Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Alma407
Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai
Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
-
Alma407
- Naujokas

-
Raimis
- ekspertas

Sveikas prisistatęs. Smagu, kad atsiranda vis daugiau 425-to kėbulo modelio gerbėjų.
Dėl valytuvų- tai kaip tik priešingai. Jei priklauso nuo variklio sūkių- mechaniniai, neperdaryti. Nuotraukos tą tik patvirtina.
Sėkmės gilinantis į šio modelio konstrukcijos subtilybes ir malonaus bendravimo forume.
Dėl valytuvų- tai kaip tik priešingai. Jei priklauso nuo variklio sūkių- mechaniniai, neperdaryti. Nuotraukos tą tik patvirtina.
Sėkmės gilinantis į šio modelio konstrukcijos subtilybes ir malonaus bendravimo forume.
Forume rašome lietuviškai.
!!!
-
Alma407
- Naujokas

-
mariussta
- Forumietis

Sveikas prisistatęs, "ALMA" man gražiausias moters vardas, nes mano žmona Alma
. Malonių diskusijų, o patirties šiame forume tikrai pasisemsi. Kas dėl pinigų ir laiko, tai senos mašinos jų reikalauja daug... labai daug...P.S. Lauksiu išrengtos tavo meilužės nuotraukų 
Mėgstu remontuoti automobilius, senus automobilius
-
viktoras
- Forumietis

Sveikas prisijunges. Tikrai smagu, kad prisimenam sena gera Moskviciu ir zmoniu, norinciu ju tureti daugeja. Pats turiu 402 ir esu vilnietis, tad jei reiketu kokiu patarimu, tai klausk. Kebulas, manau, dar visai pakenciamo stovio. As va saviski dabar tvarkau, va ten tai tikrai buvo noras ieskoti donoro 
Oldtimeristui nanotechnologijos yra viskas, kas užsukama mažesniu nei 22 raktu.
-
Arisimo
- Forumietis

Aš taip ir parašiau, kad valytuvai irgi originalūsRaimis rašė:Sveikas prisistatęs. Smagu, kad atsiranda vis daugiau 425-to kėbulo modelio gerbėjų.
-
Raimis
- ekspertas

Aš tau pritariu. O rašydamas "priešingai" turėjau omeny savininko nuomonę.arisimo rašė:Aš taip ir parašiau, kad valytuvai irgi originalūsRaimis rašė:Sveikas prisistatęs. Smagu, kad atsiranda vis daugiau 425-to kėbulo modelio gerbėjų.
Forume rašome lietuviškai.
!!!
-
Arisimo
- Forumietis

-
Alma407
- Naujokas

-
Arisimo
- Forumietis