U babuški na saraje napisano ch... , a tam drova ...theo rašė:ziurejau po kapotu ,daug detaliu ant kuriu uzrasyta cdelano v cccp, vokieciai taip nerasoo...![]()
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
klausimelis
Moderatorius: Moderatoriai
Forumo taisyklės
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
-
Fon
- Forumietis

-
Rudge
- Forumietis

Sakyčiau tai yra 1934-1936 m. Ford Eifel, ar kurio kito modelio liekanos. Variklio dangtis 100% FORDinis.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Domina-ieškau-perku
Motociklai ir jų dalys iki 1945
Sportinė technika-automobiliai, motociklai
Ir viskas, kas su tuo siejasi
86988919vienas
86988919vienas
-
virgas
- Forumietis

-
boolidas
- Forumietis

Na pasiziurejaus idemiau tai man asmeniskai nei vienas modelis is parodytu ford nuotrauku nepanasus i aptarinejama eksponata.Nes kiek matau tai perdarytas tik priekis,o bagaziukas(galas)palikas toks koks turi buti,nesimato perdarinejimo zymiu.O su tokiu galu nematau neivieno frodo is pateiktu nuotrauku.
868338514
-
Raimis
- ekspertas

Aš irgi pasižiūrėjau. Ir matau, kad iš pateiktų rudge nuotraukų automobilio galas matomas tik antroje nuotraukoje. Ir nematau, kad jis kuo skirtųsi nuo aptarinėjamo automobilio. Nebent tuo, kad pastarajame bagažinė šiek tiek praverta.boolidas rašė:Na pasiziurejaus idemiau tai man asmeniskai nei vienas modelis is parodytu ford nuotrauku nepanasus i aptarinejama eksponata.Nes kiek matau tai perdarytas tik priekis,o bagaziukas(galas)palikas toks koks turi buti,nesimato perdarinejimo zymiu.O su tokiu galu nematau neivieno frodo is pateiktu nuotrauku.
Forume rašome lietuviškai.
!!!
-
boolidas
- Forumietis

-
Raimis
- ekspertas

-
Rudge
- Forumietis

Gerbiamieji, aš ir neteigiu , kad tai ką parašiau yra 100% teisybė, kad tai būtent tas modelis. Perskaitykit dar kartą
"Sakyčiau tai yra 1934-1936 m. Ford Eifel, ar kurio kito modelio liekanos. Variklio dangtis 100% FORDinis."
Tačiau, kad tai yra Fordas, neikiek neabejoju. Atkreipkit dėmesį (stebėdami susiliejimus) į linijas virš durų ir galinio šoninio lango.
Mano noras tebuvo išvesti į kelią o toliau tegul komentuoja tokie modelių žinovai, kaip gerb. Wanderer ir kiti. Niekad nepretendavau į baisius žinovus, tuo labiau "auto".
"Sakyčiau tai yra 1934-1936 m. Ford Eifel, ar kurio kito modelio liekanos. Variklio dangtis 100% FORDinis."
Tačiau, kad tai yra Fordas, neikiek neabejoju. Atkreipkit dėmesį (stebėdami susiliejimus) į linijas virš durų ir galinio šoninio lango.
Mano noras tebuvo išvesti į kelią o toliau tegul komentuoja tokie modelių žinovai, kaip gerb. Wanderer ir kiti. Niekad nepretendavau į baisius žinovus, tuo labiau "auto".
Domina-ieškau-perku
86988919vienas
86988919vienas
-
boolidas
- Forumietis

Na isiziurejus i rudges paskutine nuotrauka taip pat ji kaip variantas atkrenta,nes ten taip pat nematyti susiliejimo su bagaziuku,nes is tokio kampo tikrai turetu matytis.Belieka galimybe,kad tai gali buto modelis pavaizduotas pirmoje foto,taciau nematant nuotraukos is galo sunku apsakyt.Na ,aisku, galbut yra dar panasiu ford modeliui.
Cia tik mano nuomone ir kaip minejo rudge, manau reiktu perleisti automobilio markes nustatyma ekspertams.
Cia tik mano nuomone ir kaip minejo rudge, manau reiktu perleisti automobilio markes nustatyma ekspertams.
868338514