Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Alma407

Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.

Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai

Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
Alma407
Naujokas
Naujokas

Standartinė Alma407 »

variklis sake kaip ir originalus, kazka minejo kad karbas nuo zazo, nes taip kuro maziau jam ryja, bet cia as dar kol kas nežinau :)
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Sveikas prisistatęs. Smagu, kad atsiranda vis daugiau 425-to kėbulo modelio gerbėjų.
Dėl valytuvų- tai kaip tik priešingai. Jei priklauso nuo variklio sūkių- mechaniniai, neperdaryti. Nuotraukos tą tik patvirtina.
Sėkmės gilinantis į šio modelio konstrukcijos subtilybes ir malonaus bendravimo forume.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Alma407
Naujokas
Naujokas

Standartinė Alma407 »

Oi brolyciai, gerai kad Jus matot, man tai kol kas - tamsus miskas ir kuo toliau tai tuo daugiau medziu, bet kaip sakoma gyveni ir mokaisi ( bet mirsti vis viena kvailas) ACIU uz pataisymus. :)
Vartotojo avataras
mariussta
Forumietis
Forumietis

Standartinė mariussta »

Sveikas prisistatęs, "ALMA" man gražiausias moters vardas, nes mano žmona Alma :D . Malonių diskusijų, o patirties šiame forume tikrai pasisemsi. Kas dėl pinigų ir laiko, tai senos mašinos jų reikalauja daug... labai daug...P.S. Lauksiu išrengtos tavo meilužės nuotraukų :D
Mėgstu remontuoti automobilius, senus automobilius
Vartotojo avataras
viktoras
Forumietis
Forumietis

Standartinė viktoras »

Sveikas prisijunges. Tikrai smagu, kad prisimenam sena gera Moskviciu ir zmoniu, norinciu ju tureti daugeja. Pats turiu 402 ir esu vilnietis, tad jei reiketu kokiu patarimu, tai klausk. Kebulas, manau, dar visai pakenciamo stovio. As va saviski dabar tvarkau, va ten tai tikrai buvo noras ieskoti donoro :)
Oldtimeristui nanotechnologijos yra viskas, kas užsukama mažesniu nei 22 raktu.
Arisimo
Forumietis
Forumietis

Standartinė Arisimo »

Raimis rašė:Sveikas prisistatęs. Smagu, kad atsiranda vis daugiau 425-to kėbulo modelio gerbėjų.
Dėl valytuvų- tai kaip tik priešingai. Jei priklauso nuo variklio sūkių- mechaniniai, neperdaryti. Nuotraukos tą tik patvirtina.
Sėkmės gilinantis į šio modelio konstrukcijos subtilybes ir malonaus bendravimo forume.
Aš taip ir parašiau, kad valytuvai irgi originalūs :wink:
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

arisimo rašė:
Raimis rašė:Sveikas prisistatęs. Smagu, kad atsiranda vis daugiau 425-to kėbulo modelio gerbėjų.
Aš taip ir parašiau, kad valytuvai irgi originalūs :wink:
Aš tau pritariu. O rašydamas "priešingai" turėjau omeny savininko nuomonę.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Arisimo
Forumietis
Forumietis

Standartinė Arisimo »

Kai rašiau atsakymą į nuotraukas nebuvo komentaro, tai ir negalėjau kitaip parašyti :wink:
Alma407
Naujokas
Naujokas

Standartinė Alma407 »

kaip zadejau idedu nurengtos ALMOS nuotrauku, raudonu ratuku pazymejau tragiskas vietas. galiniu sparnu apacios taip pat supuvusios.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Arisimo
Forumietis
Forumietis

Standartinė Arisimo »

Na darbelio teks nemažai įdėti :wink: