Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Ko verta Opel Olimpia greičių dėžė?
Moderatorius: Moderatoriai
Forumo taisyklės
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
-
Kęstutis 57
- Forumietis

Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Kęstutis, bet ne tas.
Kaunas, tel. Nr.: 8 687 52321
-
Kęstutis 57
- Forumietis

Maždaug prieš 20 metų įsigijęs galvojau dėti į Moskvič-400, bet buvo ištrauktas pirminis velenas ir nebuvo adatinio guolio. Tada savo sugebėjimais nepasitikėjau, o remontininkai, neatsimenu kiek, bet daugokai paprašė, todėl ta dėžė užsiliko pas mane. Jau seniai galvojau, kad gal būt tos adatos sukritusios beardant į vidų, bet vis nesiryžau ardyti, nepasitikėjau savimi.
Aš net laiškų nemoku ir nemėgstu rašyti, o žmona sako, kad tuoj per forumą rašytoju tapsiu. Sako , kad dar apie vėją ir rudeninių lapų šnarėjimą pridėčiau.
Bet išaušo diena. Pasiryžau. Išardžiau ir radau tas adatas viduje. Sudėjau, bet dvi niekaip netelpa. Visaip bandžiau. Adatas priklijavęs tirštu tepalu. Jeigu dedu dar vieną, kitos jau iškyla. Jeigu visos pragulėjo dugne 20 metų, tai tos dvi dėl ankstesnių meistrų kvalifikacijos stokos,- tikriausiai net 50.
Aš net laiškų nemoku ir nemėgstu rašyti, o žmona sako, kad tuoj per forumą rašytoju tapsiu. Sako , kad dar apie vėją ir rudeninių lapų šnarėjimą pridėčiau.
Bet išaušo diena. Pasiryžau. Išardžiau ir radau tas adatas viduje. Sudėjau, bet dvi niekaip netelpa. Visaip bandžiau. Adatas priklijavęs tirštu tepalu. Jeigu dedu dar vieną, kitos jau iškyla. Jeigu visos pragulėjo dugne 20 metų, tai tos dvi dėl ankstesnių meistrų kvalifikacijos stokos,- tikriausiai net 50.
Kęstutis, bet ne tas.
-
virgas
- Forumietis

-
Linis
- Forumietis

-
Kęstutis 57
- Forumietis

Aš save raminu tuo, kad gal prieš mane prasti meistrai buvo, ir įmetę adatas į dugną nenorėjo ardyti. Aš dėžę pasistačiau velenėliu į apačią, todėl galėjau surinkinėti kiek noriu kartų. Jeigu adatos ir kristų, tikrai ne į dėžės dugną. Tos dvi adatos tikriausiai vėžinosi nemokamai , nieko nedirbdamos.
Kęstutis, bet ne tas.
-
Sobakis
- Naujokas

-
Kęstutis 57
- Forumietis