idek ir tuas keli metai sen ar ten o renault 11 pakankamai retas varjentasrokas rašė:na va, dabar yra visu transporto priemoniu fotoseip turiu dar pora renault-11,tuoj irgi tiks i kompanija
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
rokas
Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai
Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
-
- Forumietis
-
- Forumietis
-
- moderatorius
Džiugu matyti dar vieną irbitą
Sveikinu įsigijus.
Būklė pavydėtina, o iki pilnos laimės trūksta tik originalaus variklio ir galinių žibintų.
Man nėra gražesnio motociklo už seną, neperdažytą, su visomis jo eksploatavimo žymėmis ir originalios komplektacijos motociklą.
Kokie planai su šiuo motociklu? Dokumentai yra?

Būklė pavydėtina, o iki pilnos laimės trūksta tik originalaus variklio ir galinių žibintų.
Man nėra gražesnio motociklo už seną, neperdažytą, su visomis jo eksploatavimo žymėmis ir originalios komplektacijos motociklą.
Kokie planai su šiuo motociklu? Dokumentai yra?
-
- ekspertas
O, Rokai, sveikinu
Puikus pirkinys. Man irgi šitas modelis labai patinka.
Tiesa, dėl variklio- dar vienas atvejis kai būtent tokios spalvos Irbite įdėtas toks variklis. Žinau, kad buvo diskutuota, jog gamykliškai tai neįmanoma, bet abejonės man išlieka. Įdomu, kokia motociklo istorija, ar ką nors sužinojai iš buvusio savininko?

Puikus pirkinys. Man irgi šitas modelis labai patinka.
Tiesa, dėl variklio- dar vienas atvejis kai būtent tokios spalvos Irbite įdėtas toks variklis. Žinau, kad buvo diskutuota, jog gamykliškai tai neįmanoma, bet abejonės man išlieka. Įdomu, kokia motociklo istorija, ar ką nors sužinojai iš buvusio savininko?
Forume rašome lietuviškai.
!!!

-
- moderatorius
-
- Forumietis
Sveikinu Rokai. Geras daiktas. Lygiai penki metai kaip pirmą kartą buvo užsiminta apie šį motociklą forume.
Tik nelabai suprantu, kodėl atsirado skirtumų? Dingo veidrodėlis, signalas nuo lempos, motoras išsiprausė, kuro žarnelės kitos. Ne esminiai, bet...? Gal motociklas jau keliavo per rankas?
Tik nelabai suprantu, kodėl atsirado skirtumų? Dingo veidrodėlis, signalas nuo lempos, motoras išsiprausė, kuro žarnelės kitos. Ne esminiai, bet...? Gal motociklas jau keliavo per rankas?
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Domina-ieškau-perku
Motociklai ir jų dalys iki 1945
Sportinė technika-automobiliai, motociklai
Ir viskas, kas su tuo siejasi
86988919vienas
Motociklai ir jų dalys iki 1945
Sportinė technika-automobiliai, motociklai
Ir viskas, kas su tuo siejasi
86988919vienas
-
- Forumietis
-
- Forumietis
Dekoju uz palaikyma ! dokumentai rusiski, savininkas yra. Is tiesu kolkas ir galvoju palikti toki koks yra, tik pameginti pavalyti plonai, kolukyje ,uzpustus tamsesnius dazus ,bei ieskoti trukstamu orginaliu daliu.
Motociklas nuo 61 metu glaudesi pas ta pati savininka, patikino jog variklis pakeistas, pries tai buvo "uralinis".
O, is tiesu yra skirtumu, veidrodelis nulauztas, likes tik laikiklis, signalo pasigedau tik parsivezes motocikla, o variklis turbut apiplautas remonto metu, sake jog pries metus buvo istrauke i dienos sviesa,siektiek vazinejo, keite stumoklius su ziedais...
Motociklas nuo 61 metu glaudesi pas ta pati savininka, patikino jog variklis pakeistas, pries tai buvo "uralinis".
O, is tiesu yra skirtumu, veidrodelis nulauztas, likes tik laikiklis, signalo pasigedau tik parsivezes motocikla, o variklis turbut apiplautas remonto metu, sake jog pries metus buvo istrauke i dienos sviesa,siektiek vazinejo, keite stumoklius su ziedais...
-
- Forumietis