius rašė:Man Gaz-62 automobilio isvaizda labai patiko
Iskarto po Gaz 62 ,gyme naujas visureigis ir dar iki siu dienu tebegyvena ir manau sekmingai darbuojasi GAZ-66,kuris bene vienintelis is visu tarybiniu visureigiu buvo pazymetas kokybes zenklu.
na kolega nevisai teisus , tarpe dar gaz 63 buvo issispraudes ;-)))
Na vis delto kolega as manau kad esu teisus GAZ-63 jau buvo, gaminami nuo 1948 metu,tuo tarpu Gaz 62 buvo pagamintas 1955 metais
P.S Pirmas automobilis kurio zimejimas dar buvo Gaz 62,po kurio laiko buvo pakeistas indeksas i GAZ 66.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
jonny rašė:Iskarto po Gaz 62 ,gyme naujas visureigis ir dar iki siu dienu tebegyvena ir manau sekmingai darbuojasi GAZ-66
man atrodo prieš GAZ-66 buvo dar labai panašus aparatas forma tik mažesnis, skirtas disantūrai o iš jo gimė 66
Manau tu klysti,o jei ne, tai argumentuok faktais
P.S o gal tas"mazesnis aparatas skirtas disanturai"ir buvo Gaz 62 8)
as sutinku su jonny, bet ieskoti įrodymų tingisi, siaip ir gaz 66 veliau desanturai buvo gaminami, tik be langu ir stogo . gal yra cia tarp musu melynbarečių, idomu, kaip po numetimo iš lėktuvo su parašiutu, tos mašinėlės važiuodavo a?
Paskutinį kartą redagavo Djorge 21 Gru 2004, 22:47, redaguota 1 kartą(us).
jonny rašė:Iskarto po Gaz 62 ,gyme naujas visureigis ir dar iki siu dienu tebegyvena ir manau sekmingai darbuojasi GAZ-66
man atrodo prieš GAZ-66 buvo dar labai panašus aparatas forma tik mažesnis, skirtas disantūrai o iš jo gimė 66
as sutinku su jonny, bet ieskoti įrodymų tingisi, siaip ir gaz 66 veliau desanturai buvo gaminami, tik be langu ir stogo . gal yra cia tarp musu melynbarečių, idomu, kaip po numetimo iš lėktuvo su parašiutu, tos mašinėlės važiuodavo a?
Andrius rašė:
Nelabai suprantu su kuo jus sutinkate su Jonny
kad tas aparatas kur nuotraukoje, kuris panasus i gaz 66, yra skirtas desantui ir yra gaz 62.